• Welcome to Форум на българските шофьори.

....Смях.... !!!

Започната от ifchu, Събота, 04 Декември, 2010, 00:01:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

grants

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Събота, 29 Декември, 2012, 02:41:59
Бай Ганьо отишъл в Австрия да си продава мускалчетата с розово масло. Или както сега му викат, отишъл в бизнес-командировка. Решил един ден за релакс да се разходи покрай Дунава. Както се разхождал по брега, изведнъж гледа в реката някакъв се дави и крещи за помощ на немски:
- Хилфе! Хилфе!
Бай Ганьо застанал до водата и извикал:
- Ду ю спик инглиш?
- Иес ай спик! – изкрещял човека. - Хелп! Хелп ми-и-и!
Бай Ганьо се почесъл по тила и пак извикал:
- А парле ву франсе?
- Уи, жу парле франсе. Боску! Боску-у-у!!!
- Тъпак! – извикал Бай Ганьо. – Вместо да си губиш времето цел живот да учиш езици, по-добре да се беше научил да плуваш.
Е само за това не е намерил време  човека. Да се научи да плува. ;D
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

Не всичко е пари,но всичко е с пари

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

caterpillar

Цитат на: loshdancho - Събота, 05 Януари, 2013, 22:20:16
:D
:o :o :o Прилича на див звяр който не може да бъде озаптен :D :D :D
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

admin

Из дневника на един Опел

Извинявам се за почерка, ама пиша с левия шарнир, че десният нещо ми потропва и придърпва на една страна - ако пиша с него, хептен няма да ми разчетете. А и малко недовиждам - изгоряха ми оригиналните немски крушки на фаровете, сложиха ми китайски. Сега все едно съм не с фарове, а с кандилца...

Това е дневникът на живота ми.

Ден първи - Германия, 15.11.1998 г

Чувам немска реч - това е добре. Значи са ме сглобили немски инженери. Сигурно съм "BMW" или "Мерцедес". Е, айде от мен да мине - може и "Ауди". Ще си отживея като аристократ!

Ден първи - Германия, 15.11. 1998 г., в края на работния ден, в края на конвейера:

Продължавам да чувам немска реч - това е добре. Но виждам надпис "Opel" на изхода на завода - това не е добре. Значи съм "Опел" - скапах!

Ден втори - Германия, в склада на завода на "Опел":

Само на два дена съм, а ръждата вече ме яде! Няма лъжа, няма измама - "Опел" съм!

Ден трети - На ферибота за Италия:

Отчаян съм - не само че съм "Опел", но и ме карат за продажба в Италия!

Ден четвърти - Милано, Италия:

Навсякъде чувам италианска реч. Шарнирите ми треперят от ужас, акумулаторът ще ми гръмне от напрежение - италианци ще ме карат! Едно семейство вече се спря на мен... Къш-къш-къш! Господи, дано да не запаля от първия път и да ми се размине.

Ден четвърти - Милано, Италия:

Мамка му, нали все пак съм немска машина, запалих от първия път и ме купиха! Семейство Олдани - луди, млади, с две лигави жабарчета-олигофренчета, които започнаха да акат, да пикат и да се боричкат по велурените ми седалки. Ех, защо Вермахта не мина и през Италия някога!?

Ден пети - Милано, Италия:

Не е истина как кара тоя италианец! Мислех, че ще съм семейна кола, а станах състезателна - от "Формула" 1! Жална ми майка на съединителя и скоростната кутия!

Ден шести - магистралата Милано-Торино:

Започвам да се съмнявам дали съм с двигател 1.6 или 3.6!? Защото преди малко изпреварих едно "Ферари" - а скоростната ми кутия още не се е разпаднала!

Ден шести - магистралата Милано-Торино, на бензиностанция:

Видях се с един "Опел", който уж с бензинов двигател, пък тракаше, като че е с дизелов. "Защо така бе, братко!?" А той, горкият, ми изстена: "Защото не са ми сменявали маслото от 5 години!" Шарнирите ми пак стрепереха, от страх щях да изпикая целия бензин, който Олдани ми зареди...

Ден десети - на градско в Милано:

Мама мия, сеньора Олдани ме подкара! Мислех, че съм състезателна кола, оказа се, че съм каскадьорска - минавам на червено, на жълто, на стоп, на обратно движение... Само на автосервиз не минавам, а всичко вече ми тропа!

Година първа:

Карам с половин картер масло - двигателят загрява, Олдани - не!

Година втора:

Карам с по-малко от половин картер масло - двигателят загрява, та прегрява, Олдани - не!

Година трета:

Карам без масло, а се чувствам... смазан!

Година десета:

Ни жив, ни умрял съм - значи съм "Опел"!

Година петнадесета:

Умрял съм - значи отивам в България!

Година петнадесета, ноември, Горубляне:

Умрял съм, но ви убеждават, че съм жив и вие вярвате - значи сте българи!

Година двадесета:

Умрял съм и никой не вярва вече, че съм жив - значи отивам в Перник!

Година двадесета, минавайки на червен светофар в София:

Безсмъртен съм! Затова на задното ми стъкло е залепен надпис "NO FEAR!" А регистрацията ми е пернишка...

п.п. Ще се видим в Ада!

Източник : http://hardwarebg.com/forum/showthread.php/228628-%D0%98%D0%B7-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D0%9E%D0%BF%D0%B5%D0%BB-%D0%9C%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D0%BC%D1%8F%D1%85
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

driver70

caterpillar

Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

admin

stoil nedev

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

admin

driver70

KrOcky

КльоНбаджия

Люси

Всеки пияч рано или късно изпада в критични ситуации. Как най-добре да оценим съответната ситуация и как да вземем най-доброто решение ще научите от нашия "Бърз справочник на пияча".

1. Ситуация: пиенето няма вкус и не доставя удоволствие, ризата отпред е мокра Правилната преценка: устата не е отворена по време на консумацията, чашата е поднесена към неправилно място на лицето Правилното действие: купете си друго питие и се упражнявайте пред огледало, практикувайте докато техниката се подобри.
2. Ситуация: питието не доставя удоволствие и няма вкус, бирата е необичайно светла и ясна Правилната преценка: чашата е празна Правилното действие: намерете си някой да ви черпи.

3. Ситуация: стаята се върти Правилната преценка: някой върти стола ви Правилното действие: повърнете върху субекта придаващ въртеливо движение на стола.

4. Ситуация: краката са ви студени и мокри Правилната преценка: държите чашата под неправилен наклон Правилното действие: обърнете чашата с отворената част към тавана.

5. Ситуация: краката ви са студени и мокри Правилната преценка: изпуснали сте се Правилното действие: застанете до някое куче, след малко се оплачете на собственика от липсата на възпитание на кучето му.

6. Ситуация: скута ви е студен и мокър Правилната преценка: текат ви лигите Правилното действие: преместете се така, че да лигавите някой друг.

7. Ситуация: бара изглежда размазан Правилната преценка: гледате през дъното на празната си чаша Правилното действие: намерете някой да ви почерпи.

8. Ситуация: барът се движи Правилната преценка: изнасят ви Правилното действие: проверете дали не ви водят в друг бар и ако не, крещете с все сили, че ви отвличат.

9. Ситуация: барът изглежда като цирк Правилната преценка: вие сте в цирк Правилната преценка: идете на бар.

10. Ситуация: насрещната стена е покрита с греди и има дълги флуоресцентни ленти Правилната преценка: падналите сте назад Правилното действие: ако чашата ви все още е пълна и никой не е стъпил на ръката с която пиете, стойте на място, ако не е такъв случая, намерете някой да ви вдигне и да ви завърже към бара.

11. Ситуация: всичко е помътняло и устата ви е пълна със зъби и фасове Правилната преценка: падналите сте напред Правилното действие: виж предходното.

12. Ситуация: събудили сте се и кревата ви е твърд, студен и мокър, не виждате тавана и стените на спалнята Правилната преценка: прекарали сте нощта в калта Правилното действие: вижте дали вече е работно време, ако не, потренирайте в нагло лъгане.

13. Ситуация: всичко ви се замъглява Правилната преценка: заведението затваря Правилното действие: ИЗПАДАЙТЕ В ПАНИКА!

loshdancho

:D

Люси

Тоя последния ако мине през Румъния колко ли ще му искат за извънгабаритен товар!!! ;D ;D ;D ;D

МИНКО ИЛЧЕВ

Обява от jobs.bg. Смешна е за четене, а да работиш. Смешно или ще ти е тъжно?!

Шофьор
Описание и
Изисквания:    търговия на едро за захарни изделия търси да назначи шофъор за доставка на заявките,изискване ;да има опит като шофъор минимом 1 год ,необходимите документи; автобиография,молба,една снимка;интервиота се провежда всеки ден от13до15ч на адреса на фирмата ; ул гиеорги кочев88 тържища нармак до охраната вдиясно, за справките на тел 064802374
Месторабота:   Плевен / България

Кандидатствай по тази обява

Организация:   
ПАЛМИРА 94 ООД
(Фирма/Организация директно търсеща служители.)
    Повече за ПАЛМИРА 94 ООД
    Всички обяви на ПАЛМИРА 94 ООД
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!