• Welcome to Форум на българските шофьори.

Лизачите и натегачите

Започната от ivopifeca, Събота, 09 Февруари, 2013, 17:58:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Цитат на: Huligan - Сряда, 13 Февруари, 2013, 19:04:02
Има много такива боклуци за жалост,даже мернах и един тука във форума когото познавам лично но ще спестя имена засега заради същия екземпляр сега отчетите на 30 колеги се сверяват по неговия защото давал най-малък разход и казва кой каде скатава по 5,10 евро
Е тоя боклук,ако сме като други народи,сам че напусне... ;)

ivopifeca

grants

Цитат на: ivopifeca - Сряда, 13 Февруари, 2013, 19:28:03
Е тоя боклук,ако сме като други народи,сам че напусне... ;)
. Това  не е колега а предател. >:(
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

LightOff

... аз лично не знам, българин който да не прави кокошкарски номера. Но предполагам, че този "предател" съвсем нарочно го е направил. Никой не прави нищо без причина. Предполагам! 

... има ли в България още стойностни хора!? Мисля, че няма, защото такива ни направиха работодателите по принуда. Как се живее 400, то сега и толкова няма!?

grants

Цитат на: LightOff - Четвъртък, 14 Февруари, 2013, 20:42:29
... аз лично не знам, българин който да не прави кокошкарски номера. Но предполагам, че този "предател" съвсем нарочно го е направил. Никой не прави нищо без причина. Предполагам! 

... има ли в България още стойностни хора!? Мисля, че няма, защото такива ни направиха работодателите по принуда. Как се живее 400, то сега и толкова няма!?
Да колега прав си за парите. Но не мисля, че е редно да трупаш точки пред шефа на КОЛЕГИТЕ  на ГЪРБОВЕТЕ. Защото после оставаш сам. Шефа няма да дойде да ти помогне на пътя в гаража и т.н.Колегите са тези, към които можеш да се обърнеш за помощ./лично мнение/

Уди кълвача

Ъхъ, всички боклуци, които не крадат с колектива, трябва да се изгонят от България, само тогава ще се оправим!!!

LightOff

... отстоявам си мнението по - горе, че всеки може да си прави каквото иска, стига на мен да не ми вреди. Но тук има и един друг въпрос. А въпросът е, че шефовете успяват да създават ситуация в която шофьорите един друг да си правят номера, а те се поддават на това. А спец за нашата си страна, предполагам, че само тук, може да има такива хора, които да си правят толкова мръсно един на друг. 

... лично мнение, мисля, че хората в тази страна живеят и дишат по начин, който е бил характерен за преди 100г назад. И за това сме си балканци. Не говоря за мястото където бях последно, а на друго. Там имаше като, че ли негласен закон.... тези са българи, онези мангали, пък другите турци и всеки сам за себе си. Само дето в лицата не се плюха... истории много и повечето не са никак хубави.

grants

Цитат на: LightOff - Петък, 15 Февруари, 2013, 13:56:08
... отстоявам си мнението по - горе, че всеки може да си прави каквото иска, стига на мен да не ми вреди. Но тук има и един друг въпрос. А въпросът е, че шефовете успяват да създават ситуация в която шофьорите един друг да си правят номера, а те се поддават на това. А спец за нашата си страна, предполагам, че само тук, може да има такива хора, които да си правят толкова мръсно един на друг. 

... лично мнение, мисля, че хората в тази страна живеят и дишат по начин, който е бил характерен за преди 100г назад. И за това сме си балканци. Не говоря за мястото където бях последно, а на друго. Там имаше като, че ли негласен закон.... тези са българи, онези мангали, пък другите турци и всеки сам за себе си. Само дето в лицата не се плюха... истории много и повечето не са никак хубави.
Докато има глупаци /извинявам се за израза/ да вярват че по този начин ще са по-добре С ИНТРИГИ спасение няма.

ivopifeca

Не докато има,а докато ги търпиме ;)

grants

Цитат на: ivopifeca - Петък, 15 Февруари, 2013, 17:58:38
Не докато има,а докато ги търпиме ;)
Е да но как да се  оправи човек с такива?  /Добре че при нас няма такива МАЗНИЦИ/

kobrata-kalugerovo

И при мен ги има като самонагаждащи лагери - педали скапани

stoil nedev

Цитат на: grants - Неделя, 17 Февруари, 2013, 13:57:41
Е да но как да се  оправи човек с такива?  /Добре че при нас няма такива МАЗНИЦИ/
Има ги навсякъде , просто още не си ги забелязал.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

grants

Цитат на: stoil nedev - Вторник, 19 Февруари, 2013, 18:20:12
Има ги навсякъде , просто още не си ги забелязал.
Може и да си прав,но с времето ще се разбере. Поздрави и безавариен път ;)

grants