• Welcome to Форум на българските шофьори.

Много "кофти"сняг

Започната от ivopifeca, Петък, 08 Февруари, 2013, 16:13:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Снощи,или по точно тази сутрин,след тунела Траянови врата,започна да обръща дъжда в сняг-мокър сняг,който започна да се "хваща" по асфалта,чистачите в момвнта отсъстваха >:(И така преди Вакарел ме изпревариха двама турци по баира,карам си аз посока София,пуснах Вакарел и след около 2-3 км.,колега отсреща ми присвятка,карах с около 75-80 км/ч-голяма глупост от моя страна,както и да е намалих на 40 и след няма и километър,единия турски колега се беше завъртял...макар и с 40 км/ч е вервайте ми едвам спрех...едвам,а бех натоварен с 21 тона-та мисълта ми е ,че на температура от -1до-3е най-мръсния сняг-егати пързалката,като на лед.И това аз как си карах с 75-80...е като ми се наложи да спрем ???Направо се нас....х.Е за това си трябва кога не е почистено,много да се внимава,че не се знае,какво е зад завоя и дали ще можеме да спреме навреме.

ivopifeca

Joro

Те турците Алах им е казал да карат нема проблем , те винаги  бързат . По добре да закъснея с некоя друга минута ама да стигна.

Joro

ivopifeca

Абе знаеш ли,точно какво е станало,кво е изкочило пред него ,как е натиснал спирачки,кое колело как лови и т.н.Лоша работа,но добре че поне му нямаше нищо на агата ;)

valzar

Мокрия сняг като се утъпка по пътя става като лед и е много гадно за каране,няма връзка със сухия сняг.Чистеха ли пътя ??? :o ???

ivopifeca

Цитат на: valzar - Петък, 08 Февруари, 2013, 16:34:26
Мокрия сняг като се утъпка по пътя става като лед и е много гадно за каране,няма връзка със сухия сняг.Чистеха ли пътя ??? :o ???
Не, точно в този момент,там не беше пипано.....тия мръсници,гадове долни,цела зима колко валя?Не спестиха ли достатъчно-за цела зима до тук-3-4 пъти и все мизерии-гадовеее.

Hino

Цитат на: Joro - Петък, 08 Февруари, 2013, 16:27:59
Те турците Алах им е казал да карат нема проблем , те винаги  бързат . По добре да закъснея с некоя друга минута ама да стигна.

Много точно казано. А и не случайно е лафа "да те гони 34-ка"  ;D
Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

grants

На 15.03 Патувах за Нови Сад-Сърбия там между Зренянин и Нови Сад имаше 6-7см. сняг и - 8гр. Имам и клипче но не ми се получава нещо качването.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

batalov80

Колеги внимавайте с пътуването си до Сърбия,Унгария и Австрия тия дни...

batalov80