• Welcome to Форум на българските шофьори.

Забрани за пътуване 2013 - България

Започната от wial, Петък, 26 Април, 2013, 17:29:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vasvvv

Това е добра идея да ги финтирам,обаче преди разклона за Калугерово пак има знак 12т.
Освен да бегам през Пазарджик,защото през Калугерово,Карабунар и тн. е много обиколка.
Абе е!!!! Нямам думи

vasvvv

RayH

До вчера на тунелите не глобяваха за над 12 т даже и не спираха.

Но и да въртиш стария път до Ихтиман се ми се чини че е по добре от колкото да ходиш до Карлово и да караш по подбалканската.   ???

Лично мнение.  ;)

RayH

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: RayH - Неделя, 20 Октомври, 2013, 20:07:21
До вчера на тунелите не глобяваха за над 12 т даже и не спираха.

Но и да въртиш стария път до Ихтиман се ми се чини че е по добре от колкото да ходиш до Карлово и да караш по подбалканската.   ???

Лично мнение.  ;)

В темата обикновено се разискваха забраните в петък и неделя, които изтекоха. Имам "чувство" имам сериозни пропуски в разговора! Не разбрах за какви забрани говорите?
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

znamc

У нашенско забраните отпаднаха до другото лято и празниците.
Лек път на всички

Бриги Магнито

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Неделя, 20 Октомври, 2013, 23:42:18
    В темата обикновено се разискваха забраните в петък и неделя, които изтекоха. Имам "чувство" имам сериозни пропуски в разговора! Не разбрах за какви забрани говорите?
Магистрала А1 Илчев обсъждат колегите и опциите за избягване на забраните по нея
П.П. Нашата А1 да не си помислиш за някоя друга

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Бриги Бичкията - Вторник, 05 Ноември, 2013, 22:04:14
Магистрала А1 Илчев обсъждат колегите и опциите за избягване на забраните по нея
П.П. Нашата А1 да не си помислиш за някоя друга

Да обърна внимание! Писано е на 20.10.13! Кажи пак какви забрани има?
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

Бриги Магнито

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Вторник, 05 Ноември, 2013, 22:27:29
    Да обърна внимание! Писано е на 20.10.13! Кажи пак какви забрани има?
Не съм минавал скоро натам,но да ти мъцна наизуст ,няма значение датата забраните на А1 са същите докато трае ремонта(ако е свършил,не мое те осветлим )
Със 100% сигурност преди месец забраните си стояха (ЛИЧНО КОНСТАТИРАХ)
Разумеш ;)

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Бриги Бичкията - Вторник, 05 Ноември, 2013, 22:33:05
Не съм минавал скоро натам,но да ти мъцна наизуст ,няма значение датата забраните на А1 са същите докато трае ремонта(ако е свършил,не мое те осветлим )
Със 100% сигурност преди месец забраните си стояха (ЛИЧНО КОНСТАТИРАХ)
Разумеш ;)

С такива намеци ще разбера след десет подобни обяснения. Говореше се за летни забрани (до края на септември), съвсем ясно попитах за уточнение! Магистралата я познах, дори държавата - България! Нали? Смяташ ли, че минавам всеки ден оттам. Можеше да отговориш нормално, без да се величаеш!
                                                      Nu ai înțeles???

Бриги Магнито

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Вторник, 05 Ноември, 2013, 22:51:29
                                                    Nu ai înțeles???
Ба си съвпъдъка и аз NU fumul ACESTE

Опитах се ти натъкнем,че орицата си спамат за реална забрана ако беше вникнал в постовете им и беше малко вложил мисъл ще ше поне ти светне,че говорят за забрана различна от ,,селската" поради факта,че последната е валидна и за маршрутите които обсъждат с изключение на този през Карабунар,но не изцяло мисля на Септември се стъпва на първокласен път тоест и там ги лови забрана

Pando85

Забраната е за камиони над 12 тона и постоянно стоят полицаите на разклона за Карлово.

Бриги Магнито

Цитат на: Pando85 - Вторник, 05 Ноември, 2013, 23:04:38
Забраната е за камиони над 12 тона и постоянно стоят полицаите на разклона за Карлово.
Енд оф дискушън забраната е в пълна сила и в момента

П.П. Мерси баце за инфото един + от мен

vasvvv

Колеги,вчера минах пак от там.На разклона за Карлово пак седяха,ама бях соло и неме отклониха.Прави ми впечатление ,че доста камиони над 12т. срещнах по пътя и доста камиона бяха спрели на паркинга след тунела ,та явно ако им кажеш ,че имаш товар за(от) Пазарджик номера минава.Несъм пробвал само гадая.Другият път ще ги пробвам :)

RayH

И аз пак ще кажа че ако слезете на Войводиново и се качите през Голямо Конарско отново нямате проблеми  ;)

Отклонението  е почти никакво особено ако в Пловдив след Петрола завиете в дясно на Карловско сте направо на практика имате 2 светофара лошото е ако ви хванат прелези че са 3 броя
Другата възможност в Пловдив карате само на право до ОМВ пак десен и сте на магистралата

:)

RayH

През коледните и новогодишните празници ще бъде въведена временна организация за движението на тежкотоварни превозни средства с тегло над 10 тона по четири участъка от републиканската пътна мрежа.

Целта е осигуряване на по-висока безопасност на движението при засиления трафик през почивните дни, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура".

На 21 декември 2013 г. /събота/ между 16 и 20 часа, на 1 януари 2014 г. /сряда/ между 12 ч. и 20 ч. и на 5 януари 2014 г. /неделя/ между 12 ч. и 20 ч. се ограничава движението на тежкотоварни превозни средства по следните направления от републиканската пътна мрежа:

• Път I-1 Мездра - ГКПП ,,Кулата";

• Път I-5 Русе - Велико Търново;

• Път I-8 Пловдив - Свиленград;

• Път I-9 Варна - Бургас.

RayH