• Welcome to Форум на българските шофьори.

Наказателно постановление от КАТ - да обжалвам или да чакам давност

Започната от Manolova, Петък, 19 Април, 2013, 22:30:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dino412

Цитат на: Rammbon - Неделя, 21 Април, 2013, 09:08:40
Най-опасните водачи са тези без книжките. За такива като тях, трябва да има  глоба минимум 1000лв и затвор 1 г ефективно.
Много ми е интересно Ти как разбра?Или се пише само за спорта?Познавам хора и от "двете страни" и един такъв с книжка за пет години имаше над 12 тежки ПТП-та включително згазено дете и възрастен човек и две коли тотална щета.Но пича има добър "чадър".В същото време на познат сина Му кара камион без никаква книжка и за три години е безпроблемен.Детето Му е в кръвта тая работа.

Книжката не кара кара човека.Книжката е измислена само някой да вземе от някой друг едни пари за лист хартия по законен начин.Чист законен начин за ограбване.

Запомнете едно:
Шофьор не се става шофьор се ражда.И цял живот да караш не идва ли Ти отвътре нищо няма да стане. Колкото и да се стараеш си оставаш опасен новобранец.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

dino412

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

instruktora

Това е истината.

Причина за редакция: Забранено е писане с изцяло главни букви!

instruktora

dimich87

Цитат на: dino412 - Вторник, 23 Април, 2013, 17:53:27
Запомнете едно:
Шофьор не се става шофьор се ражда.И цял живот да караш не идва ли Ти отвътре нищо няма да стане. Колкото и да се стараеш си оставаш опасен новобранец.

Е има хора които с много практика се научават. Не може да се каже че всеки, който не може да кара не е роден за това. Мога да дам пример с приятелката ми. От преди да се запознаем има книжка, но никак не можеше да кара. около 3 години съм се опитвал да и показвам и обяснявам как се правят нещата. Последните 2-3 години спокойно мога да кажа че си кара много добре. И реагира адекватно в ситуациите. Не се е родила за шофьор, но сега мога да кажа че е.
Имам познат който на неговата стара кола беше свикнал да я кара горе долу. Преди около половин година си купи нова и е много зле с нея при паркиране и маневриране. Като паркира заема място за 2 коли и не може се оправи. Не може да прецени дистанцията ли, какво е не знам, но не става за това.

dimich87