• Welcome to Форум на българските шофьори.

Кой с каква навигация работи?

Започната от LKW, Четвъртък, 13 Юни, 2013, 19:47:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Гледам на първата страница някой е писал за ИГО Трък ,,,  ако някой разбира от навигации и може да сменя софта и е от София нека пише дали около Коледа ще си е в София да му метна няколко навита да им преинсталира софта срещу разумно заплащане, че без да ми говори Миленчето съм като Колчо слепеца,,,, са се чудя как преди да излязат навигациите съм се оправял,,, няма по-рахат нещо от навито,,, ти си спиш и тя само те подсеща,,, тук у лево тук у десно,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ivopifeca

Бате,на няколко пъти съм включвал навито в БГ,просто така,макар да съм ходил на адреса,нарочно я пускам...е нема нищо общо...за мене в БГ по добре си джиткай с питане :)Поне тука говориме почти на едни и същи езици,е диалектите малко...но пак се разбираме :)

ivopifeca

MagnuM

То питане, ма много малко хора могат да решат дали ще мине камиона или не (случвало се е) и накрая те праща на мост 3.5 Т.

Аз имам Orion Z7 , 7 инча, карта ИГО най новата и опция за камион, автобус, колело, автомобил...

Ето от тези я взех: http://prodavalnik.com/moschna-gps-navigatsiya-orion-z7--7-800mhz-4gb---kola-kamion-i34409555
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

admin

Цитат на: Rammbon - Сряда, 06 Ноември, 2013, 19:23:21
Препоръчайте ми каква навигация да си взема за ЕС и най вече за BG. Сега имам 2, но в понеделник ме вкараха в екшън-хорор, с една пробита дупка с мост 5т/  бях празен 14 т /, табелата за забрана на тези 5т са точно на моста, но не и в началото на пътя, който е от 3 км от моста. Мамка им общинари на община Белоградчик . Втората атака беше пак същия ден , но за път който е почти без асфалт, а за него искат и винетка. В района на ЛОМ. Тези навигации , които имам сега, са без частите от новите магистрали в BG, дори в София си карам за Ботевград, а тя ми казва да завия на ляво ... и да променя маршрута.

Какви са тези 2 навигации и защо трябва да си купуваш трета?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

stralis

Аз съм с Гармин 465 Т за камиони, но не съм много доволен от изчисленията ѝ. Ползвам я в режим за лек автомобил.

Ако пък остана без нави пускам си Ауторутчето, и газ, също имам и най новите атласи за Франция, Германия и Испания и един общ за цяла Европа. Тъй,че нема се загубим ;)

stralis

Поредни публикации!!! Ако ти дойде до един час нова идея, използвай бутона "Промени"!!!

DeDo Vi

Цитат на: admin - Сряда, 06 Ноември, 2013, 21:43:23
И 6 навита да ги нареди на челното стъкло все е тая.

rider777

Аз с 2 съм пробвал,,, гоУем кеф е ,,,, едната вика у лево,, другата у десно,,,,,, представям си с 6 на предния джам кво ще е,,,,,  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

loshdancho

Най ми харесва момента когато каже:
- Обърнете където е възможно?!?! ;D
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

SEMPER

Какъв шофьор трябва да си, за да ти трябва навигация в България. ???
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Rammbon

Вече се гордея, че тези 2 навигации ме прекараха през центъра на Асеновград , а вчера и през пъпа на Свиленград. От там показва, че е пътя и го следвам, но ме вкараха в улица забранена за над 10т, ама и знака сложен на кръстовище, на което няма как да се завъртиш и върнеш дори с бус, а за да се върна, трябваше да навлизам в кръговото на заден ход. Екшън, може и да се видя някъде из нета, как поря улиците по централните им части. Затова ще трябва да си търся нова навигация.
Снощи си карам през Тополовград и постоянно двете гадини ме карат да завия ту наляво, ту надясно, а пътя е само направо, а по едно време и " ще промените ли маршрута" , а съм на главния път и си карам, добре , че знам на къде води иначе ще ме вкарат в улица без изход или в друга крайна крива и т.н.  
А навигация си трябва, дори и у нас. За добро или зло, трябва да я има всеки :) Поне ме ограничава да не летя по улиците и да карам в ограничението на скоростта.

admin

Цитат на: loshdancho - Неделя, 17 Ноември, 2013, 16:45:59
Най ми харесва момента когато каже:
- Обърнете където е възможно?!?! ;D

А на мен, когато съм натоварен и ми каже "завийте рязко наляво". :D :D :D

Цитат на: Rammbon - Неделя, 17 Ноември, 2013, 20:17:02
Вече се гордея, че тези 2 навигации ме прекараха през центъра на Асеновград , а вчера и през пъпа на Свиленград. От там показва, че е пътя и го следвам, но ме вкараха в улица забранена за над 10т, ама и знака сложен на кръстовище, на което няма как да се завъртиш и върнеш дори с бус, а за да се върна, трябваше да навлизам в кръговото на заден ход. Екшън, може и да се видя някъде из нета, как поря улиците по централните им части. Затова ще трябва да си търся нова навигация.
Снощи си карам през Тополовград и постоянно двете гадини ме карат да завия ту наляво, ту надясно, а пътя е само направо, а по едно време и " ще промените ли маршрута" , а съм на главния път и си карам, добре , че знам на къде води иначе ще ме вкарат в улица без изход или в друга крайна крива и т.н. 
А навигация си трябва, дори и у нас. За добро или зло, трябва да я има всеки :) Поне ме ограничава да не летя по улиците и да карам в ограничението на скоростта.

Трябва да се смени софтуера и всичко ще стане шест и половина. Няма смисъл да си купуваш нова, освен ако и двете не са Гармин.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Цитат на: Rammbon - Неделя, 17 Ноември, 2013, 20:17:02

Е то тва ако е причината да имаш и ползваш Нави в БГ,да те светнем хората са наръгали знаци баце.

Тъпо е да млатиш с НАВИ  в БГ трябва да си много голям мазохист да и се довериш и много голям оптимист,че ще те отведе където трябва.

За БГ най-добрата НАВИ се казва ,,колега знаеш ли къде е ... "  ;) а най-добрият софтуер за нея е ,,местен жител"

Бриги Магнито