• Welcome to Форум на българските шофьори.

....Смях.... !!!

Започната от ifchu, Събота, 04 Декември, 2010, 00:01:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

godji

Спечели веднага iPhone 5 !!! Изтрий тук ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ с ключ или стотинка.
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Бриги Магнито

Цитат на: godji - Събота, 08 Октомври, 2011, 09:20:42
:( не ми излезна нищо освен течните кристали на монитора,печеля ли?

Бриги Магнито

godji

Цитат на: Бригадира - Събота, 08 Октомври, 2011, 09:38:46
:) печелиш нов монитор , ама сам тряба да си го купиш  :P

Trucker_Boy

Цитат на: Бригадира - Събота, 08 Октомври, 2011, 09:38:46

Това е то да бъдеш Бригадир !  ;D ;D ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Mystang

admin

Извадка от коментар към новина в www.dnevnik.bg  :)

2011г.
"Най – после е избран изпълнител за прокопаване на тунел под прохода Шипка. Месец по-късно челната копаеща машина се разтърсва от мощен удар и спира. Екипът от специалисти и работници се събира мястото, а после следва буря от възклицания, вариращи от ,,О, май год!" до ,,Бах мааму!". Скоро идва полиция, после официални лица, районът е отцепен. Всички следят новините и сменят канала точно преди спорта, което срива тотално рекламния пазар. За всеки случай проектът е променен и се почва копаене на съвсем друго място, но и там се повтаря същото – удар и т.н.
Извиканите на място геолози (впрочем, доста идват по собствено желание) само констатират неумолимата истина – тунел няма да има.
Понеже цялата основа за планината е един огромен слитък самородно злато, с тегло около десет милиарда тона.

Когато научава новината, министър- председателят, който в момента одобрява стратегия за доказване, че всъщност сега народът живее много по-добре от преди две години, се сепва, отказва да отиде да открие линията на метрото ,,Люлин – Перник" и звъни на президента. Тъй като това е почти прецедент в последно време, държавният глава оставя за миг плана, предназначен да убеди всички, че никога не са живели по- зле и вдига слушалката на специалния телефон.
,,Гошо, разбра ли?" – пита възбудено министър- председателят – ,,Я зарязвай всичко и ела да се напием!"
Когато чува новината, президентът само успява да попита: ,,Ама на всеки километър и така – до края?" Чул потвърдение, нарежда приготвят кортежа, а пилотната кола е пратена да купи домати – от розовите, които са най-скъпи.
Така де, толкова злато не се намира всеки ден.

Световните борси се сриват, неподготвени за подобен удар. Тъй като обаче твърде малко са страните, досетили се да държат резерви в калай или синьо сирене, нищо не може да се направи. Освен да се завижда, разбира се.

Източник: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/10/09/1172209_tunelut_prez_kresnenskoto_defile_mojelo_da_e_gotov/

Целият коментар можете да свалите от приложения файл. Приятно четене.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

tirtonev

В час по български език учителката вдигнала Иванчо на дъската:
- Иване, кажи ми три съгласни букви
- Ш, Т и Б
- Как не те е срам простак такъв, знаех си, че друго неможе да роди главата ти, ако не ми кажеш още три съгласни букви ти пиша 2-ка за годината
- В, Г, З
********************************************************************************************
Две мутри се возят в лъскав Мерцедес и изведнъж, хоп, насреща им друга кола, която върви срещу тях. Мутрите завили рязко и се блъснали в едно дърво и смачкали калниците.
Единият казал:
- Абе браточка какви ги свършихме, какво ще правим сега?
- Имам идея - отговорил другия. - Да надуем колата през ауспуха и така калниците ще се изправат.
- Чудесна идея...да почваме.
Надували те, надували обяче калниците не се изправяли! Изведнъж единият казал:
- Абе Репа ти си кух като германски контейнер бе. Може ли да надуваме като луди, а ти да не си затворил прозорците?
запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))

Trucker_Boy

В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!

;D

www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu

Уди кълвача

Зрялост - когато спреш да разглеждаш Плейбой и започнеш да го четеш.

==============================================

Снощи Чък Норис бил набит в Перник.... Не го познали.
Чък Норис спечели "Тур дьо Франс" с велоергометър.
Чък Норис е единствения човек, който може да затръшне въртяща се врата .

http://vbox7.com/play:4a7f505d31

Уди кълвача

Влиза младеж в бара и с бързи стъпки се запътва към самотна девойка.Директно пита:
- Ще правиш ли секс с мен за 100 лева?
Мацката възмутено отговаря:
- Не! В никакъв случай!!!
- Аре ма... Много ми трябват!

Trucker_Boy

Двама младежи отишли в Англия да берат ягоди, ама не знаели много английски. Наели си квартирка и хазяинът им казал да му се обадят, ако имат някакви проблеми. А те нали все пак били мъже, та не чистили много и след няколко месеца се завъдили мишки. Единият като по-отворен и знаещ 5 английски думи повече от другия, решил да се обади на хазяина:
Hello. Me Georgi.
... - Hi, Georgi, how are you?
...- Me Georgi, you know?
- Yeah yeah, I know.
- And Tom & Jerry, you know?
- Mm... Yes, I know.
- Jerry is here !!!        ;D

==============================================================

Касовата бележка закриваше апарата. Посегнах да я дръпна, а бакшишът учтиво попита:
- Ей, чшшшшш, алоу, мойто момче, кой ти казА да бараш там?
А аз още по-учтиво репликирах:
- Първо, не съм "твойто момче", а съм "Вие", и второ - не виждам какво показва апаратът.
- Ти "Младост едно" ли казА? Епаааааа... сто и дваесе-и триесе лева че ги докараме
www.sbps.eu

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Сряда, 12 Октомври, 2011, 15:39:23
Касовата бележка закриваше апарата. Посегнах да я дръпна, а бакшишът учтиво попита:
- Ей, чшшшшш, алоу, мойто момче, кой ти казА да бараш там?
А аз още по-учтиво репликирах:
- Първо, не съм "твойто момче", а съм "Вие", и второ - не виждам какво показва апаратът.
- Ти "Младост едно" ли казА? Епаааааа... сто и дваесе-и триесе лева че ги докараме

Цялата статия е тук.

http://www.webcafe.bg/id_1360903104_Za_edin_jelezen_lev_
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Trucker_Boy

www.sbps.eu

godji

Ами то това не е смешно ! Ако видя сина ми да ги върши такива ще има да носи компреси на задника  >:(

godji