• Welcome to Форум на българските шофьори.

Кой с каква навигация работи?

Започната от LKW, Четвъртък, 13 Юни, 2013, 19:47:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dracata

Каква да е,дали да е таблет или да е навигация .... пазара е залят как да отсея най-добрата за Русия да кажем,моля за напътствия от напатили се колеги с пустите европейски пътища. :-\ :-\ :-\     

dracata

admin

Цитат на: dracata - Понеделник, 21 Април, 2014, 20:07:36
Каква да е,дали да е таблет или да е навигация .... пазара е залят как да отсея най-добрата за Русия да кажем,моля за напътствия от напатили се колеги с пустите европейски пътища. :-\ :-\ :-\     

Колко пари си отделил за навигация?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

dracata

Според моя бюджет не повече от 250 лева. :-X :-[

admin

Цитат на: dracata - Понеделник, 21 Април, 2014, 21:26:57
Според моя бюджет не повече от 250 лева. :-X :-[

Напрегни се още малко и вземи това - http://www.pcstore.bg/bg/tablet-asus-memo-pad-hd-7me173x-1a020a-11553.html
Ако пък чак толкова не стигат парите - http://www.pcstore.bg/bg/tablet-asus-me173x.html

dracata

И двата модела са добри+лизинг,след евентуална покупка трябва инсталиране на самите карти. :-[ :-[ :-[ :-X

maxito

Някой има ли впечатления от Дейзи?

admin

Цитат на: D.Yordanov - Сряда, 28 Май, 2014, 23:51:32
http://www.technomarket.bg/products/09047002/tomtom-go-390t

мнение?

Абсолютно ненужно харчене на пари и изключително трудна за последващи ъпдейти на карти и софтуер.

Mystang

Сиджик Трък.....За сега много помага.

loshdancho

Цитат на: Mystang - Четвъртък, 29 Май, 2014, 20:47:51
Сиджик Трък.....За сега много помага.
Има ли нови карти, щото преди 2 год бяха много бедни като информация.
Иначе  добре е направено- да виждаш забраните за  тегло директно на  самият път.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

admin

Слагаш iGO Primo с опция за камион и ще ти показва забрани, височини, тонажи и други неща.

loshdancho

От две год. съм с примо. За Сиджика ми е любопитно, до къде са стигнали. Картите им бяха бедни, та бедни,  Имаше градове, които представляват едно петно без улици и имена....
Иначе е добре измислено.
П.П. Разрових се  няма нищо ново и актуално от 2 год.  може да съм в грешка, но  ще я пропусна тази навигация.

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Mystang

Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 29 Май, 2014, 22:03:57
Има ли нови карти, щото преди 2 год бяха много бедни като информация.
Иначе  добре е направено- да виждаш забраните за  тегло директно на  самият път.

Аз я ползвам предимно в България паралелно с 1 Иго.Има си всичко и до сега не съм попадал на нещо дет го няма.

rider777

Има ли някой в София, дето срещу няколко бири да ми качи на един таблет някаква читава програма различна от ИГО ???
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

славее

Здравейте.
Моля за мнение от разбиращите.
Насочвам се към навигация Гармин,някой може ли да ме насочи към
конкретен продавач в София.Това са уреди с много различия в цените,та затова
питам тук.Писна ми да ми обясняват БГ търговците,че цената е по две от Американската
заради слабия пазар и тн...

славее