• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бан Тир ООД

Започната от miho75, Петък, 22 Март, 2013, 15:14:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kron

Не знам колега кой крив кой прав но пак от приказки от колеги от тоя Дап новите волва евро5 влизали в тая норма сега как не знам старите евро3 все били вътре с горивото,а колегата с тоя мерцедес от новите се изказа че голям бил преразхода ама Денко не му е спрял пари ама дали е така не знам.Все пак ти колега си работил в тази фирма усетил си сладостта от тази работа и се предполага че даваш актуална информация за да знаят хората.

kron

МИНКО ИЛЧЕВ

Темата е малко на ръба на допустимото! Има изисквания такива теми да не са анонимни. Не я изтрих, защото беше съвсем умерена.

Вчера гледам един камион спрял от въпросната фирма, помислих да спра и да го питам, но нямаше удобно място. Много е вероятно да получа отговор. Както като видя камион на "Сертранс" и му кажа: "Много оплювана фирма". Те с учудване казват, че са доволни.
     Понякога в нелоши фирми се получава, че тръгнат "накриво" нещата, от началото и така си остава.

Цитат на: miho75 - Събота, 23 Март, 2013, 18:51:16
Колега аз не искам да си идвам с камиона в наше село всеки път :o Нормално е да е по близо че да си хвана автобуса и да ти платят билета и да направя поне 45 часа.Защото така е по добре да карам вътрешно в Европа!!!! Но заплатата ще е друга от "Баневския дап" И  НОРМА НА ГОРИВОТО НЯМА ДА ИМА 25/100 ПРАЗЕН +300Г НА ТОН!!!

Тук съм съгласен, че е редно да ти подсигурят транспорт до вкъщи. Да прекарваш поне 45 часа, по-скоро 66 часа (нормална седмична и компенсация, повечето работодатели я смятат за ненужна) във вкъщи. Това съвсем не прищявка, съвсем нормално нещо. Дори и да ти плащат, за престоя в камиона.

Тази дума "чувал съм", обикновено значи, че не знаеш със сигурност. Но съм чувал, че фирмите в Германия, Франция, плащат на служителите си пътя до 100 км. И това е всеки ден, а не един, най-много два пъти в месеца.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

human1970

Това дето са направени "бял" и "черен" списък на транспортните фирми трябва да знаете, че е много условно. Аз съм работил дълги години в държавни структури - МНО, МВР, след това в няколко частни фирми - производствени, търговски, строителни. Постоянно се срещам с приятели и бивши колеги и от ведомствата и от фирмите. Почти всички поставят "работодателя си" в "черния" списък, постоянно недоволстват, но си натискат парцалите. В МВР се сещам за случай на млад, перспективен и много начетен колега - беше ходил веднъж до прокуратурата и там разбрал, че им раздали безплатно очила за работа с компютър. Мърмори, пусна рапорт до директора и така се извъртяха нещата, че го изхвърлиха от системата и си провали бъдещето. В частните фирми /не транспортни/ също нещата не са никак розови. Липсата на пари, както и тяхното недалновидно разходване прави живота труден както на служителите, така и на собствениците. Комуникирам и с някои познати, които избраха да работят в чужбина - и при тях нещата не са цвете.
Въпроса според мен е човек да работи една работа с желание, да вижда, че е полезен както за фирмата така и за себе си и семейството си, непрекъснато да изгражда своя авторитет и уважението на околните. Да умее да прави отстъпки и да преглъща някои неправди. Няма колектив и работодател, който да не оцени това.

miho75

Цитат на: human1970 - Неделя, 24 Март, 2013, 12:45:09
Това дето са направени "бял" и "черен" списък на транспортните фирми трябва да знаете, че е много условно. Аз съм работил дълги години в държавни структури - МНО, МВР, след това в няколко частни фирми - производствени, търговски, строителни. Постоянно се срещам с приятели и бивши колеги и от ведомствата и от фирмите. Почти всички поставят "работодателя си" в "черния" списък, постоянно недоволстват, си натискат парцалите. В МВР се сещам за случай на млад, перспективен и много начетен колега - беше ходил веднъж до прокуратурата и там разбрал, че им раздали безплатно очила за работа с компютър. Мърмори, пусна рапорт до директора и така се извъртяха нещата, че го изхвърлиха от системата и си провали бъдещето. В частните фирми /не транспортни/ също нещата не са никак розови. Липсата на пари, както и тяхното недалновидно разходване прави живота труден както на служителите, така и на собствениците. Комуникирам и с някои познати, които избраха да работят в чужбина - и при тях нещата не са цвете.
Въпроса според мен е човек да работи една работа с желание, да вижда, че е полезен както за фирмата така и за себе си и семейството си, непрекъснато да изгражда своя авторитет и уважението на околните. Да умее да прави отстъпки и да преглъща някои неправди. Няма колектив и работодател., който да не оцени това.Аз мисля че бъркаш ,че Няма колектив и работодател., който да не оцени това
- Има и Фирмата се казва Бан Тир ООД

Коригиран цитат!

Rammbon

Бургас-Карнобат-Русе-Познан-Волсбург-Инглощат-Виена-Мездра-Карнобат-Бургас= на почти 4800км. Miho75, как се минават с 1 резервоар гориво? Или теб не те допускат до тези лесни маршрути? Интересно, до сега само ти ревеш от тази фирма, има и други , които не им харесва това и онова, напускат, обикалят 1-2 фирми и пак се завръщат при бати си Деньо и карат с години. А може би си имал проблеми със Светла, повечето каши идват от нея, но че резват от паричките за гориво, то така си е още от 2006г при него, но всеки знае как е карал и се получават разлики, но въпреки това си карат и вземат пачката накрая.

miho75

Никъде не съм писал че, минавам 4800км с 1 резервоар гориво или че те карат да минеш!!!! Аз казвам че като решиш да напуснеш нормално не ти изплащат парите които си заработил!!!!

kron

Еми колега пий една студена вода и това е,с две думи почваш, по добре не напускай да не изгориш ;D

miho75

Голяма мисъл !!!!! :o :o Свалям ти шапка колега !!!! Роб на чорбаджия НЯМА ДА СТАНА!!!

Rammbon

Miho75, вероятно не си чувал, че повечето чорбаджии се познават, къде лично, къде само по телефон и играя една и съща игра. В страната има 2000 транспортни фирми само за товари. Сега ти плюеш като за последно тази, после друга, от дума на дума след време няма да има  къде да караш камион, защото никой няма да иска да те вземе, за да не го оплюваш. Има фирми в които като почваш , искат препоръки от предния работодател, телефон за връзка , за да попитат какъв си  и така нататък. Аз лично не бих те взел за следващите 80 години, а после и може да размисля.  ;D

miho75

Цитат на: Rammbon - Понеделник, 25 Март, 2013, 20:02:03
Miho75, вероятно не си чувал, че повечето чорбаджии се познават, къде лично, къде само по телефон и играя една и съща игра. В страната има 2000 транспортни фирми само за товари. Сега ти пюеш като за последно тази, после друга, от дума на дума след време няма да има  къде да караш камион, защото никой няма да иска да те вземе, за да не го оплюваш. Има фирми в които като почваш , искат препоръки от предния работодател, телефон за връзка , за да попитат какъв си  и така нататък. Аз лично не бих те взел за следващите 80 години, а после и може да размисля  ;D

Голяма мисъл колега!! Или РАБОТОДАТЕЛ. До кога ние шофьорите ще мълчим, нима не им вадим ние парите. Затова България е на това положение - защото всички мълчат. До кога ще ни тъпчат??? СТРАХ ОТ КАКВО? Ръцете, главата и кадърността никой не може да ми ги вземе!!! Аз лично при теб, няма да започна работа следващите 80 години >:( >:(

Коригиран цитат!

BRC_BRC

" Бан Тир оод " :)
Бягай далече човече :) :) :) ...................................................

" Бан Тир оод " :) най-отвратителната и гнусна транспотртна фирма в Бургас !!!!!
само тези които са работили там знаят за какво става въпрос ,БЯГАЙТЕ на далече от бай Деньо и неговите схеми !!! за  диспонентките нямам думи подписваш един куп бележки и незнаеш закакво ,имаш ли проблен на пътя с някой от старите му камиони никой нети вдига тел.ти трябва да си береш ядовете сам че са те пратили с "галоши в EU " или пък без спирачки на ремаркето !!!! От последия курс имах да вземам 980 лв.
измислиха си едни УДРЪЖКИ и получих 160лева.само част от БГ заплатата километрите са се изпарили !!!  да не говоря че и камиона те фолират   ;D ;D как да неси вътре с гориво :) !!!!!
моя съвет е хора търсете си правата в инспекцията по труда  знаят ги  много добре там !!!!!.
--BRC_CRB--

BRC_BRC

Поредни публикации!!!
--BRC_CRB--

дядката

Цитат на: miho75 - Понеделник, 25 Март, 2013, 20:39:48
Голяма мисъл колега!! Или РАБОТОДАТЕЛ. До кога ние шофьорите ще мълчим, нима не им вадим ние парите. Затова България е на това положение - защото всички мълчат. До кога ще ни тъпчат??? СТРАХ ОТ КАКВО? Ръцете, главата и кадърността никой не може да ми ги вземе!!! Аз лично при теб, няма да започна работа следващите 80 години >:( >:(

Коригиран цитат!
Браво!!!

bokata

здравейте колеги аз от три години съм в бан тир лошо все още не съм видял всяка година когато поискам отпуск ми се дава обаждам се предварително един месец.заплащането е редовно нормите които са поставени на камионите не са нещо страшно като се кара разумно ги постигаш.има хора които правят грешки но не си признават и си мислят че шефа не ги усеща нещата и от там те страдат.с уважение към всички които са изгорели с пара но мисля че държиш ли се човешки и те така постъпват.свидетел съм на колеги които са работели в бан тир и са напускали оплювали са фирмата и пак са се връщали и въпреки това им се е давало шанс за работа.и после пак са напускали и пак са оплювали но всеки знае себе си.не само аз но и много други колеги са доволни от фирмата за сега.има и друго всеки иска като започне работа и да се качи на нова композиция но тука не става така има фирми които дават на новопостъпили нови композиции но не и тук.карал съм стара композиция по стара от на колегата ми Михо чупила се е по няколко пъти но веднага се убождат на сервиз волво и сервиза пристига на място

BRC_BRC

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Явно си от приближените на бай ти Деньо !!!!!
ако ти писни някой ден и решиш да напускаш дано да си ти изплатят парите !!!!
--BRC_CRB--

BRC_BRC

--BRC_CRB--