• Welcome to Форум на българските шофьори.

Моят автомобил

Започната от sherifa, Понеделник, 25 Април, 2011, 22:45:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Събота, 07 Май, 2011, 12:58:44
Страхотна карикатура  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Това е благодарение на много кадърните ни управници. Само трябва да се молим да не се откачи теглича, че ще се промени траекторията на каруцата в посока Москва! А там не е като в Брюксел!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

ifchu

малко луд и много гламав. :)  ιlιlι.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅].ιlιlι

ifchu

малко луд и много гламав. :)  ιlιlι.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅].ιlιlι

SOLAR

Когато съм в България, карам "PUNTO"-то на жена ми, а в Австрия, шефа ми дава "GOLFA" или "ASTRA"-та си, ако съм при него през уикендите.

ЛЕКИ ПЪТИщА !

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Аз се подвозвам на дърта,, мецка ,,произведена 85г.,без никакви екстри,дизел,автоматик,от тази зима без работещо парно и от оня ден със скъсана тръба на ауспуха,за сега обаче все още си ме подвозва.

BoBy_BoY

Mitcubishi Carisma 1.9 td/99г.
Много съм доволен, но вече си ми е време да си я сменям. Барна 260 хил. и не мисли да ме оставя(пу-пу-пу, да не и уроки). Няма зима, няма лято, виде ли ключа и рипа!
Мислим да си взема Hoda Accord CDTI  ::)или Volvo S60 D5 ;). Какво ви е мнението? ???

Petroff

Ситроен Пикасо и Алфа Ромео -146

dand79

Лендроувар Фрилендър
а за жената Шкода Фабия

Fast_Boy

Мицубиши Галант !!! 94г

bokata

admin

Предлагам в този раздел да си осигурим една техническа взаимопомощ относно нашите лични леки автомобили. Постепенно ще решим какви подраздели да бъдат създадени.

BoBy_BoY

Цитат на: admin - Неделя, 14 Август, 2011, 22:50:34
Предлагам в този раздел да си осигурим една техническа взаимопомощ относно нашите лични леки автомобили. Постепенно ще решим какви подраздели да бъдат създадени.
Аз уж писах по темата, а тя излезе самостоятелна! Бихте ли ги групирали, молим?
:)
Ако решите и така става, мислим!

admin

А какво мислиш за идеята да започна да създавам отделни раздели за съответните марки автомобили?

JoroBoro

Определено много добра идея :)

BoBy_BoY

Цитат на: admin - Неделя, 14 Август, 2011, 22:55:45
А какво мислиш за идеята да започна да създавам отделни раздели за съответните марки автомобили?
Пребързана реплика от моя страна, сори! ;)

admin

Постепенно ще въведа раздели за всички по-разпространени марки автомобили. А след това евентуално ще направя и подраздели за двигател, трансмисия, ходова част и други. Мисля, че ще стане добре така и ще бъде много прегледно. Лека нощ на всички.

admin