• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бан Тир ООД

Започната от miho75, Петък, 22 Март, 2013, 15:14:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

miho75

Цитат на: rider777 - Неделя, 21 Юли, 2013, 08:39:34Докато си купиш камион и започнеш да караш за себе си ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Как ще стане тази работа,като ти дават само трохи хляб?   ;D ;D ;D

miho75

Rammbon

Ако още си в Бан Тир има начин. Отиваш в обслужващата банка , и теглиш кредит . 1 месец след като завъртиш колелото на бизнеса си, ще си спомняш доброто време като си работил на чорбаджия. Причините , сам ще стигнеш до тях.

Rammbon

rider777

Или пък продаваш един от апартаментите си и завърташ колелото ,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

miho75

Цитат на: rider777 - Понеделник, 22 Юли, 2013, 04:10:05
Или пък продаваш един от апартаментите си и завърташ колелото ,,,,,,,,,,,,,
От къде апартаменти??? Ако имаш в повече подари един!!!! ;D ;D ;D

miho75

Цитат на: Rammbon - Понеделник, 22 Юли, 2013, 00:15:09
Ако още си в Бан Тир има начин. Отиваш в обслужващата банка , и теглиш кредит . 1 месец след като завъртиш колелото на бизнеса си, ще си спомняш доброто време като си работил на чорбаджия. Причините , сам ще стигнеш до тях.
Този сайт  не ли на "Българските шофьори"??? Какво правят чорбаджии на камиони тук?????? Не работа в Бан Тир ООД - мошеници от класа!!!!!

velizar

Имало 2 свободни места за Волво на двойка. Струва ли си тази фирма ?

drago_pavlov

Цитат на: Rammbon - Понеделник, 22 Юли, 2013, 00:15:09
Aко беше толкова лесно, колкото си го написал, всички щяха да са си чорбаджии  ;D
А дейтвителността е друга - доста хора си продадоха камионите и работят за чорбаджия, че да си плащат кредита...

Rammbon

Цитат на: drago_pavlov - Четвъртък, 12 Декември, 2013, 13:02:19
Aко беше толкова лесно, колкото си го написал, всички щяха да са си чорбаджии  ;D
А дейтвителността е друга - доста хора си продадоха камионите и работят за чорбаджия, че да си плащат кредита...
Колега , не си разбрал това , което съм писал. Смисъла е, че като тегли креди / само след 1 месец / и си купи камион, ще се сблъска с доста високи препядствия и ще си спомни доброто време, само като е карал при някой чорбаджия, без да мисли за гориво, данъци-лицензи, консумативи и други. Иначе е лесно да се тегли кредит, хората дават до 20000лв с 1 поръчител и до 50000лв с 3-ма. После връщането за някои е лесно, за други непосилно.

drago_pavlov

Цитат на: Rammbon - Четвъртък, 12 Декември, 2013, 20:23:22
Колега , не си разбрал това , което съм писал. Смисъла е, че като тегли креди / само след 1 месец / и си купи камион, ще се сблъска с доста високи препядствия и ще си спомни доброто време, само като е карал при някой чорбаджия, без да мисли за гориво, данъци-лицензи, консумативи и други. Иначе е лесно да се тегли кредит, хората дават до 20000лв с 1 поръчител и до 50000лв с 3-ма. После връщането за някои е лесно, за други непосилно.
Имаш +че.
Отстрани винаги е лесно, но после се оказва, че има още 100 неща, за които не си помислил, освен 10-те за които си помислил.

Fransa

Има ли я още тази фирма? По пътищата виждам само един и същи Актрос от последните модели. Светло син. А в джобса никога не съм им виждал обявата за работа, според някои означавало, че са коректни.

CD-483-YF

ДЕНКО ЖЕЛЕВ се отнесе честно с мен,2006 работих 2 месеца,преди да тръгна на гурбет за Е,след година отидох да си взема тудовата книжка и ми казаха че имам за получаване 586.00 кинта.Г-жа Желева ми сложи 300 евро в трудовата книжка.Преди това бях при Симо Перчемлиев 9г.3 месеца там такива неща не се случват.Но преди да влезем ЕС мангизите бяха супер,въпреки че запълвах дупки ::) >:(,имаше хора с правилегии,ако не си усвоил изкуството да си получиш мангизите никой не се сеща че имаш да вземаш или си гладен ,фамилия издържаш ,бях много доволен имаше много проблеми които работеха за мен,.Сега за тия пари съм роб на чорбажии евреи и слуга на всеки мотокарист.Преди 2000 г.бях шофьор на ТИР сега съм общ работник с шофьорска книжкя,АДР,д.карта.карта квалификация.Затворник на колела в ос......на Европа

Rammbon

Как са работите в Бан Тир? Има ли още доволни и недоволни?
В кой страни карат?

kron

Не знам колега кво е положението в тази фирма,ама забелязвам че има хора които работят с години.До колкото чувам от колегите по пътищата всеки си работи,плащат си му обещаното и това е наблегнаха да работят повече вътрешно Италия-Германия предимно.Плащали им на километър+ заплата+някакви евро като бонус ако стоиш повече от 1 месец мисля вътрешно.С две думи не че съм адвокат на Деньо дори не го и познавам но колегите които работят в тази фирма не се оплакват има си правила и норми както е редно на всякъде да има и след като всичко е точно и двете страни са доволни,това съм чул това споделих.

Dilyan_Zagorchev

Вчера бях в офиса им да обсъдим евентуално бъдеща работа.Не знам и аз,изглежда като да бива горе-долу на думи,но се двоумя.Имам познат там,но не му се доверявам,щото ми предлагаше да почна в старата му фирма без да спомене,че се кара на магнит и то в D-FR.

Dilyan_Zagorchev

Отпаднаха от класацията.Тръгване с моя навигация и мой телефон,а те щели да поемат част от сметката.Да да.....

Dilyan_Zagorchev