• Welcome to Форум на българските шофьори.

Вина

Започната от radkoe1, Събота, 08 Юни, 2013, 14:33:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

radkoe1

Брат,лошото е че работих без трудов договор в тая подводница Лианна,от тука се пътува с бус до Белгия с други гастербайтери,от там яхнах камиона и почнах.Финтирах се много злостно.Ще видя след проверките на "Инсп. по труда" и "ИААА" какво ще кажат и ще се консултирам с адвокат,но няма да го оставя намира оня улигофрен.

radkoe1

drago_pavlov

Цитат на: radkoe1 - Вторник, 11 Юни, 2013, 13:56:01
Брат,лошото е че работих без трудов договор в тая подводница Лианна,от тука се пътува с бус до Белгия с други гастербайтери,от там яхнах камиона и почнах.Финтирах се много злостно.Ще видя след проверките на "Инсп. по труда" и "ИААА" какво ще кажат и ще се консултирам с адвокат,но няма да го оставя намира оня улигофрен.
Ти сам си се пре*бал...
Всеки, който се навие да работиш за него без трудов договор, още в самото начало е имал идея да те прекара по някакъв начин.
Аз без договор не бих работил и при брат ми, камо ли при някой дето му знам само името...

drago_pavlov

radkoe1

Готина работа брато по релация Белгия-Англия,най-добрата релация,а и първите 2 месеца си взимах парите.Нищо,надеждата умира последна,може и да е за добре имам достатъчно доказателства,че ме е наел без трудов договор,една адвокатка каза че може и да спомогне,нема да го оставим.

SOLAR

Цитат на: radkoe1 - Вторник, 11 Юни, 2013, 18:58:04
Готина работа брато по релация Белгия-Англия,най-добрата релация,а и първите 2 месеца си взимах парите.Нищо,надеждата умира последна,може и да е за добре имам достатъчно доказателства,че ме е наел без трудов договор,една адвокатка каза че може и да спомогне,нема да го оставим.

Извади си разпечатка от дигиталната карта. Там се вижда номера и фирмата/сервиза на камиона който си карал. Ако си карал с аналогово тахо, навярно шайбите са у теб.

ЛЕКИ ПЪТИЩА !

radkoe1

С дигитал съм.Внесъл съм документи в държавната инспекция по труда и във ИААА,но не искат засега данни от картата.И двете служби ми се обадиха и и казаха,че им правят проверки,чакам отговор,казаха че те самите ще заведат дело срещу фирмата.

marti73

Браво колега така се прави. Чакам да напишеш какво е станало с този арменец ли какъв етам

marti73

Колега Geodis испанска фирма ли е? Как плащат? Дай инфо.

marti73