• Welcome to Форум на българските шофьори.

Давате ли на рампа лесно

Започната от ivopifeca, Събота, 23 Февруари, 2013, 18:55:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Прекарвате ли на рампа лесно,ако няма линии,говоря за тия с двете бели черти на гумените неща,където са уж за изолация на температурата...

ivopifeca

kron

Какво разбираш под лесно,с една маневра с две три или с повече ;D ;D ;D

kron

ivopifeca

Цитат на: kron - Събота, 23 Февруари, 2013, 19:02:56
Какво разбираш под лесно,с една маневра с две три или с повече ;D ;D ;D
;DС една,аре две ;D

kron

Относително колега,случвало се и с една и с три ;D ;D ;D

abator

Зависи от мястото. Понякога става от раз, друг път се налагат корекции. На мен ми е най-лесно, когато има маркировка на асфалта.

ivopifeca

Цитат на: abator - Събота, 23 Февруари, 2013, 19:19:58
Зависи от мястото. Понякога става от раз, друг път се налагат корекции. На мен ми е най-лесно, когато има маркировка на асфалта.
Без маркировка на асфалто :)

grants

Не всичко е пари,но всичко е с пари

ivopifeca

Цитат на: grants - Събота, 23 Февруари, 2013, 19:31:00
http://vbox7.com/play:m361d8731c :) :) :)
Между другото,тая маневра не е никак лесна ;)Като се има в предвид разстоянието,много залъгва,ако не го насочиш от самото начало,лека нощ си :)

Люси

А много зависи с какво си,ако си с тъй наречения цугхенгер задачата става значително по трудна отколкото с прицеп!!!

grants

Аз немога да кажа нищо по въпроса карам бордовак и нямам такива проблеми. Незнам може би с течение на времето :) .

ivopifeca

С хенгера може и да е доста по лесно ;)Но на клипа как го гледаме,ни е лесно,но ако я правиме ние...абе незнам,вижте разстоянието...не е прекалено лесно за на пръв поглед,ако не го насочиш отначало-чао ;)

loshdancho

Викам по ДЖИПИЕСА на диспонента ,да ме позиционира за маневра на рампа по ЧМР адрес.
Много е важно да са инсталирани последните карти за навигацията, иначе може да се озова в съседите през оградата.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Люси

Абе кат се замисля най-лесно става с хеликоптер вдига те насочва и пуска на точното място!!! :D

grants

Цитат на: loshdancho - Събота, 23 Февруари, 2013, 20:37:34
Викам по ДЖИПИЕСА на диспонента ,да ме позиционира за маневра на рампа по ЧМР адрес.
Много е важно да са инсталирани последните карти за навигацията, иначе може да се озова в съседите през оградата.

И ако съседите, са сложили софрата няма да е никак зле там и да останеш  :) :) :) :)

ivopifeca

Цитат на: loshdancho - Събота, 23 Февруари, 2013, 20:37:34

Кой го може,си го може.

ivopifeca