• Welcome to Форум на българските шофьори.

София - Северна дъга

Започната от DIVAKKAT, Сряда, 05 Юни, 2013, 13:13:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

DIVAKKAT

Много е разбито, едвам се пътува по него.

Причина за редакция: Правопис!

DIVAKKAT

driver1

Цитат на: DIVAKKAT - Сряда, 05 Юни, 2013, 13:13:54
много е разбито едвам се пътува по него

Свърши тя. Асфалт на се яде и магистрали няма да правим.

driver1

ИванТ

Аз пък намирам участъка за по-скоро приемлив. Преди около 1 месец "Щрабаг" ЕАД запълваха неравностите и поне до зимния сезон не би трябвало да се наблюдават проблеми.
Ще помоля driver1, да не политизира темите във форума.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

driver1

Цитат на: ИванТ - Сряда, 05 Юни, 2013, 20:14:51

...Ще помоля driver1, да не политизира темите във форума.

Отхвърля се! Други желания?

godji

Цитат на: DIVAKKAT - Сряда, 05 Юни, 2013, 13:13:54
Много е разбито, едвам се пътува по него.

Причина за редакция: Правопис!
Сега е добре ! Трябваше да видиш преди 2 месеца как се превземаше  >:(  всяка сутрин имаше по 2,3 камиона в банкета със пръснати гуми !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

kron

Браво бе колеги,ако това е хубав път значи не сте карали по хубави пътища.Да вярно е че дупките са закърпени но пътя е до безобразие крив,скокове без край трябва си цялостна рехабилитация на пътя все пак по тази част от околовръстното е основния трафик на камиони.От години не съм забелязал някакви по сериозни ремонти а само кръпки а до колкото ми е известно в една дупка никой не може да каже колко асфалт е хвърлен.То че е криза криза е факт ама защо направиха само тази част от околовръстното която им трябва на някой хора.И все пак да кажем че има и други държави от бившия соц с по лоши пътища,но има и другата крайност държави които не се бият в гърдите че са в европейския съюз с пътища с пъти по добре от нашите ама кво да се прави такава ни е държавата.

admin

София или Лече - изберете сами! И забележете, не Рим, Париж или Берлин, а Лече - далече на юг в един от бедните райони на Европа.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

kron

Сравненията са излишни шефче,ама кво да се прави реалността в европейска София.

admin

Цитат на: kron - Сряда, 05 Юни, 2013, 22:56:06
Сравненията са излишни шефче,ама кво да се прави реалността в европейска София.

Да му покажа все пак на Драйвъра, че май скоро не е бил нито в София, нито в Лече.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

driver1

Цитат на: admin - Сряда, 05 Юни, 2013, 23:01:03
Да му покажа все пак на Драйвъра, че май скоро не е бил нито в София, нито в Лече.

Истина е, че скоро не съм се прибирал в София, но последния път, когато се бях прибрал, наред с безбройните продължаващи безобразия забелязах и доста положителни промени. На места дори спокойно пейзаша може да съперничи и на най-големите европейски градове. Но е все още твърде недостатъчно, факт. Разликата между нас е, че за мен чашата е наполовина пълна, а за теб - наполовина празна. Дори напълно празна...

Haydutyn

Цитат на: driver1 - Сряда, 05 Юни, 2013, 14:16:40
   Свърши тя. Асфалт на се яде и магистрали няма да правим.
Mагистрала тракия се прави точно от 40 години!

kron

Е колега да не издребняваме колко са 40 години ;D ;D ;D

ИванТ

Разполагам със снимка, на която се виждат подготвените, за запълване с асфалтова смес, участъци. Към момента състоянието на пътя е прилично, дори с бус може безпроблемно да се поддържа скорост от 90 км/ч.
Северната дъга скоро няма да бъде рехабилитирана, приоритетно е завършването на западната дъга и северната скоростна тангента, която реално ще изведе транзитния товарен трафик по нов маршрут.

Околовръстен път на град София (2013.05.23):

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

driver1

http://www.blitz.bg/news/article/204264

Я виж ти! Пък и много "глупави" софиянци бре, съдейки от коментарите отдолу.

ivopifeca

Цитат на: ИванТ - Четвъртък, 06 Юни, 2013, 20:56:30
Разполагам със снимка, на която се виждат подготвените, за запълване с асфалтова смес, участъци. Към момента състоянието на пътя е прилично, дори с бус може безпроблемно да се поддържа скорост от 90 км/ч.
Северната дъга скоро няма да бъде рехабилитирана, приоритетно е завършването на западната дъга и северната скоростна тангента, която реално ще изведе транзитния товарен трафик по нов маршрут.

Околовръстен път на град София (2013.05.23):

Кое му е приличното на северната дъга?Това че като караш от там с прицеп и надвишиш 40км/ч рискуваш да ти попадат калници ,стопове и т.н-да го разбиеш и окачване и всичко,кое му е приличното?С буса е едно с камиона е друго усещането за неравности и удари.

ivopifeca