• Welcome to Форум на българските шофьори.

Колко е нормално да се къпеш? ... в седмицата, в месеца!

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Събота, 27 Април, 2013, 21:41:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bruto

Надявам се ,, че някой правят разлика между взимане на душ и къпане.... ;D .

bruto

American

Цитат на: bruto - Понеделник, 15 Юли, 2013, 20:18:17
Защо ли не мога да се съглася с теб.....?

Гъдателските ми способности са нулеви.
smoking gun

American

smoking gun

rider777

Бруто,,, да си вземеш душа е едно а пък да се изкъпеш е съвсем друго, въпреки, че много нашенци го комбинират особено на паркинга на Аоста дето се взима билета за тунела,,,,,, хем се изкъпят хем после взимат и душа и след тях не можеш да се изкъпеш да ги,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

DeDo Vi

Цитат на: admin - Събота, 27 Април, 2013, 21:47:37
При мен през лятото ежедневното къпане е задължително, стига да имам възможност. През зимата може и през ден или през два в зависимост от ситуацията. А между другото дали има друг народ в Европа, който да си честити банята? :D
Веднага ти отговарям. Турците, Руснаците, Монголците, и почти всички ориенталски държави дето завършват на "...стан"

ivopifeca

Правилния въпрос е, къде пътувате и колко често имате възможност да се къпете!

МИНКО ИЛЧЕВ

На много места във връзка с мерките срещу "страшния" вирус се затварят бани и водни тоалетна и двете неща се заменят с химическа тоалетна. Имаше слух, че вирусът "бяга": от пушачи, пиячи... Ами ако има обоняние и "бяга" от смрадливи - хайде на некъпането - да се пробва.

Много отдавна зная, че хищници животни се опитват да си прикрият миризмата за да не бъдат разкрити, обаче виждам вече и друга връзка. Да, ама в техния случай единствено възможно е да я заменят с друга по-силна. Затова те се въргалят в изпражнения на тревопасни. Явно хигиенните навици при някои хора са свързани с тези хищнически инстинкти?!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!