• Welcome to Форум на българските шофьори.

2013.02.10

Започната от auto_g1zi, Събота, 09 Февруари, 2013, 16:58:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

wolves

Може да си прекръстите и Форум на модераторите ,или Форум на Бг-фирмите които са отличници в цела Европа по качествено и задоволително заплащане на км

wolves

driver1

Хе хе хе, Н.В. АДМИНИСТРАТОРА, дето разясняваше що е туй цензура и ни убеждаваше, че тук нямало такава, продължава със измислянето и прилагането на нови и нови ограничителни правила. Аре спри се вече, де...

driver1

admin

Цитат на: wolves - Неделя, 10 Февруари, 2013, 14:50:14
Може да си прекръстите и Форум на модераторите ,или Форум на Бг-фирмите които са отличници в цела Европа по качествено и задоволително заплащане на км

В момента пишеш откровени глупости. Прочети какво е писал по-горе онзи, който бил чул нещо от някакви колеги. А тези колеги били вече бивши и някаква фирма не им била платила заплатите. Извинявай, но това е изключително несериозно. Ти например стоиш с името си зад твърденията за "Крис-79" и освен това имаш и официален документ, издаден от български съд. И в този документ ясно и точно пише кога, какво и как се е случило. Документът доказва и неизплатени суми от страна на фирмата. Докато при въпросното лице имаме един ник, едно оплюване на фирма, която всъщност може и да е съвсем коректна. Също така никъде във форума не пише, че се забранява публикуването на подобна информация. Единствено не може да е анонимна.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Kъде седи бацето,бацето е един ник тук,това ,че го познаваш ли му дава трите имена и личната карта при поискване?
Не знам кви глупости говорим,ма нещо почва верно да те боли главата.
Как и да е де,форума си е твой прави каквото щеш,но това вече не е форум за шофьори за мен.

ivopifeca

::)Нещоооо се случва ;)

admin

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 10 Февруари, 2013, 15:07:13Kъде седи бацето,бацето е един ник тук,това ,че го познаваш ли му дава трите имена и личната карта при поискване?
Не знам кви глупости говорим,ма нещо почва верно да те боли главата.
Как и да е де,форума си е твой прави каквото щеш,но това вече не е форум за шофьори за мен.

Виж, изобщо не мисля да споря с теб. Ще ти кажа само, че в правилата на форума ясно и точно пише следното:

3. Използването на този форум означава, че няма да публикувате никакви материали, които са неверни, клеветнически, неточни, обидни, вулгарни, нецензурни, сексуално ориентирани, заплашителни, или по друг начин, в нарушение на всички местни и международни закони.

Има и друг вариант. Раздел "Черен списък" да бъде забранен за достъп от "гости".
След което ще бъде създадена допълнителна група, в която достъп ще получат само упълномощени потребители. Възможни изисквания за достъп могат да бъдат начална дата на регистрация във форума, брой публикации или препоръка от друг одобрен потребител.

ivopifeca

Добре де,не може ли колегите ,които са изгорели по един или друг начин,да си ни кажат,къде да не се ходи и започва....нали заради това е този форум,за самите нас,поне да се предпазваме до колкото е възможно от добре наточени томахавки?

auto_g1zi

Тези колеги са ми приятели изгорели от дадената по горе фирма!Лично аз разговарях с шефката,за един мои познат да започне работа при тях.Момчето пристигна с последните си пари с уговорката че тръгва веднага на път.....но така и не тръгна.Знаеше се,че колегата незнае испански език,но те му казаха да дойде и да почва работа.В последствие се оказа,че езикът бил задължителен за тяхната красива фирма!Другият опарил се не получи парите си понеже му били откраднали нафтата,и шефчето предположил,че момчето бил я продал!Нищо верно!!!!!!Имам една молба към админчето!Моля най-очтиво да ми бъде изтрит профила от това подобие на форум.Благодаря предварително!На всички останали колеги леки и безаварийни километри, и пазете се от пишман чорбаджйи.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: auto_g1zi - Неделя, 10 Февруари, 2013, 15:25:46
...
Имам една молба към админчето!Моля най-очтиво да ми бъде изтрит профила от това подобие на форум.Благодаря предварително!На всички останали колеги леки и безаварийни километри, и пазете се от пишман чорбаджйи.

Това може лесно да стане. Повечето съжаляват после!

Така и не стана ясно от кой е оплакването?

Ако не може да се постигне съгласие, за съвсем нормални неща. Може да се стигне и да няма такъв раздел: "Черен списък"!

Това че, някъде са "оплювани" шофьори, без да могат да се защитят. Не означава, че тука ще се "оплюват" фирми, анонимно! Както бе споменато не е въобще забранено. Но да е ясно от кой.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

admin

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 10 Февруари, 2013, 15:22:29
Добре де,не може ли колегите ,които са изгорели по един или друг начин,да си ни кажат,къде да не се ходи и започва....нали заради това е този форум,за самите нас,поне да се предпазваме до колкото е възможно от добре наточени томахавки?

До момента има премахнати няколко публикации от раздел "Черен списък". Причината е постъпили оплаквания от лица, свързани с фирми от публикациите. Както написах и по-горе, този форум не е прокуратура, съд или адвокатска кантора. Не желая като негов администратор да бъда отговорен за твърдения, за които нямам информация относно тяхната правота. Форумът е отворен за публикуване на съдебни решения или връзки към такива за доказване на осъдени фирми поради неплатени трудови възнаграждения, незаконосъобразни уволнения, както и всякакви други спорове между работодатели и шофьори.

wolves

Ти пък кой си,и какъв си в тоя форум,че да определяш нови правила.Ма вие верно се земахте на сериозно ве,смешни сте,не се ли усещате вече.Без членове у тоя форум кого,че редактираш ве ало,,модерниста,малии кви сте измислени.Е заради такива като вас,де малко като се почуства с власт и се самозабравяте.кви забрани кви 5 лв,и с тоя форум и без него се същия си си.

ivopifeca

Сега вместо да си помагаме,като колеги и това ни се не отдава,ми може да има ред причини да си е зад ника човека поне за тоя момент!Нали е форум,а не нещо друго...

!na

Цитат на: admin - Неделя, 10 Февруари, 2013, 15:46:38
...Не желая като негов администратор да бъда отговорен за твърдения, за които нямам информация относно тяхната правота...

Админе, въз основа на какъв нормативен акт си отговорен за твърдения, писани във форума от анонимни потребители?
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

admin

Цитат на: !na - Неделя, 10 Февруари, 2013, 16:37:49
Админе, въз основа на какъв нормативен акт си отговорен за твърдения, писани във форума от анонимни потребители?

Отговорен съм, разбира се! При регистрацията на домейн се приемат правила, спазването на които е изцяло мое задължение. Ползването на хостинг също е свързано с подобни неща. В контактните данни на домейна са посочени моите имена, адрес и телефон за връзка. Което на няколко пъти вече води до телефонни разговори със засегнати лица.

!na

Цитат на: admin - Неделя, 10 Февруари, 2013, 17:15:31
Отговорен съм, разбира се! При регистрацията на домейн се приемат правила, спазването на които е изцяло мое задължение. Ползването на хостинг също е свързано с подобни неща. В контактните данни на домейна са посочени моите имена, адрес и телефон за връзка. Което на няколко пъти вече води до телефонни разговори със засегнати лица.

Какво пише в тези правила?
Не ме разбирай погрешно, интересувам се каква точно е твоята лична отговорност, защото форумите предполагат анонимност и свободно изразяване на субективни мнения, ако те разбира се не съдържат нецензурни думи и нападки.
В случай, че някой се почуства засегнат, винаги може се обърне към администрацията на форума с молба за изтриване на конкретен пост и това е напълно нормална практика. Тогава постът се премахва и на негово място администратора или модератора поставя коментар, че поста е изтрит по молба на ...

!na