• Welcome to Форум на българските шофьори.

Новият световен ред......

Започната от Hino, Четвъртък, 07 Февруари, 2013, 19:35:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Красимир Тодоров

По правене на добро много политици засенчват Хитлер. Нали не искаш да ми кажеш, че примерно най-омразния ти политик Борисов засенчва Хитлер?
А относно демокрацията - малко си чел. Във Франция демокрацията се гради от има нема 200 години, от фразата за пастите.. а народа и до днес стачкува.
Една хубава фраза ще ти сервирам - Демокрацията е като хляба, трябва всеки ден да се замесва.
Повечето говорите за фундаментални неща, без изобщо да сте чели и най-вече мислили какво аджеба е това за което говорите. Всичко свеждате до насъщния... например "Не гласувам, щото който и да дойде е маскара, а я съм си се гладен"... И с такъв как да говоря за демокрация? Такъв който чете вестник ШОК, не ходи на театър, а с книгите си подпира масата

Красимир Тодоров

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

ivopifeca

Много малко знаеме,а и мисля, че не сме достатъчно квалифицирани,за да даваме мнения в тази област.....

batalov80

.....американците си развяват байрака.Сега и в Сирия.И докога така?

batalov80

bruto

Цитат на: lefterow - Вторник, 26 Февруари, 2013, 09:20:39
Красимире,благодаря ти за уважението към мен,но в момента положението е такова,че някои политици засенчват и Хитлер.Дано да доживееш мечтаната демокрация.
Напълно съм съгласен , че някои политици отдавна са задминали Хитлер по геноцид......,но имат подкрепата на световните медии (защото са си техни) ,а пък да не говорим за повечето български политици на които беше платено да затъркат България.

batalov80

Какъв ти световен ред-жива анархия.И скоро няма оправяне.

admin

Цитат на: batalov80 - Понеделник, 13 Януари, 2014, 23:42:26
Какъв ти световен ред-жива анархия.И скоро няма оправяне.

Ако разбираш руски, изгледай това и вероятно ще ти станат ясни някои неща в световната политика.

batalov80

Цитат на: admin - Понеделник, 13 Януари, 2014, 23:46:34
Ако разбираш руски, изгледай това и вероятно ще ти станат ясни някои неща в световната политика.

Когато ми стърже на корема не ми е до политика.

batalov80