• Welcome to Форум на българските шофьори.

Въпрос относно целият раздел?

Започната от Бриги Магнито, Събота, 18 Май, 2013, 13:16:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Към ,,генералите" и ,,маршалите" на форумУ,мойта натурка Бриго Бичкийски има пиПане,та:
-Четнах важната тена на раздело,че немам права да пишем и да бришем,ма мен ми се щенка,а отразим една неотразима фирмица ,ъф корс с целото и великолепие ,тоест със снимки,бележки,шайбици,телефонни записи и прочее,та моем ли да я отразим у неотразимите фирмета или не моем и ако моем ,мъцнете кво да спестим.

Идеята е черно на бело да се видат не,,коректните" фирми и ако сака ИААА или там некой си орган да си се самосезира или па да не се самосезира,а тукашните босчета дет наминават да си видат тъпотийте дет веке нема как да минават.

Та с две думи моем ли да очерним едно фирме или немоем,тоест да си остане се бело во веки веков?

П.П. Илчев споки,че си пишем името тамън колко пъти каеш,ако каеш и номер на обуЩа ,че драснем

Бриги Магнито

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 18 Май, 2013, 13:16:21

П.П. Илчев споки,че си пишем името тамън колко пъти каеш,ако каеш и номер на обуЩа ,че драснем

Това е идеята да не е анонимно. В твоя случай и да не си напишеш името, е ясно. Давай смело!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Бриги Магнито

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Събота, 18 Май, 2013, 13:27:40
     Това е идеята да не е анонимно. В твоя случай и да не си напишеш името, е ясно. Давай смело!
Тенкю вери мачката,че се възползвам начи,но другата седмица живот и здраве,че са си качувам сите докименти и записи на Правецо.

admin

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 18 Май, 2013, 13:32:23
Тенкю вери мачката,че се възползвам начи,но другата седмица живот и здраве,че са си качувам сите докименти и записи на Правецо.

Нямам търпение да видя за какво става въпрос.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Механик-водач

Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

drago_pavlov

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 18 Май, 2013, 13:32:23
Коя друга седмица? То станаха вече 4 месеца  ;D

ziladjiata

И на мен ще ми е интересно да разбера коя е тая фирма.

Бриги Магнито

Бацета виноват подлъгах Ви и нищо,но истината е че вече ни ми се показва ни ми се казва кой,кво ,що,тъй че моля за извинение,но нек си джитка и таз арна фирмица

ivopifeca

Нека джитка и да го изджиткват копащите у нея! :)

loshdancho

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 27 Септември, 2013, 18:54:29
Бацета виноват подлъгах Ви и нищо,но истината е че вече ни ми се показва ни ми се казва кой,кво ,що,тъй че моля за извинение,но нек си джитка и таз арна фирмица
"Браво бе бацин", ще ме спукаш от смях.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

drago_pavlov

Цитат на: loshdancho - Събота, 28 Септември, 2013, 09:08:45
"Браво бе бацин", ще ме спукаш от смях.
Такъв смях няма, вЕрно...
Явно са го разколебали по някакъв начин, я фирмата, я някой друг...

Бриги Магнито

Цитат на: drago_pavlov - Събота, 28 Септември, 2013, 12:13:58
Такъв смях няма, вЕрно...
Явно са го разколебали по някакъв начин, я фирмата, я някой друг...
Зарад тебе е Драго,нали сте френдове,викам айде зарад Драго,че преглътнем

Бриги Магнито