• Welcome to Форум на българските шофьори.

....Смях.... !!!

Започната от ifchu, Събота, 04 Декември, 2010, 00:01:12

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

admin

Инспектор от ДАИ с белезници.  :D :D :D

И не е фотомонтаж - http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=3785.msg53120#new
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

bo4a

bo4a

Mandor

Волен

Кой чука в този късен час?
Аз чукам – каза Волен
Отгде пристигаш тук, у нас?
от Полша – каза Волен

Иди си...та навън е студ!
Да, студ е – каза Волен
Недей да викаш като луд!
Ще викам – каза Волен

Тогава аз ще звънна в СКАТ!
Звънни де – каза Волен
Ще дойдат с камерите, брат!
Да дойдат – каза Волен

Да взема да се извиня!
Да вземеш – каза Волен
Че току виж съм дал фира!
Ми дал си – викна Волен

Ще ти отворя, ала виж!
Отваряй – каза Волен
Ти кворума ще удържиш!
Натюрлих – каза Волен!
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

caterpillar

Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

admin

Yordan

Двама катаджии попадат в задръстване. На задното стъкло на колата пред тях има залепена обява. Продава се, година на производство, обем на двигателя, телефонен номер и т.н. Полицаите решават да позвънят на човека и да го глобят за това, че говори по телефона докато шофира. Звънят му, но човекът включва Хендсфри устройството за разговор. Те го питат какво е състоянието, блъскана ли е колата, а после му казват: - Лошо те чуваме, вземи слушалката. А той им отговаря: - Да я взема, ама зад мен карат двама педе*аси...

Eдинственият чакащ гражданин на автобусната спирка подхвърля на шофьора на спрелия автобус:
- Вашият Ноев ковчег окомплектован ли е?
- Липсва ни само едно говедо. Ще се качите ли?
Като погледнеш трезво на някои неща и разбираш, че трябва да пийнеш...

ahil_73

браво  :D развесели ме след оня линк за катастрофата

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.

admin

От статията по-горе:

Цена на шофьорски курс:
При социализма: - 170 лева през 1980-1982 г., 220 лева през 1986-1988 г. В ГДР курс за управление на мотопед и трактор 5,00 M = 1,66 лева. В ГДР курс за управление на лека кола и камион 60,00 M = 20 лева.
При демокрацията: - 700 до 1000 лева.

lefterow

Цитат на: Mandor - Сряда, 31 Юли, 2013, 16:30:49

Боко,виждам,че чаткаш тия работи.Що не обясниш на някои съфорумци с промити мозъци как създадохте с бай Тошо лагера Белене.Сега си по-добър от него.Под твоето управление лагера Белене стана половин България.Ученика е по-добър от учителя. ;D

Mandor

В бар на плажа се появява пингвин. Сяда, поръчва уиски и пура. Изпива уискито, пурата изпушва до половината, става и тръгва. През цялото време цари пълна тишина, всички останали посетители гледат пингвина втрещено, а той, на излизане, се обръща и пита леко учудено:
- Какво сте ме зяпнали така?
Пръв и единствен се окопитва бармана:
- А, нищо...просто за първи път виждаме пингвин, на плажа, в бар, да пие уиски, да пуши пура, че и да говори.
Пингвинът отсича сърдито:
- С тия цени – и за последен!

lefterow

герб/нарочно го пиша с малки букви/спечелиха изборите,но загубиха властта ;D ;D ;D

Pando85

Една жена отива при доктор. Лекаря пита, какво ви има госпожо? Жената казва ми докторе винаги като правя с.кс след това плача. Доктора казал да пробваме за да видя. Започнал той 1 път свършва - тя не плачи, почва 2-и път и 3-и път и накрая казал. Моме аз немога повече.
Тя - ей така като ми кажаааааат

batalov80

batalov80