• Welcome to Форум на българските шофьори.

За редакцията

Започната от Roshko, Неделя, 09 Юни, 2013, 00:19:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Одобрявате ли ходенето на модератор с лигавниче подир Вас или по друг начин казано - мацането с червено мастило в случай на две поредни публ

Да
Не

Roshko

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 09 Юни, 2013, 19:51:19

Четвърто, в какво трябваше да се изрази моят принос и какво си очаквал от мен????????

Искам да разбера как мислят хората по въпроси които ме интересуват, имам ли това право?

Какво е отношението ти към хората, който очевидно влизат тук само да дразня и заяждат, да не говорим, че имаш достатъчно доказателства за непристойно поведение?

Защо си избра и отговори само на най-удобния за отговор въпрос от моя пост?

Само толкова ли успя да съчиниш?

П.П. Ако зависеше от Лешпероу анкетата щеше да е ДА - 100; НЕ - 0

Roshko

stoil nedev

Нека да модерират , модулират и т.н. модераторите и администратора нали за това са в този форум!
А поради огромната неграмотност , която е факт , да трият и да поправят !?!
Важното е колко хора си вземат поука от видяните след постовете им поправки?
Май николко. Там е бедата.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Roshko

Цитат на: stoil nedev - Неделя, 09 Юни, 2013, 20:26:27
Важното е колко хора си вземат поука от видяните след постовете им поправки?
Май николко. Там е бедата.

Това писах и аз! Защо да дразним с нещо ако няма полза от него, а само вреда?
Ползата от сайта е писането в него каквото и да е то и както и да е написано.
Само на мен ли ми се струва, че отношението на активността от бройката потребители е нищожна? Предимно консуматори, докога така!? Просто искам да проверя дали пък причината не е прекалената цензура, нищо повече. В Топ 10 по интерес само половината от темите са на професионална а останалите на развлекателна тематика и аз съм горд, че моята такава скоро ще се пребори за второто място, напук на скептиците и душманите!

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 09 Юни, 2013, 20:58:36
Това писах и аз! Защо да дразним с нещо ако няма полза от него, а само вреда?
Ползата от сайта е писането в него каквото и да е то и както и да е написано.
Само на мен ли ми се струва, че отношението на активността от бройката потребители е нищожна? Предимно консуматори, докога така!? Просто искам да проверя дали пък причината не е прекалената цензура, нищо повече. В Топ 10 по интерес само половината от темите са на професионална а останалите на развлекателна тематика и аз съм горд, че моята такава скоро ще се пребори за второто място, напук на скептиците и душманите!

Росене, за пореден път ще напиша, че в този форум няма цензура. Има 23 правила, които трябва да се спазват. Дори повечето от тях са чисто технически и не мисля, че се изискват особени усилия за спазването им. Например на какъв език да обясня, че във форума се пише само на кирилица и до кога някои потребители ще изпробват възможността да пишат на латиница? За мен това е признак на дебилност, особено когато се повтаря многократно и потребителят вече е имал един или два бана за същото нарушение. Повярвай ми, не желая да си губя времето с подобни хора и напоследък бановете в подобни случаи са с продължителност 15 или 30 дни.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Roshko

Цитат на: admin - Неделя, 09 Юни, 2013, 21:37:57
Росене, за пореден път ще напиша, че в този форум няма цензура. Има 23 правила, които трябва да се спазват. Дори повечето от тях са чисто технически и не мисля, че се изискват особени усилия за спазването им. Например на какъв език да обясня, че във форума се пише само на кирилица и до кога някои потребители ще изпробват възможността да пишат на латиница? За мен това е признак на дебилност, особено когато се повтаря многократно и потребителят вече е имал един или два бана за същото нарушение. Повярвай ми, не желая да си губя времето с подобни хора и напоследък бановете в подобни случаи са с продължителност 15 или 30 дни.

Извинавай admin, ама нали не ни мислиш за чак толкова тъпи обеснявайки ни тези отнесени от темата щуротии, за които вече дадох уточнение? За мен това е признак за дебилност, за другото е ясно...
Как и да е, няма начин да превърнем темата в сериозен и смислен дебат, тъй че праете си кот искате, от мен успех!

dinko_ferrari

Нямам нищо против контрола, стига да е в рамките на нормалното.Само тези които мислят или искат да правят нередни неща ги е страх от контрол.
От друга страна ще е жалко ако има превишаване на права заради лични дрязги.
Аз гласувам за ,защото смятам че обратното на контрола е безконтролното, а това вече винаги може да се превърне в нещо лошо и неприятно.

Roshko

Цитат на: dinko_ferrari - Неделя, 09 Юни, 2013, 22:30:49
Нямам нищо против контрола, стига да е в рамките на нормалното.Само тези които мислят или искат да правят нередни неща ги е страх от контрол.
От друга страна ще е жалко ако има превишаване на права заради лични дрязги.
Аз гласувам за ,защото смятам че обратното на контрола е безконтролното, а това вече винаги може да се превърне в нещо лошо и неприятно.

Чудесно! Някой разбра ли че анкетата е "за и против ДРЕБНАВОСТТА", а не против контрола, бана и т.н.?
Исках да проверя дали ДРЕБНАВОСТТА не отблъсква хората от участие, защото доста често цари скука в иначе прекрасно спретнатия сайт. Не искам да повярвам, че толкова можем!
Значи, ако някой добронамерен и безпристрастен чете тази тема, нека ми обясни - аз ли пиша толкова неразбираемо=неграмотно или има някаква друга причина да изпишем две страници и да не се разберем кой какво изразява!?!?

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 09 Юни, 2013, 23:04:28
Чудесно! Някой разбра ли че анкетата е "за и против ДРЕБНАВОСТТА", а не против контрола, бана и т.н.?
Исках да проверя дали ДРЕБНАВОСТТА не отблъсква хората от участие, защото доста често цари скука в иначе прекрасно спретнатия сайт...

Понеже и от снощния диалог разбрах, че имаш в предвид мен. На първо място постави поредните публикации! Не било проблем, след толкова писане в червено. Би следвало, дори хора които са посещавали сайта 5-6 пъти да са наясно. Да, ама и хора с по 1'000 публикации го правят?! Аз ли съм дребнав или някой трудно схваща?
     Изписването на Мозамбик с малка буква, също задължително води до редакция от мен. Изписване на Евро 5, Мишлен, Мерцедес и т. н с малки букви. Е нещо, което може да се "пропусне". Изписване на държави, специално България, градове имена, с малки букви. За мен сериозна неграмотност.
     Обикновено към нов потребител съм по-снизходителен. Но ако, след 3-4 публикации, си пише както в Скайп. Е редно да се покаже, че в този Форум, не желателно да пише така!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Roshko

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Неделя, 09 Юни, 2013, 23:36:21
    Понеже и от снощния диалог разбрах, че имаш в предвид мен. На първо място постави поредните публикации! Не било проблем, след толкова писане в червено. Би следвало, дори хора които са посещавали сайта 5-6 пъти да са наясно. Да, ама и хора с по 1'000 публикации го правят?! Аз ли съм дребнав или някой трудно схваща?
    Изписването на Мозамбик с малка буква, също задължително води до редакция от мен. Изписване на Евро 5, Мишлен, Мерцедес и т. н с малки букви. Е нещо, което може да се "пропусне". Изписване на държави, специално България, градове имена, с малки букви. За мен сериозна неграмотност.
    Обикновено към нов потребител съм по-снизходителен. Но ако, след 3-4 публикации, си пише както в Скайп. Е редно да се покаже, че в този Форум, не желателно да пише така!

Добре де, "в предвид", "на предвид", "излезне", "влезне" сериозна или несериозна неграмотност са?

lefterow

Цитат на: driver1 - Неделя, 09 Юни, 2013, 19:07:52

Ей, lefterow!  К'во квичиш бря? Земи построй барем едно смислено изречение, а? Кви музики, кви оркестри те гонят? Кой и какво плаща за да поръчва музиката за да казва кой, къде, какво да напише? Какъв трябва да е приноса в един форум за да решиш, че някой има право и основание да напише в него това, което мисли? За какви промити мозъци пишеш? Би ли се пояснил малко? Рядък тип си, да знаеш! И писаниците ти са редки! Но не е това, което си мислиш, а друго - редки ескременти са. За щастие цапат само теб...

Още един с промит мозък.Да не ти плаща Герб да следиш,кой пише против Боко-пожарникаря.Исках да Ви обясня,че темата е излишна,защото за този форум се плаща от admina и той определя правилата.Пиша в този форум защото уважавам шофьорите.Видно е,че на някои тук трябва да им се обяснява повече.Ех,driver1-още боб има да ядеш докато влезеш в коловоза.

SOLAR

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 09 Юни, 2013, 21:46:52
Как и да е, няма начин да превърнем темата в сериозен и смислен дебат, тъй че праете си кот искате, от мен успех!

Росене, след като за 24 часа се изписаха 2 страници, значи дебата съществува, въпреки, че не е взел насоката която желаеш.
Още с редакцията на зададения въпрос в анкетата се вижда стремежа ти за конфронтация между потребителите. Независимо, че admina-а ме е помолил да му помагам като модератор, аз съм ПОТРЕБИТЕЛ. Неприятно ми е когато вместо смислени постове има агресия. Кому е нужно това ?/риторичен въпрос/. Много пъти след такива дрязги, други потребители са изявявали желание да се закрие или изтрие темата. Колеги не се включват със свои виждания, защото някой ще започне войнствено да ги репликира.
Поздрави, че се качваш на върха на Топ 10 !
Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 09 Юни, 2013, 20:58:36
В Топ 10 по интерес само половината от темите са на професионална а останалите на развлекателна тематика и аз съм горд, че моята такава скоро ще се пребори за второто място, напук на скептиците и душманите!

Не е добро това, че в повече от случаите това са реплики с противопоставящо се съдържание. Както съм писал преди, ти можеш да влезеш с доводи за караница и от едната и от другата страна. Нямам намерение да водя спор с теб.

Като модератор съм удовлетворен от публикацията на BoBy_BoY

Цитат на: BoBy_BoY - Четвъртък, 03 Февруари, 2011, 21:55:50
Писането на кирилица е абсолютно задължително и няма да бъдат толерирани никакви отклонения в тази насока!
Тука се научих да пишем на кирилица!  ;D

В темата Правила на форума. Това показва, че поне съм направил нещо полезно. Не зная само как да убедя няколко дежурни опонента, че опонирането с обиди не е начин за контактуване в този Форум. Може би ще помогнеш...? Достатъчно интелигентен си за това. А колкото повече се включат, толкова по-добре.
Колеги, успешна и безаварийна седмица !

ЛЕКИ ПЪТИЩА !

Roshko

Цитат на: SOLAR - Понеделник, 10 Юни, 2013, 00:19:23
Росене, след като за 24 часа се изписаха 2 страници, значи дебата съществува, въпреки, че не е взел насоката която желаеш.
Още с редакцията на зададения въпрос в анкетата се вижда стремежа ти за конфронтация между потребителите.

Не зная само как да убедя няколко дежурни опонента, че опонирането с обиди не е начин за контактуване в този Форум. Може би ще помогнеш...? Достатъчно интелигентен си за това. А колкото повече се включат, толкова по-добре.

Първото е глупост, второто е лъжа, третото и четвъртото квалификации без адресат. Тук обидих ли те? Ако съм целял да насоча дебата в някаква посока, нямаше първо да го изкоментирам в частен чат с Минко Илчев и въобще нямаше да бъде анкета, а тема! Не съм редактирал зададения въпрос! Писането на кирилица не е атестат за грамотност! Очевиден е фактът каква полемика се води около толкова елементарно зададен въпрос - това е признак на сериозна неграмотност! Спор се води с аргументи и факти, поради това ти е трудно, а от мързел или неспособност най-лесно е да се оправдаеш и откажеш. Не съм аз човекът, който да реши дали да се закрие анкетата или не - това е присъщо за слабите хора! Ако съм обидил някого, нека го докаже и ще се извиня на момента!

П.П. Тук няма друга анкета с подобна активност за толкова кратък срок. И предвид паритета - тезите на ощипаните издишат. Аз зададох простичък въпрос и хората дават своя вот. Ако има някой, който не е разбрал въпроса когато е гласувал да зануля резултата?

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 09 Юни, 2013, 23:43:06
Добре де, "в предвид", "на предвид", "излезне", "влезне" сериозна или несериозна неграмотност са?

Кога и в коя тема си видял редакция на "на в предвид" или просто се правиш на интересен пред аудиторията? Обясних ти го ясно и просто, че повечето редакции са направени след грубо нарушаване правилата на форума. И да, липсата на главна буква в началото на изречение и препинателен знак в края е достатъчно основание за редакция. Вдигнах вече ръце от неграмотни "шофиори" и "шофйори". Имам усещането, че някои въобще не са ходили на училище.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

chefolini

Подкрепям напълно модераторите!Най малкото-форума придобива един по добър облик и евентуално някой който за първи път влезе тук остава със добро впечатление.Относно грешките е жалко,имайки в предвид че тук постват хора които отдавна са приключили със училището...хора които претендираме,че сме ходили видяли..и.т.н ..еми жалко е,съгласете се!?!Нека бъда правилно разбран,меко казано смешно е да се допускат елементарни правописни грешки от хора като нас!!А това със пунктирането ( със червено) на грешка от модератор е,един вид назидание към дадена персона за това..а и да си вземе забележка..И на мен ми се е случвало...и не смятам че това би ме обидило,случва се във бързината човек да изяде някоя дума или буква.Поздрави на всички  ;)

rolly_s

Не съм гласувал в анкетата,защото не ми харесва начинът ,по който е формулирана.Истината е ,че не може без правила и без контрол.Някой си е направил труда да създаде тоя форум,който е полезен със сигурност и няма лошо да се обсъждат всякакви теми.Всеки,който се е регистрирал се е запознал с правилата и се е съгласил че ще ги спазва.Приемете го така-някой е достатъчно гостоприемен и си е отворил вратите на дома за всеки,но си е дал сметка,че ако не постави правила-ще се съберат вандали и ще унищожат всичко хубаво.Така седят нещата.
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

rolly_s

Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш