• Welcome to Форум на българските шофьори.

За редакцията

Започната от Roshko, Неделя, 09 Юни, 2013, 00:19:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Одобрявате ли ходенето на модератор с лигавниче подир Вас или по друг начин казано - мацането с червено мастило в случай на две поредни публ

Да
Не

batalov80

Цитат на: drago_pavlov - Вторник, 20 Август, 2013, 11:18:05
Добре де, колкото е дразнещо това да напишеш име с малка буква, толкова е дразнещо и да пишеш на диалект! Има потребители, на които им чета постовете по 3 пъти, че да схвана какво искат да кажат... Защо това не е проблем?
Мен лично също толкова ме дразни и пунктуацията, която е тема "Табу" за 90% от потребителите...
Да не говорим, че да напишеш "в предвид" е точно толкова неграмотно, колкото да напишеш България с малка буква... Ама това не се коригира в писаниците на модератороте...
Ето това е въпроса на Рошко, на които неуврелите кратуни тук не искат да отговорят: Кое се класифицира като допустима неграмотност и кое като недопустима такава???

П.П.: Прави ми впечатление, че разумните, мислещи хора, са най-мразени в този форум, най-банвани, с най-нисък рейтинг...

П.П.: Това с плащането и поръчването на музиката е най-тъпото мение в темата... ,,Абе, аланкоолу, колко книги си написал ти, бе?!" както се казва  ;D Ти знаеш ли какво значи "Форум" и какви са му целите???
Който иска да плаща и да поръчва музиката си прави/купува вестник и си пише каквото иска в него... Или тоя форум стана част от вестникарската група на мама свиня и синчето свиня??? Че така изглеждат нещата отстрани...

Много интересно откога ти разбра,че си мислещ колега.Сигурно откогато започна да пишеш в тоя форум.Е имаш напредък и затова вземи пък почерпи с някоя ичкия.Поне администратора,че все още те търпи тук.Като гледам,то зрънцата-заядливи са няколко.Те толкова могат.

batalov80

drago_pavlov

Цитат на: batalov80 - Вторник, 20 Август, 2013, 12:53:49
Много интересно откога ти разбра,че си мислещ колега.Сигурно откогато започна да пишеш в тоя форум.Е имаш напредък и затова вземи пък почерпи с някоя ичкия.Поне администратора,че все още те търпи тук.Като гледам,то зрънцата-заядливи са няколко.Те толкова могат.
Също така много е интересно ти как разбра, че визирам себе си като казвам мислещи, разумни и т.н.?
И за твое сведение аз пиша по форуми от преди ти да разбереш, че компютрите не са космически кораби  ;)

drago_pavlov

rolly_s

ФОРУМ НА БЪЛГАРСКИТЕ ШОФЬОРИ-какво ви говори това?Аз съм отскоро потребител и съм жена.И да, професионален шофьор съм,но се питам не трябва ли да сме една гилдия?Не трябва ли да се подкрепяме,та нали никой не знае нашите проблеми по-добре от нас.,,По-по-най" е шоу за деца до 6 годишна възраст,а способностите ни се доказват по пътищата.Който има хъс за доказване-има организирани ралита и шоута.Ако нямате какво да споделите,да научите,да дадете на колегите-а сте тук,за да се доказвате или налагате-извинете ме,ще напиша каквото мисля-Намерете си друго поле за изява.Успех!!!
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

admin

Цитат на: drago_pavlov - Вторник, 20 Август, 2013, 12:52:47E те тая преценка е мнооого грешна... Ама това си е лично мое мнение де...

И още малко от моите мнения:
За да се води диалог (и то градивен) трябва да има въпроси и адкватно аргументирани отговори. От твоя страна не видях нито едни адекватен отговор, а само общи приказки :-X

И пак ще си задам въпроса:
Как така писането на силно неразбираеми диалекти не се определя като неграмотност, а писането с малки букви се определя като такава? И защо липсата на пунктуация не се определя като неграмотност?

И относно 4-те хиляди души:
Първо тук активно пишат едни 20-30 души. Другите са просто консуматори и им е през дедовия какво се случва...
Второ, и друг път съм ти казвал, че има други форуми с по 70 000 души, където такива теми НЕ съществуват. Може да се консултираш с някои от модераторите там по теми като обективност и безпристрастност.
Никой не иска да ти променя правилата, просто няколко човека се опитваме да ти обясним, че тоя ник admin е неразривно свързан с обективност и безпристрастност в която и тематика да е, ама ти не вдяваш...

Първо, щом си си направил труда да ги докараш до едни 20-30 души, добре, нека са толкова. Няма да споря с теб.
Второ, въобще не ме интересува къде, колко форума и с какъв брой потребители съществуват.
Трето, приеми ме като шофьор, който като всички останали шофьори си вади хляба зад волана и съвсем между тези свои задължения съм и администратор на този форум.
Четвърто, спри да ми даваш наставления, сякаш съм длъжен да се съобразявам с идеите ти. Подхождаш доста нагло и арогантно и е само проява на добър тон от моя страна, че все още търпя това.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

drago_pavlov

Цитат на: admin - Вторник, 20 Август, 2013, 14:49:42
Първо, щом си си направил труда да ги докараш до едни 20-30 души, добре, нека са толкова. Няма да споря с теб.
Второ, въобще не ме интересува къде, колко форума и с какъв брой потребители съществуват.
Трето, приеми ме като шофьор, който като всички останали шофьори си вади хляба зад волана и съвсем между тези свои задължения съм и администратор на този форум.
Четвърто, спри да ми даваш наставления, сякаш съм длъжен да се съобразявам с идеите ти. Подхождаш доста нагло и арогантно и е само проява на добър тон от моя страна, че все още търпя това.
Да отбелязвам ли, че пак не отговори на нито един от въпросите, а пак извъташ нещата че съм ти давал наставления... Както извъртя и цялата тема, че някой не искал да спазва правилата... А тя беше, че правилата се тълкуват различно за различни потребители...

С това си мнение затвърждаваш напълно убеждението ми, че този форум не е създаден около идея, а около личност. Твоята величествена личност, която си е направила форум да си изказва гениалните умозаключения и тамагочитата да ръкопляскат...

П.П.: Това че ме търпиш някаква висша форма на благородство ли е?
Слагай доживотния бан, че иначе ще излезе, че си светец  ;D

П.П.1: Самото регистриране във форума е грубо нарушаване на свободния достъп... Аз досега не съм виждал друг форум, в който трябва да чакаш одобрение от admin, че да се регистрираш...

admin

Цитат на: drago_pavlov - Вторник, 20 Август, 2013, 15:01:59
Да отбелязвам ли, че пак не отговори на нито един от въпросите, а пак извъташ нещата че съм ти давал наставления... Както извъртя и цялата тема, че някой не искал да спазва правилата... А тя беше, че правилата се тълкуват различно за различни потребители...

С това си мнение затвърждаваш напълно убеждението ми, че този форум не е създаден около идея, а около личност. Твоята величествена личност, която си е направила форум да си изказва гениалните умозаключения и тамагочитата да ръкопляскат...

П.П.: Това че ме търпиш някаква висша форма на благородство ли е?
Слагай доживотния бан, че иначе ще излезе, че си светец  ;D

П.П.1: Самото регистриране във форума е грубо нарушаване на свободния достъп... Аз досега не съм виждал друг форум, в който трябва да чакаш одобрение от admin, че да се регистрираш...
Чак доживотен бан няма да ти сложа, но едни 15 дни се надявам да са достатъчни. Радвай се, че все още слагам бан с възможност за четене на форума. Както е тръгнало обаче, това скоро ще се промени.
Напротив, изключително голям брой форуми изискват одобрение на регистрацията, преди потребителите да получат достъп.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

razor

Добре де, колкото е дразнещо това да напишеш име с малка буква, толкова е дразнещо и да пишеш на диалект! Има потребители, на които им чета постовете по 3 пъти, че да схвана какво искат да кажат... Защо това не е проблем?
Мен лично също толкова ме дразни и пунктуацията, която е тема "Табу" за 90% от потребителите...
Да не говорим, че да напишеш "в предвид" е точно толкова неграмотно, колкото да напишеш България с малка буква... Ама това не се коригира в писаниците на модератороте...
Ето това е въпроса на Рошко, на които неуврелите кратуни тук не искат да отговорят: Кое се класифицира като допустима неграмотност и кое като недопустима такава???

П.П.: Прави ми впечатление, че разумните, мислещи хора, са най-мразени в този форум, най-банвани, с най-нисък рейтинг...

П.П.: Това с плащането и поръчването на музиката е най-тъпото мение в темата... ,,Абе, аланкоолу, колко книги си написал ти, бе?!" както се казва  ;D Ти знаеш ли какво значи "Форум" и какви са му целите???
Който иска да плаща и да поръчва музиката си прави/купува вестник и си пише каквото иска в него... Или тоя форум стана част от вестникарската група на мама свиня и синчето свиня??? Че така изглеждат нещата отстрани...

От кога рейтинг и бан са критерий , дали човек е разумен и мислещ ?? Е това е най-тъпото мнение в темата . Или пък гениално умозаключение ?  ::)
По въпроса , който задаваш трябва да питаме някой професор по българска филология - аз даже не спазвам и пустата пунктуация за която толкова се напъваш .
Обаче имам съмнения , че от начина по който си го задал / допустима и недопустима неграмотност / ще последва лекция , след която ще се присъединиш към нас - обикновенните тъпаци .  ;D  Гледам и цитати на конституцията има . ;D  Само да попитам Рошко - коя от всичките тези "благинки" изброени в чл.6 се спазва извън форума /истинския живот не виртуалния / та се вземате толкоз на сериозно ?
Въпроса е малко закъснял  с няколко месеца , но като гледам интереса към темата явно е актуален .

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: drago_pavlov - Вторник, 20 Август, 2013, 15:01:59

В този: http://forum.kemper-club.com/index.php?sid=18630d1571254fcee6e044da347e1761

Чаках 2-3 дена одобрение. Искаш ли да ти дам примери за форуми, които се иска степен на грамотност, за да се регистрираш.

Оня с "В предвид"  съм аз! Не съм знаел, проверих и вече съм "Предвид". Ако откриеш други често срещани грешки, съобщи ми. Поправяме ги и продължаваме нататък.

П.П. Какви са тези индивиди, появяват се като комети, за няколко дни за седмици. После изчезват безследно и през малкото време обясняват как се прави форум. Които е може да се каже от години.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

batalov80

Цитат на: rolly_s - Вторник, 20 Август, 2013, 13:10:15
ФОРУМ НА БЪЛГАРСКИТЕ ШОФЬОРИ-какво ви говори това?Аз съм отскоро потребител и съм жена.И да, професионален шофьор съм,но се питам не трябва ли да сме една гилдия?Не трябва ли да се подкрепяме,та нали никой не знае нашите проблеми по-добре от нас.,,По-по-най" е шоу за деца до 6 годишна възраст,а способностите ни се доказват по пътищата.Който има хъс за доказване-има организирани ралита и шоута.Ако нямате какво да споделите,да научите,да дадете на колегите-а сте тук,за да се доказвате или налагате-извинете ме,ще напиша каквото мисля-Намерете си друго поле за изява.Успех!!!

Евала,колежке!А ти админе си много търпелив.Какво си тръгнал да се обясняваш  на разни болни мозъци.Ти си шефа тук.То Сталин не е могъл да се справи с нас,а камо ли ти.То затуй я докарахме до това дередже от много умуване.Вземи и ги спонсорирай даже такива като рошко,driver1,Митко бомбата и още няколко досадника.Дай им мигач и ги избутай в коловоза.Редактирай ги по правилата.Разбира се и аз не бях коректен с теб,но се убедих,че си добър човек,защото предполагам,че си патил не малко в живота си.Стискам ти палци и успех.
Освен това валяка ако ти трябва-нямаш проблем.

driver1

Цитат на: batalov80 - Вторник, 20 Август, 2013, 21:52:21
Евала,колежке!А ти админе си много търпелив.Какво си тръгнал да се обясняваш  на разни болни мозъци.Ти си шефа тук.То Сталин не е могъл да се справи с нас,а камо ли ти.То затуй я докарахме до това дередже от много умуване.Вземи и ги спонсорирай даже такива като рошко,driver1,Митко бомбата и още няколко досадника.Дай им мигач и ги избутай в коловоза.Редактирай ги по правилата.Разбира се и аз не бях коректен с теб,но се убедих,че си добър човек,защото предполагам,че си патил не малко в живота си.Стискам ти палци и успех.
Освен това валяка ако ти трябва-нямаш проблем.

Алоу, валякчията! Нямам време напоследък за да коментирам глупашките ти брътвежи. Но някой път ще се позабавлявам за твоя сметка. А дотогава - продължавай да опитваш да минеш за умен. Бай-бай!

Коригиран цитат!

batalov80

Driver1 тия жълти павета много са те променили.Не беше такъв.Да знаеш всеки си намира майстора.Ако аз бях модератор щеше да се усмихваш на тъмно.Такава редакция щях да ти избруля,че жълтите павета щяха да ти се виждат червени.

driver1

Цитат на: batalov80 - Сряда, 21 Август, 2013, 10:53:20
Driver1 тия жълти павета много са те променили.Не беше такъв.Да знаеш всеки си намира майстора.Ако аз бях модератор щеше да се усмихваш на тъмно.Такава редакция щях да ти избруля,че жълтите павета щяха да ти се виждат червени.

Ееее, новобранец си, няма как да си модератор, въпреки очевидния мерак. Пък и изглеждаш доста елементарен, та не виждам какво толкова можеш да редактираш. Но си арогантен и нахален, това ти го признавам - регистриран преди 20 дни, с няколко публикации само, а вече определи кой е досаден и разпореди на кого да бъде наложен бан. Да не казвам колко смешна е подобна заплаха...

drago_pavlov

Цитат на: razor - Вторник, 20 Август, 2013, 17:13:42
От кога рейтинг и бан са критерий , дали човек е разумен и мислещ ?? Е това е най-тъпото мнение в темата . Или пък гениално умозаключение ?  ::)

Виждам ти е трудно да мислиш (или да четеш?) та да ти разясня малко...
Написал съм: "че разумните, мислещи хора" са един какви си. А не обратното!
Та следващия път като решиш да квалифицираш мненията ми, вземи ги прочети повторно, или трети път - колкото е нужно, за да схванеш смисъла.
Свободни съчинения няма смисъл да си правиш, в опити за натягане  ;)

rolly_s

Цитат на: drago_pavlov - Понеделник, 16 Септември, 2013, 17:59:03
Виждам ти е трудно да мислиш (или да четеш?) та да ти разясня малко...
Написал съм: "че разумните, мислещи хора" са един какви си. А не обратното!
Та следващия път като решиш да квалифицираш мненията ми, вземи ги прочети повторно, или трети път - колкото е нужно, за да схванеш смисъла.
Свободни съчинения няма смисъл да си правиш, в опити за натягане  ;)
Господин инж., всеки ден прекарвате в тоя форум достатъчно време, за да сте запознат с правилата. Днес-16.09.2013г Вие отговаряте на пост, публикуван на 20.08.2013г. Не казвам, че нямате право, но обидни квалификации+едномесечния срок за размисъл- ме навеждат на мисълта, че търсите поле за изява. Или клавиатурата Ви има нужда от редовна употреба, за да не губи форма? Поздрави!
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

drago_pavlov

Цитат на: rolly_s - Понеделник, 16 Септември, 2013, 18:55:02
 Господин инж., всеки ден прекарвате в тоя форум достатъчно време, за да сте запознат с правилата. Днес-16.09.2013г Вие отговаряте на пост, публикуван на 20.08.2013г. Не казвам, че нямате право, но обидни квалификации+едномесечния срок за размисъл- ме навеждат на мисълта, че търсите поле за изява. Или клавиатурата Ви има нужда от редовна употреба, за да не губи форма? Поздрави!
Искам разяснение кое точно правило съм нарушил, ако това намекваш!
А кога, на кой пост, отговарям си е лично моя работа  :-*

П.П.: И тъй като вече си част от великия екип модератори ще попитам и теб: Защо правилата се тълкуват по различен начин за различните потребители?
А дано накрая някой ми отговори, ама надали...

drago_pavlov