• Welcome to Форум на българските шофьори.

....Смях.... !!!

Започната от ifchu, Събота, 04 Декември, 2010, 00:01:12

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

batalov80

Превоз на животни...

batalov80

driver1

driver1

batalov80

drago_pavlov

Цитат на: driver1 - Събота, 31 Май, 2014, 04:06:34
  Селфи?
;D ;D ;D
Е това няма как да го подмина без +

И да не е само спам:

splush

Понякога като гледам някой човек и си задавам въпроса, той идиот ли е роден ... или е ходил на допълнителни курсове?

batalov80

Цитат на: splush - Четвъртък, 19 Юни, 2014, 00:16:38
Понякога като гледам някой човек и си задавам въпроса, той идиот ли е роден ... или е ходил на допълнителни курсове?

Погледни себе си,пък тогава другите 8)

admin

Богатите също плачат!  :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

tankia

Новата българска кола със среден мигач
сайт :    www.nenovinite.com

Първата изцяло българска кола се разработва в момента в голям, наглед празен цех в покрайнините на Пловдив. Тя ще бъде насочена изцяло към родния пазар и ще излезе на автомобилния пазар в края на тази година, като от етапите на разработка са останали единствено изборът на цвят и дали да бъде продавана с ароматизатор борче като базова или допълнителна екстра.

Автомобилът ще е най-вероятно с марка Елит, но това не значи, че ще бъде изцяло пластмасов. Прототипът с кодово име Таратай ще бъде най-евтината кола серийно производство в света и ще струва едва 2700 лева, като ще има възможност да бъде купен на изплащане или срещу старата ви холна гарнитура и дървена етажерка за книги.

Колата освен евтина, ще има седалки, волан не три, а 4 педала, както и козметичен ауспух отзад, за да изглежда много мощна, каквато тя всъщност няма да е със своя 0.8-литров дизелов агрегат, на който инженерите отнякъде са намерили табелка Хибрид, което автоматично превръща новия Таратай в екологична кола, която би прегърнала всяко едно дърво, ако не бе надписът ABS, който е залепен незнайно защо на огледалото за задно виждане.

Една от иновациите на разработчиците на Таратай е средният мигач, който според тях ще бъде използван за сигнализиране, когато каращият бърза по някакъв повод и другите участници в движението трябва да се съобразят с това. Главният инженер по създаването на концептуалния автомобил инж. д-р Вал Карданов коментира специално за Не!Новините: "Кола, която струва колкото два фотьойла и стария ви компютър. Представете си само какви хора ще могат да си позволят автомобил от тук насетне. Изроди! Затова е необходимо да им осигурим този среден мигач, за да се забелязват отдалеч, а също така затова сме сложили и четвърти педал, който е в много голяма близост до този на газта, но не подава газ. Те са идиоти и често ще настъпват него, без никакви последствия. Ние създаваме автомобил, който ще получи 5 звезди по скàлата на Юростар за безопастност!"
АКО ИМАШ ПРЕКРАСНА ЖЕНА, ОСЛЕПИТЕЛНА ЛЮБОВНИЦА, СТРАХОТНА КОЛА, НЯМАШ ПРОБЛЕМИ С ВЛАСТИТЕ И ДАНЪЧНИТЕ; АКО КОГАТО ХОДИШ ПО УЛИЦАТА, ВИНАГИ ГРЕЕ СЛЪНЦЕ И МИНУВАЧИТЕ ТИ СЕ УСМИХВАТ - КАЖИ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ  ! ! !

Yordan

Коте в пружината  ??? :o

Редактирана YouTube връзка!
Като погледнеш трезво на някои неща и разбираш, че трябва да пийнеш...

Mandor

Разработката срещу кандидат-убийците на Пеевски била с кодово име "Китоловците".
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

admin

Цитат на: Mandor - Вторник, 24 Юни, 2014, 21:13:23
Разработката срещу кандидат-убийците на Пеевски била с кодово име "Китоловците".

А аз пък днес някъде прочетох, че в заподозрeните са открити нож, сатър и торба дървени въглища.

Chefo(SCANIA)

Тоя пък  ;D ;D ;D 100% е емигрант тоя  ;D ;D ;D В България няма такива работи  ;D ;D ;D ;D ;D

admin

bo4a

Влиза Асан при шефа си и го пита дали ще му вдигне заплатата. Шефът казва:
- Асане, ще ти вдигна заплатата при едно условие.
- Казвай шефе.
- Кажи ми, кой е този на средния портрет на стената?
- Ми не знам, шефе.
- Ех Асанее, много е*еш, а малко четеш - хайде бягай сега.
На другия ден Асан пак отива при шефа и му казва:
- Шефе, аз да те питам нещо, може ли?
- Казвай.
Извадил Асан една снимка на един тираджия, който се снимал до тира си и пита:
- Знаеш ли кой е тоя бе, шефе?
- Асане, не ме занимавай с глупости, че нямам време за това! Откъде да го знам този.
- Ех шефе, май много четеш, а малко е*еш. Това е любовника на жена ти от година и половина.

bo4a