• Welcome to Форум на българските шофьори.

България-Турция

Започната от avto_vanko, Понеделник, 08 Април, 2013, 12:54:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

avto_vanko

Здравейте Колеги.Събирам информация за маршрута от България до Турция.Имам лиценз,композицията има митническа годност и всички застраховки.Камиона дори е с нов брезент.Аз като водач имам всички документи.Интересуват ме какви такси се заплащат в Турция,на митницата,на босфора и където има още?
Благодаря предварително!!!

avto_vanko

rolly_s

Въоръжи се с търпение ,брат.Като кажат ,,чай",все чай пият,а камионите чакат.Две Турции имам и тва ми беше бойното кръщение-не помня вече таксите.Знаците им бяха не по-високи от метър и на STOP-а им пишеше DUR.Предупредиха ме тогава,че радарите са в частни коли и след около километър полицейска-изобщо не пита.Дано нещо се е променило към по-добро.Безаварийно пътуване ти пожелавам,но от Европа по-добро няма
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

rolly_s

Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

Pando85

Цитат на: rolly_s - Понеделник, 08 Април, 2013, 19:55:06
Въоръжи се с търпение ,брат.Като кажат ,,чай",все чай пият,а камионите чакат.Две Турции имам и тва ми беше бойното кръщение-не помня вече таксите.Знаците им бяха не по-високи от метър и на STOP-а им пишеше DUR.Предупредиха ме тогава,че радарите са в частни коли и след около километър полицейска-изобщо не пита.Дано нещо се е променило към по-добро.Безаварийно пътуване ти пожелавам,но от Европа по-добро няма

относно стопа  ;)

Pando85