• Welcome to Форум на българските шофьори.

Сервиз за IVECO

Започната от BIZONA, Сряда, 13 Февруари, 2013, 10:50:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BIZONA

Здравейте колеги и читатели...
Искам да споделя с Вас а и да ми дадете информация, къде в София и околията може да се намерят добри майстори на камиони и сервиз ???
Преди седмица купих ИВЕКО ЕВРОКАРГО 180Е28, преди да го платя го закарахме в Чефин на пълна диагностика. Общото състояние е много добро, има да се направи пълно обслужване/което е задължитело/ и някой дребни козметични неща, за този ремонт ми излизало около 4,500лв. Видя ми се много но камиона го взех....ОТ ТАМ започнаха проблемите....закарах го още в 3 сервиза...и в трите ми казаха различни неща...а най фрапантното беше в един сервиз на име БУЛЕКСПРЕС-95..сервиза е готин..нооо...началникът им е много бос ( и комерисален)....изкара че, трябва да сменя едва ли не цялата ходова част ...и това го установи на канал, за цената не коментирам.
Та в тази връзка...кажете къде според вас да се сервизира в София? ??? ???

znamc

За окачването има едно момче на име Асен ,сервиза му е на околовръстното шосе ,в стопанския двор при моста за Обеля. Много е кадърен ,не дере кожи и не си измисля по нещо от него. Аз си правя камионите при него ,но той се занимава само с окачване. За обслужването на Ивекото (смяна на масла и филтри) може да се разберете с него ,не знам дали ще се навие ,но го попитай. Ако решиш да отидеш там му кажи ,че Хари те праща и ще ти направи отстъпка. Ако имаш интерес мога да ти дам номера му на ЛС.
Успех.

znamc

jegar

Причина за редакция: Изключително нагъл спам!!!

vdsvicky

гр. Сливница, фирма "БТ Сервиз" , Любо, тел: 0889899996 
Много карачи-малко шофьори

IvanovIvan

В Сливница мисля , че са оторизиран сервиз на Ивеко там ще ти свършат работа .

Mystang

Същия сервиз имат филиал в София.Неделчо Бончев 10.

Mystang