• Welcome to Форум на българските шофьори.

Кой с каква навигация работи?

Започната от LKW, Четвъртък, 13 Юни, 2013, 19:47:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

DeDo Vi

Тц, тц, чак и тема отворихте. Ако ви съберем навигацийките, к'во ше праите бе деца? Като Колчо слепеца а?

DeDo Vi

Димитър Бомбаджиев

Цитат на: DeDo Vi - Сряда, 17 Юли, 2013, 02:12:20
Тц, тц, чак и тема отворихте. Ако ви съберем навигацийките, к'во ше праите бе деца? Като Колчо слепеца а?

Ако искаш да вървиш назад - скачай в шкода европа и ...addio
''Без болка няма любов''-казал заека и скочил върху таралежа!

Димитър Бомбаджиев

morskia86

Цитат на: DeDo Vi - Сряда, 17 Юли, 2013, 02:12:20Тц, тц, чак и тема отворихте. Ако ви съберем навигацийките, к'во ше праите бе деца? Като Колчо слепеца а?
Баце не ти ли писна да се правиш на велик. Аз съм с китайско устойство с IGO PRIMO.

kron

И моята е китайка доволен съм,навигация пускам когато ходя на нов адрес не смятам че е лукс.Дедо и да ми я вземеш смятам че ще се справя че не е толкова далече времето когато работихме с карта и атлас ;D ,но все пак защо да не вървим напред без да забравяме старите дни когато нямаше навигации ;)

DeDo Vi

Цитат на: LKW - Понеделник, 17 Юни, 2013, 13:56:29Кажи малко повече за тая Мап-пойнт и дай линк да я дръпнем.Нещо като Ауто рута ли е?
Абсолютно същата като АутоРута е, на Майкрософт е. Ровни из торент-тракерите, в Замунда май я имаше. Или виж тук http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=af6ebc36facf5eac30c79c88d3cb35bdec879b5f

Zaron

Дедо, не забравяй,че живеем в ерата на технологийте.Та по-добре се учи да ги използваш максимално отколкото да ги отричаш. Затова е пусната темата, хората да обменят информация демек да се учат.

batalov80

Върни се в първобитно-общинния строй.Кой знае какво ще излезе след някоя годинка.Аз ползвам
IGO.

ahil_73

Приемника ми е фаворит.Китайско менте но върши работа.Карти и софтуер на ИГО с опция за камион -параметрите се въвеждат ръчно като габарити и друго по желание на клиента.Картите и въобще игото ми го инсталира поляка дето се занимава с радиостанциите на Би Пи то в Полша там където се срещат двойката и тройката.Мисля че градчето в близост се казва Росина.Тръгва се по изхода за Сулешов върти се на колелото и си там.После от бензиностанцията директно си излизаш пак на пътя.То преди си се минаваше оттам но сега видях че са отворили малка част от магистралата.Много съм доволен от свършената работа.Изпробвана е във Полша-Словакия-Унгария-Румъния-Чехия-Германия-Дания-Швеция-Норвегия-България лично от мен.За тази работа човека Ви взема нищо пари -около 50 злоти.Ако някой има нужда да пита.Иначе имам и ауто рут на лаптопа за  справка и карти обикновени за всеки случай  ;)

Веселина

Да живее Бай Китай :) Моята пристигна миналата седмица и съм доста доволна!

Цитат на: bo4a - Четвъртък, 13 Юни, 2013, 22:16:33
Аз пък съм с машинка от братския китайски народ, а пък софтуерчето е IGO PRIMO.

DeDo Vi

Цитат на: Zaron - Събота, 10 Август, 2013, 04:30:58
Дедо, не забравяй,че живеем в ерата на технологийте.Та по-добре се учи да ги използваш максимално отколкото да ги отричаш. Затова е пусната темата, хората да обменят информация демек да се учат.
Не отричам технологиите, и съм се научил да се оправям много по-добре без навигация, и много се кефя като водя някой заседнал под нисък мост, или в тясна улица защото сляпо вярва на навигацията. Пресен пример от вчера, румънски колега се навря в улица "Нишава" в София. С триста зора го изкарахме от там, а ченгетата си го обрулиха подобаващо. И тези приключения румънчето си ги докара благодарение на навигацията. Стана ми жал за него, и му помогнах доколкото можах, но от ченгетата не можах да го отърва. Пак повтаям, не отричам технологиите, но не им се доверявам. И вас ви съветвам да не се доверявате на 100% на навигациите, следете занаците и питайте, не е срамно да питаш, защото и най-добрата навигация не дава актуална информация. Желая ви безаварийна и лека работа. И умната (ако не русата) :)

ivopifeca

Цитат на: DeDo Vi - Петък, 16 Август, 2013, 11:05:59
Не отричам технологиите, и съм се научил да се оправям много по-добре без навигация, и много се кефя като водя някой заседнал под нисък мост, или в тясна улица защото сляпо вярва на навигацията. Пресен пример от вчера, румънски колега се навря в улица "Нишава" в София. С триста зора го изкарахме от там, а ченгетата си го обрулиха подобаващо. И тези приключения румънчето си ги докара благодарение на навигацията. Стана ми жал за него, и му помогнах доколкото можах, но от ченгетата не можах да го отърва. Пак повтаям, не отричам технологиите, но не им се доверявам. И вас ви съветвам да не се доверявате на 100% на навигациите, следете занаците и питайте, не е срамно да питаш, защото и най-добрата навигация не дава актуална информация. Желая ви безаварийна и лека работа. И умната (ако не русата) :)
Баба ни е прав,имам Гармин,ония дни така ме въртя за един адрес,че ми идеше да го сгазим с диференцяла,накрая с питане и малкото немски къде знам намерих тва къде ми трябваше,навигацията ми е Гармин от 2007 и не е обновявана картата,може ли некой да ми каже ,къде и колко пари ще ми струва да я оперират,мерси предварително!

boko2007

Аз от около 1 година ползвам на лаптопа - AutoMapa / последно с карта от 04.2013 / и съм доволен за сега.

Намери си работа,която харесваш - така никога няма да ти се наложи да работиш

Димитър Бомбаджиев

Цитат на: ivopifeca - Петък, 16 Август, 2013, 17:42:27
Баба ни е прав,имам Гармин,ония дни така ме въртя за един адрес,че ми идеше да го сгазим с диференцяла,накрая с питане и малкото немски къде знам намерих тва къде ми трябваше,навигацията ми е Гармин от 2007 и не е обновявана картата,може ли некой да ми каже ,къде и колко пари ще ми струва да я оперират,мерси предварително!

Има много от новите карти които са unlocked! Махаш и слагаш като трябва се съобразиш с големината която поддържа устройството ти / до 2 GB или и над/. На новата името го кръщаваш като на старата. Не се шашкай -  негърчетата сами си сменят картите. Иначе конкретно на въпроса ти треба назовеш селище - пиши ми на личен и може подкараме без странична намеса City Navigator Europe NT 2014.20

P.S. Побързай, че очаквам поредния бан!

chefolini

...Преди две седмици си ъпнах навито със Igo Primo 2,супер софт тествах го и съм страшно доволен....много мек за гледане..и супер актуален като карта..Препоръчвам..;)

Rammbon

Препоръчайте ми каква навигация да си взема за ЕС и най вече за BG. Сега имам 2, но в понеделник ме вкараха в екшън-хорор, с една пробита дупка с мост 5т/  бях празен 14 т /, табелата за забрана на тези 5т са точно на моста, но не и в началото на пътя, който е от 3 км от моста. Мамка им общинари на община Белоградчик . Втората атака беше пак същия ден , но за път който е почти без асфалт, а за него искат и винетка. В района на ЛОМ. Тези навигации , които имам сега, са без частите от новите магистрали в BG, дори в София си карам за Ботевград, а тя ми казва да завия на ляво ... и да променя маршрута.

Rammbon