• Welcome to Форум на българските шофьори.

....Смях.... !!!

Започната от ifchu, Събота, 04 Декември, 2010, 00:01:12

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

gadinka

Син пише писмо до майка си : ,,Мила мамо, роди ми се син, но жена ми нямаше мляко и се наложи да го кърми една негърка. След седмица детето почерня." Майката отговаря :,, Скъпи сине, когато ти беше бебе, аз също нямах кърма и се наложи да те храня с мляко от крава, но чудно защо чак след 30 години ти поникнаха рога."

gadinka

нидялко

По случай предстоящите снеговалежи, поздравяваме шофьорите на BMW с песента "Боксувай на място, дай малко газ."  :D

нидялко

naum4o

Мацка, довечера ще дойда да те взема с мерцедес за 100 000 евро!
- С новата S-класа ли?
Не, с новия Актрос.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

driver70

ceko1969

Това дали е истина или е някакъв монтаж ??? :o

loshdancho

Цитат на: ceko1969 - Неделя, 08 Февруари, 2015, 14:07:18
Това дали е истина или е някакъв монтаж ??? :o

Гледам как вървят  хората и ми се струва, че е забързан кадъра.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

RFF

На призива на КАТ "да не се пътува при силен снеговалеж", обикновено се отзовават само снегопочистващите машини...  ;D

По тоя повод:

- Кои сме ние, че да противостоим на силите на природата? Прашинки във Вселената, изгубени в необятното...
- Гошо, твойта мама, ай стига мрънка, ами пали снегорина и тръгвай!  ;D
0898677590
ПЪТНА ПОМОЩ
ДЕНОНОЩНО

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

dino412

Цитат на: loshdancho - Неделя, 08 Февруари, 2015, 21:06:07
Гледам как вървят  хората и ми се струва, че е забързан кадъра.

И да е на забързан кадър все пак се вижда и някаква толерантност във водачите.Това в БГ няма как да се случи.Особено на север от балкана.Може би единствено Пловдив и региона има някаква търпимост на пътя.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

zufahrer

Цитат на: dino412 - Понеделник, 09 Март, 2015, 18:41:11И да е на забързан кадър все пак се вижда и някаква толерантност във водачите.Това в БГ няма как да се случи.Особено на север от балкана.Може би единствено Пловдив и региона има някаква търпимост на пътя.
И никаква толерантност към пешаците. Чудно как не сгазиха човек толко време.

RFF

Айшето отишла на лекар с болки в корема. Прегледал я човекът и поставил диагноза:
- Гастрит на нервна почва.
Прибрала се тя у дома и Манго от вратата я пита:
- Какво ти е ма, Айше?
- Какво ми е, какво ми е... Аз като ти викам: Недей на камъниту, ти - на камъниту. И сега - ГЪЗ ТРИТ НА НЕРАВНА ПОЧВА!
0898677590
ПЪТНА ПОМОЩ
ДЕНОНОЩНО

ceko1969

Циганско погребение. Четирима носят ковчега.
Двамата отпред вървят бързо. Един от задните задъхан се провиква:
- По-леко бе, Асане! Не сме го откраднале..!?!

zufahrer

Срещат се двама приятели:
   - Що си толко угрижен братле?
   - Мани мани, намерих в спалнята водопроводен ключ, явно жената кръшка с водопроводчик.
   - Не се притеснявай, аз намерих в спалнята багерист. Не е логично жената да спи с багер нали.

ceko1969

ceko1969

Пиян мъж се прибира и жена му от вратата.
– Къде са парите?
– Похарчих ги.
– За какво?
– Купих слон.
Вади левия джоб:
– Ето ти едното ухо.
Вади десния:
– Ето ти другото ухо, а хобота знаеш къде е.

ceko1969