• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бан Тир ООД

Започната от miho75, Петък, 22 Март, 2013, 15:14:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dankata74

Относно Бан Тир,защо никой не казва как Петко зетя на бат Денко ,краде от шофьорите нафта след като си оставят камионите в гаража им в Банево и защо никой не казва за Снежана дето е голямата работа,ама само в офиса на Денко,90 % имат проблем с разхода на горива ....Колеги не се лъжете от сладките обещания

dankata74

BRC_BRC

Цитат на: dankata74 - Понеделник, 15 Април, 2013, 10:51:42
Относно Бан Тир,защо никой не казва как Петко зетя на бат Денко ,краде от шофьорите нафта след като си оставят камионите в гаража им в Банево и защо никой не казва за Снежана дето е голямата работа,ама само в офиса на Денко,90 % имат проблем с разхода на горива ....Колеги не се лъжете от сладките обещания
Браво колега, това е точно така зетя е голям помияр краде от камионите в гаража и това нему стига ами преди курс той фулира след 3500-4000 км. се прибираш в с. Банево и пак той фулира но сам без шофьора  :o :o :o и резолтата е на лице от -50  до -150 литра гориво изчезват  ;D а пък ти си ги смятай както си искаш  ;D винаги имаш да даваш !!!!!!!
Ква голяма работа може да е тааа грозната пачавра та тя един свестен товар не може да вземи ама Бай Денко сия държи  защо ли   ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Голяма част от хората които не се задържат в тази фирма е заради тези двамата !!!!!!
--BRC_CRB--

BRC_BRC

--BRC_CRB--

miho75

Цитат на: dankata74 - Понеделник, 15 Април, 2013, 10:51:42
Бих добавил че Петко е хазартна личност,че от къде да вземе пари!!!!!!? Естествено от шофьора който ходи далеч от вкъщи да изкара някой лев,а ИГРАЧА ДА МУ ГИ ВЗЕМЕ ДА ГИ ИЗИГРАЕ!!!!! >:( >:( >:( >:(

miho75

Цитат на: Rammbon - Неделя, 14 Април, 2013, 22:49:51
Нали имат Каско, какво те карат да плащаш, че и да те съди? Един адвокат по наказателни дела от поне през 2-3 области ще ти помогне.
И става дума за едно огледало за което не съм много сигурен дали аз съм го строшил, но аз си го платих пре скъпо 1200лв

niksan69

Колега ако на Деню камион зареди нафта в Германия бъди сигурен че колегата ще си плати разликата Аз също съм работил в тази фирма и мога да те уверя че всичко казано и написано до тук за измамите и отношението към шофьорите е 100% вярно марковите гуми с които са камионите се правят в Банево от зет му работата му е цял ден с машинката да нарязва грайфера там гума на която не се вижда телта не се изхвърля Да си чул друга фирма да пуска заповед да не се припалват камионите и те питам в понеделник сутрин какво правиш че нямат и манивела Вярно е че има 3-4 човека които са доволни на тях парите се дават редовно нафта не се спира всички останали кучетата ги яли
Скоро глобиха един колега в Германия защото му са много хубави гумите 300 евро изгоря и не му ги признаха отделно седя 6 дена и чака да му докарат гуми от България

Не пожелавам на никой да работи в такава фирма

Rammbon

Нали знаете , че Бан Тир само името и и тези от офиса в Бургас са българите. Главата на фирмата е в Германия и там незнаят какво се случва тук, за тях е важно всичко да върви по мед и масло и пачките да падат. Едни напускат , други почват, първите напусна някои се завръщат и ги качват на по-нови машини. Колелото се върти и парите текът към джобовете на бат Ви Деню. Интересно, зет му да шари гумите. Първо го качи на малките камиончета 2009 г, после на голям, а сега на гумите. Толкова ли са се обатачили, че да дълбаят и гумите вече?
А искам да знам, къде обслужват, ремонтират камионите Волво?  В Bg или някъде навън ?

Tihomir78

Не знам доколко всичко е вярно по темата, говорил съм с шофьори от БанТир , чак недоволни не, не че нямат забележки но не е нещо фрапиращо ама всеки си знае най добре. Но за нарязването на гумите съм виждал техен камион на гумаджийното на ветрен за нарязване на гуми само не помня дали беше всичките на влекача или всичките на ремаркето.

miho75

Цитат на: Tihomir78 - Понеделник, 22 Април, 2013, 21:05:04
Не знам доколко всичко е вярно по темата, говорил съм с шофьори от БанТир , чак недоволни не, не че нямат забележки но не е нещо фрапиращо ама всеки си знае най добре. Но за нарязването на гумите съм виждал техен камион на гумаджийното на ветрен за нарязване на гуми само не помня дали беше всичките на влекача или всичките на ремаркето.
Може ли да се публекуват снимки? Имам някоя снимки на гуми!!!!!

grants

Цитат на: miho75 - Петък, 26 Април, 2013, 02:41:42
Може ли да се публекуват снимки? Имам някоя снимки на гуми!!!!!
Публикувай ще е интересно да се види.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

Hristov

Здравейте, колеги. Аз съм шофьор в "Бан - Тир" ООД. Познавам господина Михо, за мое съжаление. Много хора в нашата фирма не го понасяха. Няма да си кажа името, за да не кажат, че се мазня на шефа.
Този господин работеше и преди във фирмата и пак се върна. Незнам защо ти дадоха този шанс. Като толкова не ти плащаха, защо се върна пак? Ако беше толкова добър щеше да караш Mercedes и да свиркаш. Явно шефа те разбра какъв си всъщност. Това, какво са ти удържали, мен не ми пука. Mercedes-a, който удари, лично съм го виждал и не е само огледало, а ти после дори не си вдигнал телефона. Ти се държиш нагло с колегите си. То се видя с Боян. Аз се радвам че не работиш при нас!

Причина за редакция: правопис!

ivopifeca

Голем артист си,бате!От какво и в какъв се превъплатяваш-от некъв си от ръководството на фирмата в колега ли? ::)

miho75

Цитат на: Hristov - Вторник, 30 Април, 2013, 13:37:17
Здравейте, колеги. Аз съм шофьор в "Бан - Тир" ООД. Познавам господина Михо, за мое съжаление. Много хора в нашата фирма не го понасяха. Няма да си кажа името, за да не кажат, че се мазня на шефа.
Този господин работеше и преди във фирмата и пак се върна. Незнам защо ти дадоха този шанс. Като толкова не ти плащаха, защо се върна пак? Ако беше толкова добър щеше да караш Mercedes и да свиркаш. Явно шефа те разбра какъв си всъщност. Това, какво са ти удържали, мен не ми пука. Mercedes-a, който удари, лично съм го виждал и не е само огледало, а ти после дори не си вдигнал телефона. Ти се държиш нагло с колегите си. То се видя с Боян. Аз се радвам че не работиш при нас!

;D ;D ;D Защо не си напишеш името бе....???

Премахнати обидни думи и емотики!!!

BRC_BRC

:) :) Хе, как ще си пише името, сигурно и нов камион кара - Mercedes Actros. :) И е голямата работа в "Бан - Тир" ООД!

--BRC_CRB--

miho kanchev75

Цитат на: Hristov - Вторник, 30 Април, 2013, 13:37:17

И аз се радвам, че не работя при вас!!! Радоста ни е взаимна ;D

Коригиран цитат!

bokata

Станджанския ...... Михо да си каже за помляното ново Волво с което стигна до Чехия, за помляния Мерцедес за изсипания товар. ИИИИ тогава Михо да се оплаква за удръжките. Изгонен от армията си ти Мих не аз, та ти тогава изобщо не си ме познавал. Изгонен от Беца само два месеца се е задържал там изгонен е от Куш Груп изгонен два пъти от въпросната фирма. Първо се виж и тогава говори за хората с които си работил и въобще не ги познаваш, но това си е в твой стил. Че и защото си и нагъл и няма кой да те вземе на работа и го няма брачеда офицер, който ти помогна да станеш войник и после сержант защото си тюфлек и не си успял да вземеш физическите изпити  да помогне пак. Върнал си се в Куша, но там вече ще си намери майстора до колкото чух. Те знаят колегите колко си  нагъл. Да Михо много си нагло същество бяха ми казвали, аз не вярвах, но се убедих. Не защитавам въпросната фирма, защото знам че има доста колеги които са не доволни, но точно ти Михо да се оплакваш показва твоята наглост и престани да пишеш по мой адрес не занимавай колегите с други теми. Писах ти по горе, като си ербап защо не искаш да се чуем по телефона и да се разберем на място като мъже. И дано повече да не се сещам да отварям тук да чета на наглия Михо коментарите. А за всички колеги които четат това лек и безавариен път. И БОГ да е с нас.

Редактирано поради: Неизползване на главни букви в началото на изречението и имена! ... за някой път вече.

Има тема където личните неща си ги обсъждате публично, насочвайте се натам:

http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=3587.0

bokata