• Welcome to Форум на българските шофьори.

За редакцията

Започната от Roshko, Неделя, 09 Юни, 2013, 00:19:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Одобрявате ли ходенето на модератор с лигавниче подир Вас или по друг начин казано - мацането с червено мастило в случай на две поредни публ

Да
Не

Roshko

Фаталов верно станал по лъзгаф от гол охльов и дъждовен червей взети заедно...
Колежката Търколинка тъкмо ми беше станала симпатична и някой взе че и хакна профила,
а уж тос сайт се поддържал професионално...

Roshko

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Понеделник, 16 Септември, 2013, 20:40:59
Фаталов верно станал по лъзгаф от гол охльов и дъждовен червей взети заедно...
Колежката Търколинка тъкмо ми беше станала симпатична и някой взе че и хакна профила,
а уж тос сайт се поддържал професионално...

На този етап ще оставя мнението ти без коментар, докато се сетя какво точно искаш да кажеш.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Roshko

Цитат на: admin - Понеделник, 16 Септември, 2013, 23:21:25
На този етап ще оставя мнението ти без коментар, докато се сетя какво точно искаш да кажеш.

Приятелю admin, ти поради що приемаш доста от моите мнения като адресирани предимно към теб и нуждаещи се именно, категорично, единствено или поне на първо място от твоя личен коментар?!?!?  ::) :o ::)
Очевидни са мераците ти да "запушиш" устата /косвено/ на "инако-теб-мислещите", ама такава мигновена и  рязка реакция /ни в клин, ни в ръкав/ не очаквах! Не че е прецедент де, ама... очаквах катарзис...
Толкова скучно е станало напоследък тук, че да искаш няма с кой ДОРИ и да се заядеш. Пък ако го направиш напук, мигом ще ти се изсипе цялата ...... на главата...
Не ми обръщайте внимание, говорим си с дясната седалка...  :D ;D :D

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Вторник, 17 Септември, 2013, 00:35:22
Приятелю admin, ти поради що приемаш доста от моите мнения като адресирани предимно към теб и нуждаещи се именно, категорично, единствено или поне на първо място от твоя личен коментар?!?!?  ::) :o ::)
Очевидни са мераците ти да "запушиш" устата /косвено/ на "инако-теб-мислещите", ама такава мигновена и  рязка реакция /ни в клин, ни в ръкав/ не очаквах! Не че е прецедент де, ама... очаквах катарзис...
Толкова скучно е станало напоследък тук, че да искаш няма с кой ДОРИ и да се заядеш. Пък ако го направиш напук, мигом ще ти се изсипе цялата ...... на главата...
Не ми обръщайте внимание, говорим си с дясната седалка...  :D ;D :D

В написаното по-горе от теб очевидно ставаше дума за "уж професионалното поддържане" на "тос сайт" и за част от секундата си помислих, че след като съм администратор на "тос сайт", незабавно трябва да взема отношение за "хакването" на нечий профил. В тази връзка беше "мигновената и рязка реакция".

Ако намираш форума за скучен, проблемът е изцяло твой и не бих искал да ме ангажираш с това.

И да, наистина ще те послушам и ще спра да ти обръщам внимание.

rolly_s

Добро утро на всички! Имам скромно, но работно предложение- защо не опитаме да ползваме чата? Там можем в стил ,,дъра-бъра", но написаното остава в темите. И по тая причина всички сме длъжни да спазваме ,,хигиена". Поздрави!
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

drago_pavlov

Цитат на: rolly_s - Вторник, 17 Септември, 2013, 08:43:38
Добро утро на всички! Имам скромно, но работно предложение- защо не опитаме да ползваме чата? Там можем в стил ,,дъра-бъра", но написаното остава в темите. И по тая причина всички сме длъжни да спазваме ,,хигиена". Поздрави!
Конструктивно предложение, но не по темата, която е "За редакцията".
Та да се върнем на темата: Защо правилата се тълкуват по различен начин за различните потребители?

П.П.: Темата взе да заприличва на една друга ситуация от родната ни страна:
- Кой предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС?
- Следващия въпрос моля...
И така вече четвърти месец...

drago_pavlov