• Welcome to Форум на българските шофьори.

Кой с каква навигация работи?

Започната от LKW, Четвъртък, 13 Юни, 2013, 19:47:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Админ,,,,  явно разбираш от тези неща,,,, навит ли си да ми влезеш в компа през Тийм Вюъра и да свържа навито с Правеца да погледнеш в него, че аз съм пълен индианец и може да го блокна ,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

driver1

Цитат на: rider777 - Неделя, 15 Март, 2015, 15:17:52
Админ,,,,  явно разбираш от тези неща,,,, навит ли си да ми влезеш в компа през Тийм Вюъра и да свържа навито с Правеца да погледнеш в него, че аз съм пълен индианец и може да го блокна ,,,,,,,,,,,

Ееее, пак гюведжарски работи, еииий! ;D
   Има толкова много млади момчета, иди и ще ти качат каквото си поискаш, бре! За нищо пари!
   Егати циганията...

driver1

rider777

Тук по паркинга само пияници срещнах,,,,,, досега не съм попадал на някой дето разбира от навигации ,,,,,,,,,,,,,,,

driver1

Цитат на: rider777 - Неделя, 15 Март, 2015, 15:48:18
Тук по паркинга само пияници срещнах,,,,,, досега не съм попадал на някой дето разбира от навигации ,,,,,,,,,,,,,,,

Абе, да ти кажа - да ставаше дума за някой друг, даже нямаше да забележа написаното...Ама ние си знаем за к'во става дума, нали?
   Твое си е правото да си харчиш парите, както си намериш за добре, а мое е правото да ти кажа, каквото смятам - че вършиш непрекъснато цигании...

rider777

Е кви цигании ??? Отидох в Лозенец при един къде бил най-големият разбирач от навигации дадох му 20 кинта и уж качи по-по-най картите и нам си кво си и сега навито си смята кво си иска,,, да не говорим, че изгледа на картата е ,,,,,,,,,,, абе аре наздраве.

admin

Цитат на: rider777 - Неделя, 15 Март, 2015, 15:17:52

Няма проблем. Да не ти стане навик обаче!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rider777

Е, да се надяваме, че нещата ще станат от първия път. Скайпа ми е  ivaylo7771 ако имаш желание ми звънни.

abator

Аз работя с каквато навигация има. Ако има де. :-D

zufahrer

Преди години имах Медиатек купена в Австрия. Много доволен и споделям това една сутрин в кварталното кафе с комшиите. Веднага произлезе спор чия е по добра и бидоха донесени още две навигации да си ги мериме, едната Том Том, другата Гармин. И трите бяха включвани непосредствено преди това, сложени на перваза на прозореца на кафенето и със сходни параметри. Включваме ги едновременно и пускаме хронометъра. Моята победи  ;D. След време навигацията остаря, наду се като мида и след 7 годишна служба биде изхвърлена. Купувам нова разбира се пак Медиатек, по-добра като параметри и по голяма тук от БГ. Велико разочарование................ >:(     
   Интересно ми е има ли значение за къде е произведена. Старата струваше с пъти в повече. Новичката - 120 лева онлайн.

rider777

Днес шефа ми е купил 2  7 инчови навигации, едната Привилег другата нам си ква си и ми разправя, че като се е прибрал вкъщи и ги е отворил единствената им разлика е била е надписа ,,,,,,,,,,,,,,,

zufahrer

Повечето навигации на пазара са с дизайн Айфон. Но след като навигацията залязва за сметка на таблета, може ли да сподели някой имат ли таблетите същите възможности?

admin

Цитат на: zufahrer - Четвъртък, 19 Март, 2015, 13:28:00
   Повечето навигации на пазара са с дизайн Айфон. Но след като навигацията залязва за сметка на таблета, може ли да сподели някой имат ли таблетите същите възможности?

Какво означава "същите възможности"? Ако таблета има GPS приемник, можеш да го ползваш като навигация след инсталиране на съответната програма. Ако няма такъв приемник, можеш да го ползваш само като таблет.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Boroman21

Да,  даже и много по добри са със съвсем малки изключения. Това важи за марковите таблети.  Изобщо екраните са много по качествени,  имат сензор за околна светлина(много полезно нощем) по мощен процесор , видео и повече рам памет обезпечаващи гладката работа.

rider777

А за това новото ИГО Нексген дали има карти за Европа или само за Русия ще си бъдат ???

loshdancho

Според теб дали ще работи "само в Русия".?!?!
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.