• Welcome to Форум на българските шофьори.

Любими предмети в училище

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Събота, 20 Април, 2013, 20:00:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

МИНКО ИЛЧЕВ

С удивление открих, че някой хора са имали съвсем различни интереси, а не тези които предполагах!

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Понеделник, 15 Април, 2013, 00:03:15
Тотално грешиш! Най-силният ми предмет беше физика, а най-слабият Български език и Литература! :P Просто даскалката ми направи известна услуга като дори ме остави на поправителен преди матурата. Това не е толкова важно. Езика ми се наложи да го уча когато започнах да го използвам, демек в интернет. Ти само не ми казвай, че формулите ги помниш от училише, що няма да мога да спя от смях!
Казвал съм го десетки пъти при други поводи в други среди, аз не съм теоретик, а практик.

При мен физика - много любим, математика, биология, география и химия (без органична) - любими. Като математиката до 5 клас включително, ми е актуална, по обясними причини.
     Зле - езиците, много зле - литература. Дори намирах връзка между литературата и българския език (граматика). А във всъщност, е по-скоро "точна" наука. И единствено се предполага, че ако си добре с литературата, си добре и с граматиката. Обратното изобщо не е вярно!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

admin

Литература, математика и физика сред любимите. Химия и руски език сред нелюбимите. Обаче пък сега в интерес на истината знам по нещо на руски. :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!