• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търсим международни шофьори за Скандинавия

Започната от translogistic, Събота, 20 Април, 2013, 13:29:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

translogistic

Tърсим Международен шофьор за извършване на международни превози на
товари, на територията на Скандинавия.

ИЗИСКВАНИЯ към кандидатите:

- 1 година стаж на композиция (влекач с полуремарке)
- валидно удостоверение за психологическа годност
- мед.свидетелство
- трудова книжка
- категория C+ Е
- свидетелство за съдимост

Ние предлагаме:

- Трудов договор и осигуровки
- 3 месеца шофиране вътрешно в Скандинавия. До три седмици почивка в България
Тел:+4793942872 / 0898409700

translogistic

rolly_s

Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

rolly_s

ruskov

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: rolly_s - Неделя, 21 Април, 2013, 10:43:32
И най-важното-какво заплащане предлагате?

В случая има посочени два телефона! Ако беше само с бутон "Кандидатствай за тази обява", тогава максимално подробности, за да знам искам ли да кандидатствам!

Ако каже плащам толкова на километър. Ще започнат да му обясняват: "Че незаконно, неморално и т. н."

Така че, който има някакъв интерес на телефона!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

driver1

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Неделя, 21 Април, 2013, 12:28:02
     В случая има посочени два телефона! Ако беше само с бутон "Кандидатствай за тази обява", тогава максимално подробности, за да знам искам ли да кандидатствам!

Ако каже плащам толкова на километър. Ще започнат да му обясняват: "Че незаконно, неморално и т. н."

Така че, който има някакъв интерес на телефона!

Илчев, извинявай, ама на моменти прекаляваш с разпорежданията.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: driver1 - Неделя, 21 Април, 2013, 12:40:53

Илчев, извинявай, ама на моменти прекаляваш с разпорежданията.

Цветанов, как да различим разпореждане от мнение? Предлагам, ако е в червен цвят е разпореждане, ако е в черен мнение. Съгласен?
     Много малка част от времето във Форума, правя публикации, на тази логика 90% са разпореждане.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

rolly_s

защото 1000Е дори с лишения,няма да ми стигнат за храна там

stoil nedev

Цитат на: rolly_s - Неделя, 21 Април, 2013, 16:43:02
защото 1000Е дори с лишения,няма да ми стигнат за храна там
Не е толкова голяма сумата , но съм съгласен донякъде с тебе! При условие че има даден норвежки телефон , всеки би трябвало да се замисли преди кандидатствуване.
В Норвегия храната е доста скъпа ....... и има една доста сурова зима с продължителност  от 5 до 7 месеца в зависимост в коя част на тази красива но с много слаборазвита пътна инфраструктура страна си.
Другите две страни от полуострова са малко по-добре. Но принципно си е сложничко и скъпичко в тази отдалечена част на "Стария континент".
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

translogistic

Колеги заплатата е 1500 евра нима не знаете че това са парите които плащат всички Български фирми.Всичко друго е по законовия ред на трудовите договори.

rolly_s

translogistic

Търсене за шофьори вече няма - успех на другите който тепърва ще си търсят работа :)

driver1

Цитат на: translogistic - Вторник, 04 Юни, 2013, 18:45:47
Търсене за шофьори вече няма - успех на другите който тепърва ще си търсят работа :)

Добре бе, ай разкарай се!

ahil_73

ivopifeca

Цитат на: translogistic - Вторник, 04 Юни, 2013, 18:45:47
Ти нещо ехидничиш ли бе?Нещо искаш да подчертаеш с това "тепърва" май?

translogistic

translogistic