• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-новото такси в София

Започната от todor_zhekov, Петък, 29 Март, 2013, 19:19:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

todor_zhekov

Люси

Ей сега го гледам таксито и още три хубавци са паркирани на паркинга на Баумакс на бул.Владимир Вазов,изглежда почват някаква рекламна кампания защото имаше голями реклами на Балкан Стар като се заприбирам към обяд ще спра да ги видя пък ако има тест драйв бих пробвал най-новия!!! ;)

Люси

todor_zhekov

Цитат на: Люси - Събота, 30 Март, 2013, 07:18:01
Ей сега го гледам таксито и още три хубавци са паркирани на паркинга на Баумакс на бул.Владимир Вазов,изглежда почват някаква рекламна кампания защото имаше голями реклами на Балкан Стар като се заприбирам към обяд ще спра да ги видя пък ако има тест драйв бих пробвал най-новия!!! ;)

Колега виждал съм ги тези"таксита" в Карлсруе доста са ефектни.Тестдрайф не правят.Работеха си като обикновенни таксита даже си имат и апарат.До колкото имам спомен мисля имаха някаква годишнина и за това пуснаха тези таксита,но всяко чудо за 3-4 дни.

loshdancho

Да не би да са изгорели крушките в табелката?

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

JoroBoro

Не, откраднаха табелата във Факултето. Сега слагат нова!  ;D

Люси

Цитат на: todor_zhekov - Неделя, 31 Март, 2013, 13:34:20
Колега виждал съм ги тези"таксита" в Карлсруе доста са ефектни.Тестдрайф не правят.Работеха си като обикновенни таксита даже си имат и апарат.До колкото имам спомен мисля имаха някаква годишнина и за това пуснаха тези таксита,но всяко чудо за 3-4 дни.
Имаше три други сиви актроса и им правеха тест драйв ама имаше много дападжии и камазаджии които им се искаше да покарат хубав камион!!! :P

grants

То и аз бих се качил :). На нещо новичко.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

todor_zhekov

Цитат на: Люси - Неделя, 31 Март, 2013, 18:14:03
Имаше три други сиви актроса и им правеха тест драйв ама имаше много дападжии и камазаджии които им се искаше да покарат хубав камион!!! :P

имаш 1+ ;D

todor_zhekov