• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бан

Започната от admin, Вторник, 26 Април, 2011, 07:39:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Бан. Може би някои от вас не знаят какво означава тази дума. Ще поясня. Бан е забрана за влизане или извършване на определени действия във форума. Забраната ще бъде налагана при неспазване правилата на форума. За нарушение на правилата за писане на кирилица, се налага бан за 24 часа, който се изразява в невъзможност за писане на нова публикация.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

admin

По повод зачестили опити от страна на отделни потребители за нарушаване на правилата на форума, изразяващи се в използване на груби обидни думи и нецензурни изрази, съм длъжен да предупредя следното. При първо нарушение санкцията е лишаване от възможност за публикации за 24 часа. При второ и трето нарушение санкциите стават съответно 72 часа и 1 месец. При засечен опит за регистриране на нов акаунт същият се изтрива незабавно, а също така се изтрива и предишния акаунт.

admin

bad_kras

Подкрепям те изцяло!      И колегите - не забравяйте , когато се впуснете в някое приключение в тема на форума - отворете и отново прочетете ''ПРАВИЛАТА'' !

Приятно събеседване ви пожелавам!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

admin

Крас, благодаря за подкрепата. Надявам се, че голяма част от потребителите също подкрепят усилията ми да направим този форум едно наистина добро място за дискусии и взаимопомощ. Също така се надявам, че повечето от вас изразяват нетърпимост към хора, които приемат форума като място за избиване на някакви комплекси или още по-лошо, като някакъв тепих за разчистване на лични сметки.

!na

Когато липсват аргументи, на дневен ред идват обидните думи.
В неспособността да отстояват позицията си, някои хора прибягват до това "оръжие".
Харесвам форума, харесва ми и възможността тук да се водят дискусии и да се споделят различни гледни точки.
Но когато тонът се променя и възпитанието отива на заден план не остава друга възможност, освен конвенционалните възпитателни мерки във виртуалното пространство. Затова и аз разбира се подкрепям правилата, в това число и бан, когато другите алтернативи са изчерпани.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

admin

Напоследък "играта" загрубя и ще се наложат леки промени в правилата на форума и санкциониране на потребители, които по един или друг начин не желаят да се впишат в общата картинка на форума. Явно "со кротце и со благо" няма да стане. Съжалявам, че заради няколко подобни участника ще бъдат създадени неудобства и на хората, които са тук с цел взаимопомощ и нормални дискусии. Като начало е премахната възможността за автоматична регистрация на нови потребители. Регистрацията вече е възможна само след одобрение от администратор.

Roshko

Цитат на: admin - Вторник, 27 Ноември, 2012, 23:18:12
Напоследък "играта" загрубя и ще се наложат леки промени в правилата на форума и санкциониране на потребители, които по един или друг начин не желаят да се впишат в общата картинка на форума. Явно "со кротце и со благо" няма да стане. Съжалявам, че заради няколко подобни участника ще бъдат създадени неудобства и на хората, които са тук с цел взаимопомощ и нормални дискусии. Като начало е премахната възможността за автоматична регистрация на нови потребители. Регистрацията вече е възможна само след одобрение от администратор.

Би ли споделил по-конкретно фактическата обстановка! Не знам дали само едно обобщение "..."играта" загрубя..." е коректно обръщение към участниците.  Инак авторът на сентенцията "со кротце, со благо" е прибавил и "со малце кютек", без което се губи смисъл...  ;)

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 28 Ноември, 2012, 11:10:34Би ли споделил по-конкретно фактическата обстановка! Не знам дали само едно обобщение "..."играта" загрубя..." е коректно обръщение към участниците.  Инак авторът на сентенцията "со кротце, со благо" е прибавил и "со малце кютек", без което се губи смисъл...  ;)

Не си ли спомняш, че от едно твое разследване и разкритие се оказа, че във форума има дублирани регистрации? В следствие на което автоматичните регистрации вече не са възможни. Имаш ли някакво предложение по какъв начин могат да бъдат разрешени тези проблеми?

Roshko

Цитат на: admin - Сряда, 28 Ноември, 2012, 11:29:29
Не си ли спомняш, че от едно твое разследване и разкритие се оказа, че във форума има дублирани регистрации? В следствие на което автоматичните регистрации вече не са възможни. Имаш ли някакво предложение по какъв начин могат да бъдат разрешени тези проблеми?

Оууу никаква идея нямам! Гледам като индианец пишеща машина тази материя.  ::)
Доколкото разбрах ти имаш и си я въвел.
Единственото предложение ми е да се назовават доколкото е възможно виновниците с истинските им имена /никове/ и повече конкретика в обвиненията. Прикриването им или пък ограниченията на общо основание не ми се вярва да даде положителен ефект. Лично мнение!

admin

Нещата във форума започват усилено да загрубяват. Днес потребител с две публикации във форума си позволи в лично съобщение да ми отправя изключително нецензурни думи и изрази. От моя страна имаше единствено молба да отдели време и да си коригира правописа. Съжалявам, че заради подобни елементарни хора трябва да предприема някакви адекватни мерки. Като начало обмислям въвеждане на разделна система за разглеждане на форума. Едната част ще бъде публично достъпна както и досега. Другата част ще бъде достъпна единствено за регистрирани потребители. Ако имате някакви други предложения, ще се радвам да ги споделите.

loshdancho

Предлагам, да има карцер във форума.
Да се вижда кога и кой за какво е под арест, даже да се вижда колко му остава от присъдата.
Нещо от сорта на това:
Може да се показва на мястото на снимката в профила.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

ivopifeca

Цитат на: loshdancho - Сряда, 26 Декември, 2012, 16:13:49
Предлагам, да има карцер във форума.
Да се вижда кога и кой за какво е под арест, даже да се вижда колко му остава от присъдата.
Нещо от сорта на това:
Може да се показва на мястото на снимката в профила.

Леле,колко назидателно,чак пък и да се показва...хехехе,абе то като в некой пионерски лагер бре брат-днес порицани и наказани ще са еди кой си,и за еди кво си ;D,а така,нека лошите станат известни...ииии можеше да има и награда за главата му,в евро,леле,леле,каква себеотрицателност,мани кошмар ;)

loshdancho

Ми след като има лични войни и си арестуван, трябва да се знае, че не можеш да отговориш.
А е по лесно , когато някой се загуби да не се чудиш защо го няма.
Никак ви порицания не са, просто улеснение за другите.
Ма много на сериозно мислиш, че взимам нещата, даже съм търсил снимка достатъчно комична, за да  разведри малко положението.
Ето ти например се загуби, и ако не чета темите  в които е причината няма и да разбера защо, а ако ми трябваш и искам да  се заяждам с теб е малко тъпо да пиша, а да няма кой  да ми отговори.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Lorinser

Цитат на: admin - Неделя, 06 Ноември, 2011, 10:58:25
...Надявам се, че голяма част от потребителите също подкрепят усилията ми да направим този форум едно наистина добро място за дискусии и взаимопомощ. Също така се надявам, че повечето от вас изразяват нетърпимост към хора, които приемат форума като място за избиване на някакви комплекси или още по-лошо, като някакъв тепих за разчистване на лични сметки...

Ти се надяваш да превърнеш ФОРУМА СИ в поле за лична изява и избиване на комплекси, но аз лично няма да вървя по свирката ти.Ти( не заслужаваш да ти говоря на вие ) не се съобразяваш с никой , а налагаш свойте и на неграмотните ти приятелчета правила.Затова ще те помоля да ми премахнеш акаунта.Айде със здраве, и един съвет от мен - време ти е да станеш даскал по Български, там ти е силата, и без това си софтуерен инвалид.

admin

Цитат на: Lorinser - Петък, 28 Декември, 2012, 01:31:19
Ти се надяваш да превърнеш ФОРУМА СИ в поле за лична изява и избиване на комплекси, но аз лично няма да вървя по свирката ти.Ти( не заслужаваш да ти говоря на вие ) не се съобразяваш с никой , а налагаш свойте и на неграмотните ти приятелчета правила.Затова ще те помоля да ми премахнеш акаунта.Айде със здраве, и един съвет от мен - време ти е да станеш даскал по Български, там ти е силата, и без това си софтуерен инвалид.

Форумът ми е също така форум на още няколко хиляди човека. Никога не съм имал претенции да ми пишеш на Вие. Нито пък съм искал да ми вървиш "по свирката". Не налагам никакви свои правила, форумът има правила и държа да се спазват от всеки. Ти обаче тъкмо 3 пъти ги пренебрегна, използва нецензурни и обидни думи спрямо други потребители и съответно получи бан. Вече дори съм ти премахнал акаунта. Със здраве и на теб и ще си позволя да не приема съвет от човек, който дори не съм виждал. Последното ти изречение въобще няма да го коментирам, защото започваш да ставаш смешен.

admin