• Welcome to Форум на българските шофьори.

По скоро питам!

Започната от JoroBoro, Сряда, 05 Юни, 2013, 23:11:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

JoroBoro

Добре Стоиле. Преди малко ми звъна телефона, но ми падна батерията, за което се извинявам. Сега се зарежда, и не виждам проблем да се чуем!

JoroBoro

stoil nedev

Цитат на: JoroBoro - Петък, 07 Юни, 2013, 22:40:37
Добре Стоиле. Преди малко ми звъна телефона, но ми падна батерията, за което се извинявам. Сега се зарежда, и не виждам проблем да се чуем!
Не бе човек , случва се , но просто за мен е добре да се знае дали е действителна работата! В много обяви се сблъсква човек с безхаберието и безразличието на отсрещната страна!
Благодаря ти за човечния отговор, разбира се че можем да се чуем!
Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Петък, 07 Юни, 2013, 21:15:45
И в тази тема ще фърчат фекалии както неотдавна прогнозирах...
Академисимус Димитров, Вие сте най-уникалния профайлър и прогнозист във форумното пространство а и не само в него!  А на лотария и еврофутбол прогнози как сте......... ???
Който се интересува - пита , който не - не пита и не осира темата!
Благодаря Ви за вниманието , велики шамане !!!!!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Roshko

Цитат на: stoil nedev - Събота, 08 Юни, 2013, 10:27:54Благодаря ти за човечния отговор, разбира се че можем да се чуем!Академисимус Димитров, Вие сте най-уникалния профайлър и прогнозист във форумното пространство а и не само в него!  А на лотария и еврофутбол прогнози как сте......... ???
Който се интересува - пита , който не - не пита и не осира темата!
Благодаря Ви за вниманието , велики шамане !!!!!

Теб пък кой те бута та дрънчиш? Можеше да си поне малко истински благодарен, а не ироничен, щото до днес ползваш облагите на информацията която съм споделил и тук за тази цел.

JoroBoro

Росене, твоя договор е написан вече, доколкото съм запознат.
За другите, дърпат се основно ремаркета на ТНТ, 4-5 тона товар. 7-8 000 км на месец. 300 евро всяка седмица +420 лв. БГ заплата. Събота или неделя ако  работиш, 50 евро кеш. На месец, ако не всяка седмица, то поне 3 пъти си в базата. 3 перални, 3 сушилни, 2 тоалетни и баня. Печки и посуда бол :)
Това е, ако имате питане, насреща съм.

ivopifeca

Здравейте,аз съм навит от това което прочетох,това на пръв поглед де.Но проблема е че не се оправям с английския,двойки ли се пътува,тоест ако да некой колега ако е навит,който разбира се владее английски...Ако е за сам и може с немски-става.

stoil nedev

Цитат на: JoroBoro - Неделя, 09 Юни, 2013, 15:48:03

За другите, дърпат се основно ремаркета на ТНТ, 4-5 тона товар. 7-8 000 км на месец. 300 евро всяка седмица +420 лв. БГ заплата. Събота или неделя ако  работиш, 50 евро кеш.
Да , аз искам да попитам колега!?!
Един познат работеше преди около две години при подобни условия, фирмата имала клон в БГ.  Собственика бил холандец и имал и камиони с българска регистрация които работели вътрешноевропейски релации.
Базата им била в някакъв малък град близо до Бреда или Тилбург ..... ако не се лъжа , но не си спомням точно!
За същата фирма ли става въпрос? Не знам как се казва .........
Ти обаче споменаваш че се работи с ТНТ ,а той ...... ако не ми изневерява паметта ми споделяше че дърпат ремаркета предимно от пристанищата!?!  За това просто  любопитствувам !?!
                       Иван Вазов

JoroBoro

Иво, ако се оправяш с немския, идвай.
Стоиле, най-вероятно за същата фирма става въпрос. В Зевенберген е базата, има и дърпане на ремаркета по портовете.

ivopifeca

Само да кажа,че немския го владея на разговорно ниво,не на 100%!

ivopifeca