• Welcome to Форум на българските шофьори.

Коя държава ви харесва най-много от Европа

Започната от ivopifeca, Събота, 27 Април, 2013, 15:36:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Коя е държавата в която пътувате и се чувствате най-добре от Европа?Аз най много харесвам Италия,знам,че много от вас няма да споделят това мнение,но аз си я харесвам много-незнам защо винаги ми е харесвало когато съм пътувал там :)

ivopifeca

Люси

На мен най-много ми допада Австрия,хубави пътища и не е много натоварено за каране!!! ;)

Люси

bad_kras

Определено и Франция е много уредена държава .  Франция ми допада много , но не и езика им.
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

admin

Холандия ми харесва много. Спокойна и уредена държава. Никога не ми се е случвало да ме спрат за проверка.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

abator

Най-много ми харесва България. Няма по-хубаво от това всички да говорят родния ти език.  ;)

Boroman21

Абре където и да попаднем само да не е БГ , всичко друго е по-добро.Навсякъде си имам проблеми ние шофьорите.

abator

Цитат на: Boroman21 - Неделя, 28 Април, 2013, 17:16:04
...всичко друго е по-добро...
По-скоро е по-добре платено. Има добре уредени държави, с много добри магистрали, ама някои национални пътища са си предизвикателство. Особено ако не си минавал от там. Па трябват атласи, карти, навигации ... Най-добре се чувствам в България, Гърция и Румъния. За тези държави ми трябва само нафта и служебни пари. Всичко останало е в главата ми.  ;)

bojo

На мен най ми харесва да карам в Холандия,хората са спокойни(един приятел казва -защото попушват тревица) 8),в Франция също не е лошо,като изключим околовръстното на Париж,Италия също,но северната част,южна ми идва малко индианска история.Не ми харесва да карам в Австрия с тея безкрайни ремонти, :'(Англия ми е като кошмар и тея "сервиси" дето на нищо не приличат :- :-X.Най-отчаяни и нахални шофьори съм срещал в Гърция и Израел :'(.В Бьлгария не съм карал от 15 години,днес не знам как е,преди ме кефеше много :)
Божо

grants

Цитат на: bojo - Вторник, 30 Април, 2013, 07:55:32На мен най ми харесва да карам в Холандия,хората са спокойни(един приятел казва -защото попушват тревица) 8),в Франция също не е лошо,като изключим околовръстното на Париж,Италия също,но северната част,южна ми идва малко индианска история.Не ми харесва да карам в Австрия с тея безкрайни ремонти, :'(Англия ми е като кошмар и тея "сервиси" дето на нищо не приличат :- :-X.Най-отчаяни и нахални шофьори съм срещал в Гърция и Израел :'(.В България не съм карал от 15 години,днес не знам как е,преди ме кефеше много :)
Няма промяна в нищо, а най вече в заплащането. ;)
Не всичко е пари,но всичко е с пари

kron

Разбира се че България,защото сме българи но с нашата професия България не е желана дестинация поради реч причини но да не изпадаме в подробности.

DeDo Vi

Естествено, че БЪЛГАРИЯ си ми харесва най-много, защото си е моята родина и където и да ходя винаги ме тегли към нея.
А иначе от всички държави които съм бил (а те са доста) ми е харесало по нещо, не мога да кажа че само една държава харесвам.
Харесва ми:
Швеция-заради страхотните риболовни изживявания които съм имал там.
Сърбия-заради неповторимата сръбска скара, и концертите на Бело Дугме, и фестивала "Гуча"
Франция-заради перфектната инфраструкура.
Русия-заради невероятните сърдечни хора там.
Турция-заради лекотата с която се решават проблемите там, и също заради гостоприемството и културата на обслужване.
Украйна-заради красивите жени.
Гърция-заради морето и рибните ястия.
Италия-заради пастата.
Чехия-заради бирата.
Германия-заради дисциплината и културата на движение.
Англия-заради историческите забележителности които са на всяка крачка.
и т.н.т
Общо взето се старая да не обръщам внимание на негативите във всяка една държава.

admin

Цитат на: DeDo Vi - Неделя, 07 Юли, 2013, 23:27:46
Харесва ми:
Русия-заради невероятните сърдечни хора там.

Дедо, ще разкажеш ли нещо повече за Русия? Най-вече защото тази държава в последните 20 и няколко години в България е представяна повече в негативен план.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

DeDo Vi

Цитат на: admin - Неделя, 07 Юли, 2013, 23:52:23
Дедо, ще разкажеш ли нещо повече за Русия? Най-вече защото тази държава в последните 20 и няколко години в България е представяна само в негативен план.
Баце, това е държава за която няма как да ми стигнат думите да разказвам, необятна е и страната и душата руска.
За съжаление двайсе и няколко години, ни се обяснява колко е гадна Русия, и колко лоши са руснаците, но повечето хора от моето поколение не вярват на тези глупости. Не се притесняай, и за нас така лъжат руските политици. Но по-старите руснаци още си ни уважават. А на младото поколение и у нас и там не му дреме за Българо-Руските отношения.
Много хора се заблуждават, че там е мизерия и невежество, но не е така. Русия е напълно независима във всяко едно отношение, и се развива с бесни темпове, икономика, технологии от всякъкъв вид, наука, промишленост. Народа там е с много висока покупателна способност, няма безработица, стандарта на живот е много добър. Банковия сектор се котролира от правителството, и затова там криза няма. Уф, абе аз дисертация ли ще пиша. Нещо се увлякох, сори.
В Русия има от всичко по много. :)

tankia

АКО ИМАШ ПРЕКРАСНА ЖЕНА, ОСЛЕПИТЕЛНА ЛЮБОВНИЦА, СТРАХОТНА КОЛА, НЯМАШ ПРОБЛЕМИ С ВЛАСТИТЕ И ДАНЪЧНИТЕ; АКО КОГАТО ХОДИШ ПО УЛИЦАТА, ВИНАГИ ГРЕЕ СЛЪНЦЕ И МИНУВАЧИТЕ ТИ СЕ УСМИХВАТ - КАЖИ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ  ! ! !

doktora

На мен най ми допадат Русия най вече след това Турция Естония Латвия Литва Германия бе и още много държавици но най ми е спокойно в България и Русия тук подкрепям Дедо Ви кой то я кръстосва знае какво значи Лек и безавариен на всички