• Welcome to Форум на българските шофьори.

По скоро питам!

Започната от JoroBoro, Сряда, 05 Юни, 2013, 23:11:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

JoroBoro

Има ли колеги с разговорен Английски, иначе казано, на работно ниво, който иска да работи за около 1500-1600 евро на месец, вътрешно в Холандия?

JoroBoro

rider777

Са че те засипят с обаждания, ама още повече ще са тези де не се чували, че имало такъв език,,,,,, са се сещам за един пич у старата фирма де ми вика, че говорел английски и веднъж влизам с него в офиса и нашия вика " Хелйоу Бос" и започна на български,,, оказа се, че тия 2 думи са целият му английски ама добре, че ония беше Баск а това са най-готините хора и въпреки тва се чудя как го оставиха да бачка,,, нашия вече си дума на испански там оти направи вече 2-3 години ,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

BoBy_BoY

Аз нямам мнение по ,,питанката"!

JoroBoro

Итересното в случая Иво е,че се обаждат колеги без грам Английски....."ама не може ли без език?". Ми не, не може. Естеството на роботата го изисква. Кара се към ТНТ, а от там искат Английски, поне на работно ниво. Което ще рече, че трябва да може да се разбираш със спедицията. Кара се 300-400км. на ден, Холандия-Белгия, и всяка вечер си в базата!
Боби си го знаем, наздраве братле :)

rider777

Абе я им кажи на тия тъпи диспечери да научат български  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

stoil nedev

Колега , ти действително ли търсиш шофьор или просто ей така си разлайваш кучетата!
Пиши си поне актуалния телефон като си сериозен!!!

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Roshko

Цитат на: stoil nedev - Петък, 07 Юни, 2013, 14:23:54
Колега , ти действително ли търсиш шофьор или просто ей така си разлайваш кучетата!
Пиши си поне актуалния телефон като си сериозен!!!

Чудно как ли са му се обаждали колеги ако не му е актуален телефона...  ::) ??? ::)

driver37

Телефона не е актуален вдига някаква жена.Дай актуален телефон ,колега,ако наистина търсиш шофьор дори и да не е за постоянно

Roshko

Цитат на: driver37 - Петък, 07 Юни, 2013, 19:29:04
Телефона не е актуален вдига някаква жена.Дай актуален телефон ,колега,ако наистина търсиш шофьор дори и да не е за постоянно

Какво казва жената?
Някой прочете ли тук в темата нещо подобно на: "Обаждайте ми се по телефона", попитахте ли в темата, на и-мейл или лично, дали е удобно да звъните по телефона?!?
Вярно, публикуването в тази рубрика е малко подвеждащо, но човекът ясно си е задал въпроса и очаква нашите отговори.
Според мен за да се стигне до оферта, то трябва да покажем и поне малко интелект и грамотност, освен чужд език...

По темата: Аз искам!

driver37

Ами жената казва,че човека,който е отговарял на този телефон,наистина е в Холандия ,но не може нищо повече да ми каже

JoroBoro

Росен, както винаги, откровен, но много прав. Телефона вече ми е актуален, но както Росен предположи, предпочитам дускусията да се води тук. Ако смятате че знаете пустия му език на ниво, което ще Ви позволи да работите нормално, заповядайте!

Roshko

Цитат на: JoroBoro - Петък, 07 Юни, 2013, 20:52:06
Росен, както винаги, откровен, но много прав. Телефона вече ми е актуален, но както Росен предположи, предпочитам дускусията да се води тук. Ако смятате че знаете пустия му език на ниво, което ще Ви позволи да работите нормално, заповядайте!

Да не ми изстине местенцето!?  ;D

ahil_73

Що се мискиносвате бре... 1500 -1600  пиши точно и ясно.. колега.... да не кажа нещо друго за тебе и райдъра..пък за езика , ша са справим, недейте плака на чужд гроб не знаеш де му е х..я.. де.. главата...

Roshko

И в тази тема ще фърчат фекалии както неотдавна прогнозирах...

driver37

Колега,ще се свържа с Вас,нямам проблеми с езика.Договори всичко има ли осигуровки,отпуски това -онова.Колко дни се работи седмично

driver37