• Welcome to Форум на българските шофьори.

"Джон Корнет Транспорт" ЕООД

Започната от ивайло пешев, Вторник, 07 Май, 2013, 08:15:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ивайло пешев

Някой знае ли нещо за фирма "Джон Корнет Транспорт" ЕООД?

ивайло пешев

tankia

АКО ИМАШ ПРЕКРАСНА ЖЕНА, ОСЛЕПИТЕЛНА ЛЮБОВНИЦА, СТРАХОТНА КОЛА, НЯМАШ ПРОБЛЕМИ С ВЛАСТИТЕ И ДАНЪЧНИТЕ; АКО КОГАТО ХОДИШ ПО УЛИЦАТА, ВИНАГИ ГРЕЕ СЛЪНЦЕ И МИНУВАЧИТЕ ТИ СЕ УСМИХВАТ - КАЖИ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ  ! ! !

tankia

АКО ИМАШ ПРЕКРАСНА ЖЕНА, ОСЛЕПИТЕЛНА ЛЮБОВНИЦА, СТРАХОТНА КОЛА, НЯМАШ ПРОБЛЕМИ С ВЛАСТИТЕ И ДАНЪЧНИТЕ; АКО КОГАТО ХОДИШ ПО УЛИЦАТА, ВИНАГИ ГРЕЕ СЛЪНЦЕ И МИНУВАЧИТЕ ТИ СЕ УСМИХВАТ - КАЖИ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ  ! ! !

Martini

Никой ли не знае... От доста време имат обява в jobs. ::)

Rammbon

www.corneth.nl
Кажете нещо за тази фирма, описано е как се работи там. Има ли съфорумци , които да работят или да са работили там?

крис

Преди време се обаждах и попитах дали имат нещо общо с Ян де райк или там как е точно не ме интересува но той ме разбра и каза,че освен това дето са близо офис до офис друго нищо общо,питах щото нямам особено желание да работя в Ян де рихк,питах и как се плаща,не мога да се сетя точно колко но обещания имаше,след това  един приятел ми каза,че уж нямали нищо общо ама май имали,въобще българска работа и най интересното е че никой от техните шофьори не се включва във форума

raptor

някой може ли да каже сега как е в тая фирма  ???

Hristo Lishev

Едно  ЕШК миналата седмица рече, че откакто са изгонили някакъв БГ диспонент с анално зависими наклонности, нещата са се подобрили. Инак плащали редовно, ама колко, ба ли г..

Бриги Магнито

Днес по радиото чух тяхна обява.
Вътрешно в Европа,хладилен транспорт,офис в Севлиево,най--коректните били.
Тва беше рекламата

krasisof

Раотят с Transics system.Които не е кандидатствял той не е одобрен. Шефчетъ е младо момче на ъколо 35г. Ама май е путка. Бях одобрен ама отказах заради IRL. Около 1800€  взимяли и се лятяла със самолетл В B
и NL с м нон стоп но камиони на тази фирма не сйм видал а и обявата не слиза от близо 2 г. Съмнително я.
Sorry but i writed from my smartfone
Are you ok
if is not fuck you

krasisof