• Welcome to Форум на българските шофьори.

Политически коментари в темите

Започната от ИванТ, Сряда, 05 Юни, 2013, 21:20:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ИванТ

Предлагам въвеждане на регулация за политически изказвания, извън специално предвидените раздели "Политика и икономика" и "Новини". Все пак, форумът има предимно транспортна насоченост и е добре транспортните теми и раздели да бъдат максимално конкретни и полезни, а не да се използват за политически коментари (съществува специален раздел за тази цел) и излагане на партийна пропаганда.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

driver1

А аз предлагам да се въведе сутрешна проверка, рапорт за отсъстващите и налагане на наказания.
    За радост на новопръкналите се законотворци и модераторското войнство.

admin

Цитат на: driver1 - Сряда, 05 Юни, 2013, 22:38:36
   А аз предлагам да се въведе сутрешна проверка, рапорт за отсъстващите и налагане на наказания.
   За радост на новопръкналите се законотворци и модераторското войнство.

А аз предлагам да ползваш най-новите кадри от Google Street View и да разгледаш "превъзходното" околовръстно на София. Повярвай ми, няма да откриеш подобна депресираща картинка в нито едно околовръстно в който и да е град в целия Европейски съюз. Предлагам още да си припомниш, че кмет на София беше бившия министър-председател на Република България. Ти на това асфалт ли му казваш?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

driver1

Цитат на: admin - Сряда, 05 Юни, 2013, 22:44:48
А аз предлагам да ползваш най-новите кадри от Google Street View и да разгледаш "превъзходното" околовръстно на София. Повярвай ми, няма да откриеш подобна депресираща картинка в нито едно околовръстно в който и да е град в целия Европейски съюз. Предлагам още да си припомниш, че кмет на София беше бившия министър-председател на Република България. Ти на това асфалт ли му казваш?

Че аз къде съм твърдял, че този участък е добър? Просто не му беше дошъл реда. А на кметовете не им бери грижа - показателен е факта, че софиянци подкрепят изцяло Фандъкова.

admin

Цитат на: driver1 - Сряда, 05 Юни, 2013, 22:51:25
   Че аз къде съм твърдял, че този участък е добър? Просто не му беше дошъл реда. А на кметовете не им бери грижа - показателен е факта, че софиянци подкрепят изцяло Фандъкова.

Ами като им е толкова акъла, да я подкрепят. Ти не виждаш ли, че все едно атомна бомба е паднала на това околовръстно? Не му бил дошъл реда на този участък. Кога ще му дойде, след 50 години ли?

Roshko

Цитат на: admin - Сряда, 05 Юни, 2013, 23:03:54Кога ще му дойде, след 50 години ли?

Съвсем скоро! Нали вече си имаме "Българска социалистическа Атака за Права и свободи". Ще потекат реки от мед и масло, защо ти е асфалт? Ще се къпем в мляко и ще закусваме пържоли без хляб! Ще ни оправят не по три, а по четири пъти на ден. Три пъти поединично и за финал групово. Надявам се да останем доволни, нали с толку зор си го изпросихме! Особено кът спрат сите европейски кранчета и руснаците ни турат бесилото - 25-30 милиарда за Белене че цъфнем и че вържем. И този път да не се излагат с някакви смешни хонорарчета по милион и половина. Те експертен кабинет ли са или лукови глави!? Долен Хитлеров с едно натискане на бутончето по десет милки прибира... ;D :D ;D

lefterow

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Четвъртък, 06 Юни, 2013, 00:17:07
Съвсем скоро! Нали вече си имаме "Българска социалистическа Атака за Права и свободи". Ще потекат реки от мед и масло, защо ти е асфалт? Ще се къпем в мляко и ще закусваме пържоли без хляб! Ще ни оправят не по три, а по четири пъти на ден. Три пъти поединично и за финал групово. Надявам се да останем доволни, нали с толку зор си го изпросихме! Особено кът спрат сите европейски кранчета и руснаците ни турат бесилото - 25-30 милиарда за Белене че цъфнем и че вържем. И този път да не се излагат с някакви смешни хонорарчета по милион и половина. Те експертен кабинет ли са или лукови глави!? Долен Хитлеров с едно натискане на бутончето по десет милки прибира... ;D :D ;D

Така е.Който го може-го може.По-лошо ще става-по-добре-не.Мислете му Вие.И да пишете и да не пишете тук-няма да има напредък,докато не заработи икономиката и пазара.Друго всичко е философия на халост.Бъдещето ни е БЯЛО робство. :P :D

Roshko

Цитат на: lefterow - Събота, 08 Юни, 2013, 09:02:36Мислете му Вие.

Повече от милион българи мислихме кога гласувахме. Сега останалите да му мислите...!  :D

ivopifeca

И аз смятам,че форума е за камиони ,транспорт и т.н.,нека обсъждаме повече тежкотоварни автомобили,марките от тях,карането на тях,ако щете нека повече дискусии и за леки автомобили,нека по леко с тия политики.Няма ли форуми само за политически дискусии?Давайте повече клипове на маневри с композиции,трудни такива,давайте повече снимки на красиви камиони,давайте съвети на търсещите работа,ако можете да им помогнете ;)

Roshko

Иво, тубата е пълна със споменатите клипове, а тя не е единствена. Няма да ти стигне животът да ги изгледаш. Пълно е и със сайтове за предлагане на работа - какво от това?
Тук потребителите сме на първо място хора, професията е само едно от нещата които ни свързват.
Колко пъти ти се е случвало да чуеш или изречеш: " Хайде стига сме си говорили за работа, дайте да сменим темата"?

Димитър Бомбаджиев

Цитат на: admin - Сряда, 05 Юни, 2013, 22:44:48

Да попитам: admin-а, не трябва ли да е политически неутрален! Той като папа на сайта трябва е А-политичен!
Чета няколко коментара из политическия раздел и ...червенее като на маймуна дупето!

хахахха...четох малко admin-а, той наистина влюбен в червените кхмери...малиии, малии...дали па не му дават безплатно пица с бозичка

Кой най-папата тука!? Да каже може ли администрация с служебен рег да влиза и да разпространява политически пристрастия.
''Без болка няма любов''-казал заека и скочил върху таралежа!

dinko_ferrari

Цитат на: Димитър Бомбаджиев - Сряда, 17 Юли, 2013, 15:35:24
Да попитам: admin-а, не трябва ли да е политически неутрален! Той като папа на сайта трябва е А-политичен!
Чета няколко коментара из политическия раздел и ...червенее като на маймуна дупето!
Не е лошо човек да има мнение и да го изразява.Проблема идва когато е убеден , че е единственото правилно, опитва се да го налага и не приема чуждите мнения.

admin

Цитат на: Димитър Бомбаджиев - Сряда, 17 Юли, 2013, 15:35:24

хахахха...четох малко admin-а, той наистина влюбен в червените кхмери...малиии, малии...дали па не му дават безплатно пица с бозичка

Кой най-папата тука!? Да каже може ли администрация с служебен рег да влиза и да разпространява политически пристрастия.

Би ли опитал да обясниш какво точно имаш предвид, защото от недомлъвките ти оставам с убеждение, че се опитваш да ме оклеветиш по някакъв начин? Посочи ми една моя публикация, в която се изявявам като симпатизант на лява партия и в частност на БСП. Това, че не харесвам ГЕРБ и Борисов по никакъв начин не ме прави фен на политическите му опоненти. Освен това бих искал да ми посочиш моя публикация, в която открито агитирам за една или друга партия. Благодаря ти предварително.

Димитър Бомбаджиев

Цитат на: admin - Сряда, 17 Юли, 2013, 17:55:57
Би ли опитал да обясниш какво точно имаш предвид, защото от недомлъвките ти оставам с убеждение, че се опитваш да ме оклеветиш по някакъв начин? Посочи ми една моя публикация, в която се изявявам като симпатизант на лява партия и в частност на БСП. Това, че не харесвам ГЕРБ и Борисов по никакъв начин не ме прави фен на политическите му опоненти. Освен това бих искал да ми посочиш моя публикация, в която открито агитирам за една или друга партия. Благодаря ти предварително.

г-н/жо admin, в Република България има две политически сили в последните няколко години които се борят за лидерство в политическото пространство. Когато системно/тенденциозно показваш отношението си към едната - не е трудно и за негърчето да си направи извода. Не смяташ ли г-н/жо admin, че барековщината не е положително явление в медийния ни живот. Медийте са да служат на хората, а не на Партийте! Учудих се като видях в политическите дискусия участие на длъжностно лице от сайта. Този рег "admin", е рег на неутарлитета, рег който трябва да успокоява страстите в даден момент..."Дааа", ама "Не"!-как каза на времето Пеци Бочаров

Никой не те кара да харесваш ББ, никой не те кара да не харесваш Станишев - въпрос на избор! Влез в сайта с друг юзерски рег/потребителски/ и защитавай/афиширай/ политическите си пристрастия, но със служебния просто е недопустимо!

Димитър Бомбаджиев