• Welcome to Форум на българските шофьори.

Под моста

Започната от SOLAR, Понеделник, 25 Април, 2011, 14:35:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SOLAR

Хладилника работи ли ?

SOLAR

admin

:) Кой хладилник и под кой мост?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

SOLAR

Не зная моста, а въпроса е риторичен. Според мен е хладилен фургон и ако е пълен с агнешко или сладолед, какво ли е станало със товара.

BoBy_BoY

Solar, нещо зациклих по темата, братче, помогни ми като обесниш!

admin

И аз нищо не успявам да разбера. Към някоя друга тема ли се отнася написаното? :)

SOLAR

Шарнал съм снимка, при вас не излиза ли ?

Trucker_Boy

Цитат на: SOLAR - Понеделник, 25 Април, 2011, 15:20:52
Шарнал съм снимка, при вас не излиза ли ?

Аз също не откривам снимката , провери как си дал линка колега  :)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

SOLAR

Сега я качих на сайта на форума, надявам се да се вижда.

totunio

Така като гледам снимката мостът е доста нисък . Изглежда се е врязъл с бая голяма скорост.

Trucker_Boy

Цитат на: totunio - Понеделник, 25 Април, 2011, 15:51:37
Така като гледам снимката мостът е доста нисък . Изглежда се е врязъл с бая голяма скорост.

Или просто е направена на PhotoShop не може да караш камион и да не забележиш , че няма да успееш да минеш под моста  ;D ;D ;D
www.sbps.eu

admin

Цитат на: SOLAR - Понеделник, 25 Април, 2011, 15:34:20
Сега я качих на сайта на форума, надявам се да се вижда.

Сега вече се вижда. Доста сериозен е удара. Сигурно липсват части от покрива.

Цитат на: Trucker_Boy - Понеделник, 25 Април, 2011, 15:56:42
Цитат на: totunio - Понеделник, 25 Април, 2011, 15:51:37

Или просто е направена на PhotoShop не може да караш камион и да не забележиш , че няма да успееш да минеш под моста  ;D ;D ;D

А, недей така. Скоро един познат си беше дал камиона, едно Атего соло, на брат си, за да направи курс до Македония. Онзи не видях знака 3.60 м и се ударил с Атегото. Не съм го виждал камиона, но каза, че покрива е изцяло отнесен.

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Понеделник, 25 Април, 2011, 16:27:33
А, недей така. Скоро един познат си беше дал камиона, едно Атего соло, на брат си, за да направи курс до Македония. Онзи не видях знака 3.60 м и се ударил с Атегото. Не съм го виждал камиона, но каза, че покрива е изцяло отнесен.

Интересен случай то като човека не може да се оправя с малко камионче , какво остава с голям ТИР  ;D
Но нека не забравяме , че човек се учи от грешките си дано и колегата дето е смачкал Атего-то да си е взел поука.

Причина за редакция: Коригиран цитат!
www.sbps.eu

admin

То неговото Атего не е малко, от най-големите е. С голяма кабина и 2 легла. Ама като не се гледат знаците по пътищата, така се получава.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Момци реших да спамнем ,мойто мнение е на основа слухове и гледане на снимката и е следното,като начало моста не е чак толкоз нисък съдя по предната част на ремаркето,като казах ремарке е тука вече нещо не ми се връзва ,чул съм че шасито по принцип е по здраво от термоизолация и алуминиева ламарина или стъкопласти от което най-често се правят фриго ремаркенцата ма колко е верно бем ли го ,както казах чул съм,а е видно,че фургона на фригото си е почти цел,за разлика от шасито,което е огънато на осморка.
Тъй като не съм спец разбирач се спирам до тук,все пак чул съм в такива моменти да казват да да ама не ;)

BoBy_BoY

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Понеделник, 25 Април, 2011, 19:35:51
Момци реших да спамнем ,мойто мнение е на основа слухове и гледане на снимката и е следното,като начало моста не е чак толкоз нисък съдя по предната част на ремаркето,като казах ремарке е тука вече нещо не ми се връзва ,чул съм че шасито по принцип е по здраво от термоизолация и алуминиева ламарина или стъкопласти от което най-често се правят фриго ремаркенцата ма колко е верно бем ли го ,както казах чул съм,а е видно,че фургона на фригото си е почти цел,за разлика от шасито,което е огънато на осморка.
Тъй като не съм спец разбирач се спирам до тук,все пак чул съм в такива моменти да казват да да ама не ;)
Баце, мене ми се струва, че е хенгер, мислим ???! Не съм сигурен, но...
И това е някъде или по Англия, или Австралия(по-скоро)!

BoBy_BoY