• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бан Тир ООД

Започната от miho75, Петък, 22 Март, 2013, 15:14:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bokata

Всичко е въпрос на изградено доверие.и аз чакам за адреси но не мрънкам.докато има и мрънкащи и с право. но положението е такова че няма как да се промени .а и като разпитвам колеги от други фирми как е положението при тях сам си правя сметката дали е добре тук или не.

bokata

BRC_BRC

--BRC_CRB--

BRC_BRC

--BRC_CRB--

miho75

Цитат на: bokata - Сряда, 10 Април, 2013, 10:48:31
Всичко е въпрос на изградено доверие.и аз чакам за адреси но не мрънкам.докато има и мрънкащи и с право. но положението е такова че няма как да се промени .а и като разпитвам колеги от други фирми как е положението при тях сам си правя сметката дали е добре тук или не.
Боянеееее   Боянеееее........ !!!! Дано се усетиш някой ден ,че те тъпчат!Ама как да разбереш та тази фирма ти е първата!!! А те се те научили да си наведен ;D ;   Защо не отидеш вътрешно да караш??? А зная защо -не знаеш на къде е запад,север, ;D ;D ;D ;D

doktora

Е Брадчеде що така лошо говориш за човека бре може пък да си в грешка щом стой значи е работен бре хахахахахахаха
;) ;)

bokata

Михо нищо лично към теб, но ти май за нещичко се изпускаш. Защо не си кажеш на хората, защо се върна във фирмата за втори път и защо ти удържаха тези пари. А като ми ги пишеш тези смехории, че не знам посоките защо не ми ги каза в очите когато бяхме заедно януари месец. А тук в форума много ми се отваряш. Бъди коректен с хората. Те и за това сега във фирмата в която пак си се върнал колегите не искат да те видят знаят, че си ... :D

Редакция поради: Нямаше нито една главна буква и нецензурна дума!!!

miho75

Цитат на: bokata - Неделя, 14 Април, 2013, 12:16:03
Михо нищо лично към теб, но ти май за нещичко се изпускаш. Защо не си кажеш на хората, защо се върна във фирмата за втори път и защо ти удържаха тези пари. А като ми ги пишеш тези смехории, че не знам посоките защо не ми ги каза в очите когато бяхме заедно януари месец. А тук в форума много ми се отваряш. Бъди коректен с хората. Те и за това сега във фирмата в която пак си се върнал колегите не искат да те видят знаят, че си ... :D

Редакция поради: Нямаше нито една главна буква и нецензурна дума!!!

Боянеееее .Боянееее ще си замълча ,защото в момента лижеш на бат Денко г..за.Амо то е нормално!!!!!! А кой иска да ме вижда или не - не е твоя работа   ОТВОРКО  Дано някой ден ..........................!!!

bokata

Мерси BRC за пожеланието дано дано.имам няколко познати които са напускали от бан тир но както му е реда и са си вземали парите до стотинка без проблем.

miho75

Цитат на: bokata - Неделя, 14 Април, 2013, 12:58:34
дано колега дано.имам няколко познати които са напускали от бан тир но както му е реда и са си вземали парите до стотинка без проблем.
Не си ми КОЛЕГА Бояне!!!! Пожелавам ти да се пенсионираш в Бан Тир ООД ;D ;D ;D

bokata

михо да не ставаме банални на никой и никога не съм лизал гъза и кажи ми какво дано някой ден да се видим. за нещо което съм те подкрепил пред шефа че не си потрошел мерцедеса на 2 яноари за това ли искаш да се видим.даже и не ми повярваха но нормално след като са отишли на място да го видят веднага.или за дето ти смених предните гуми а ти дойде с ръце в джоба и пишеш че си карал с голоши.  а и ми се струва че нещо ми се стягаш не прави тази грешка не си заслужава за една фирма да си разваляме до толкова отношенията защото утре не дай си боже на пътя на някой да му се наложи помощ ние трябва да си помагаме но аз те разбирам не са малко парите с които си изгорял.но не съм аз или който и да е колега виновен за това но ако искаш да ми кажеш нещо в очите знаеш винаги можеш да дойдеш да ми го кажеш не е нужно тук в форум и то по твоята тема.защото това е друга тема на разговор.споделям мнение по твойта тема а ти ме нападаш лично за това ли си пуснал темата да нападаш хората с които искаш да споделяш всеки има право да изказва мнение по пуснатата тема.но аз не се и учудвам от държанието ти към колеги нормално е за теб.чоа и дано се видим някой ден да ми обясниш посоките на света и да ми кажеш какво лично против мен имаш а съм сигурен че и друг колега от б.тир да пише ти пак ще го нападнеш с приказки.това не ти е за пръв път просто така си възпитан ЧАО.

miho75

Цитат на: bokata - Неделя, 14 Април, 2013, 13:30:56
михо да не ставаме банални на никой и никога не съм лизал гъза и кажи ми какво дано някой ден да се видим. за нещо което съм те подкрепил пред шефа че не си потрошел мерцедеса на 2 яноари за това ли искаш да се видим.даже и не ми повярваха но нормално след като са отишли на място да го видят веднага.или за дето ти смених предните гуми а ти дойде с ръце в джоба и пишеш че си карал с голоши.  а и ми се струва че нещо ми се стягаш не прави тази грешка не си заслужава за една фирма да си разваляме до толкова отношенията защото утре не дай си боже на пътя на някой да му се наложи помощ ние трябва да си помагаме но аз те разбирам не са малко парите с които си изгорял.но не съм аз или който и да е колега виновен за това но ако искаш да ми кажеш нещо в очите знаеш винаги можеш да дойдеш да ми го кажеш не е нужно тук в форум и то по твоята тема.защото това е друга тема на разговор.споделям мнение по твойта тема а ти ме нападаш лично за това ли си пуснал темата да нападаш хората с които искаш да споделяш всеки има право да изказва мнение по пуснатата тема.но аз не се и учудвам от държанието ти към колеги нормално е за теб.чоа и дано се видим някой ден да ми обясниш посоките на света и да ми кажеш какво лично против мен имаш а съм сигурен че и друг колега от б.тир да пише ти пак ще го нападнеш с приказки.това не ти е за пръв път просто така си възпитан ЧАО.
Разсмя ме много Бояне  :) :) :) Първо не беше на 2 януари а на 26 декември :) :)Второ " потрошел мерцедеса" :) :) :)Трето Ти чувал ли си за "застраховка на МПС" -НЕ СИГУРНО!!!! Аз си платих всичко и бат ти Денко И съпругата му си взеха парите и от застраховката и от мен!!!!! Четвърто Сменял си гуми  на камиона на бат ти Денко :) :) :) Аз имам снимки и доказателства -но това няма значение. Пето Неможеш точно ти Бояне да ми говориш за-възпитание!!!! ТА ТИ ДАЖЕ НЕ ПОЗДРАВЯВАШ ХОРАТА ,КАТО ГИ ВИДЕШ :) :) :) :) :)!!!!!!!! Да си жив и здрав Бояне,ще поживеем и ще видем!!!!!!! Може да се видем даже и в съда.

bokata

Благодаря за пожеланието да си жив и здрав и ти, но за съда нещо ме учудваш и мен ли ще съдиш и защо не си вдигаш телефона като ти звъня.

miho75

Цитат на: bokata - Неделя, 14 Април, 2013, 15:08:05Благодаря за пожеланието да си жив и здрав и ти, но за съда нещо ме учудваш и мен ли ще съдиш и защо не си вдигаш телефона като ти звъня.
Не бе Бояне, до колкото разбрах бат ти Денко ще ме съди а ТИ ще си му свидетел :) :) Аз на предатели телефона не си го вдигам.Благодаря ти за всичко и приятен път!!!!!

bokata

Ами Михо сега разбирам тази лоша новина а и ти за това сигурно ме нападаш така но аз свидетел не ставам на никой достатъчно съм ходил на времето по съдилища. Не ме занимавайте с вашите проблеми те са си ваши съжалявам че споделих мнение по твойта тема но поне разбрах нещо за проблема ти. А и нещо с приценката си се объркал спрямо мен но всеки си има право на мнение. Мислех те за по смел човек като знаеш това можеше да ми звъннеш  и да ми го кажеш но ти си знаеш. Лека и доходна на теб. Дано се срещнем някъде на запад. ;D ;D Лек път и на теб.

Rammbon

Нали имат Каско, какво те карат да плащаш, че и да те съди? Един адвокат по наказателни дела от поне през 2-3 области ще ти помогне.

BRC_BRC

това е Бай Денко 
Бан Тир оод
Цитат на: bokata - Неделя, 14 Април, 2013, 12:58:34
Мерси BRC за пожеланието дано дано.имам няколко познати които са напускали от бан тир но както му е реда и са си вземали парите до стотинка без проблем.
А дано ама надали  ;D ;D защото" Бан Тир оод " винаги те преебава и то много гадно и подло Бай Денко и неговите "диспонентки" ;D ;D   са уникално нагли , разписваш се на куп хартии и тогава хоп изникват от някъде си едни липси едни удръжки и хоп оставаш само с BG заплата а км. ги няма !!!!!
  А  пак ти си напускай както му е реда   ;) !
--BRC_CRB--

BRC_BRC

--BRC_CRB--