• Welcome to Форум на българските шофьори.

ТИР отнесе кабинка за такси на Дунав мост

Започната от VOLVO 480, Вторник, 18 Юни, 2013, 19:25:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

VOLVO 480

Турски тежкотоварен камион с извънгабаритен товар блъсна кабинката, където се събират пътните такси на Дунав мост, съобщи bTV.
Инцидентът затрудни за кратко работата на митничарите. Конструкцията е била отнесена заедно със знака стоп.

За щастие служителят, който работи вътре, в момента е бил долу и не е пострадал. Наложило се е спешно да бъде пуснат в действие друг пункт за плащане на такси, за да не се натрупва опашка от камиони.

Новата кабинка създава известно неудобство, тъй като е за обслужване на леки автомобили, и шофьорите на тирове трябва да слизат от камионите. Очаква се до седмица старата висока конструкция да бъде възстановена и да улесни водачите. ;D ;D ;D

Източмик: http://rousse.dir.bg/news.php?id=14201660

VOLVO 480

Mandor

Там си е тясно, случва се. То днес, насред полето до Бухово, булдозерист уцели стълб от далекопровод, нещо далеч по-трудно.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

driver1

Знаех си аз, че още с откриването ще започнат диверсиите. Виновен е Бойко! :)  :)  :)

admin

Цитат на: driver1 - Вторник, 18 Юни, 2013, 20:36:24
    Знаех си аз, че още с откриването ще започнат диверсиите. Виновен е Бойко! :)  :)  :)

Човече, според мен ти си някакъв много странен субект. Такъв си по природа, или умишлено се правиш на интересен? Какво откриване и какви диверсии? Какъв Бойко? Вземи се събуди и прочети, че става дума за "Дунав мост" при Русе. Мостът е открит още преди да се роди Бойко и стига си политизирал всяка тема, защото въобще няма да ти търпя глупостите.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

godji

По новините казали че бил с извън-габаритен товар  ::)
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

driver1

Цитат на: admin - Вторник, 18 Юни, 2013, 21:16:37
Човече, според мен ти си някакъв много странен субект. Такъв си по природа, или умишлено се правиш на интересен? Какво откриване и какви диверсии? Какъв Бойко? Вземи се събуди и прочети, че става дума за "Дунав мост" при Русе. Мостът е открит още преди да се роди Бойко и стига си политизирал всяка тема, защото въобще няма да ти търпя глупостите.

Споко бе, Ваше Админско превъзходителство. Ти от майтап не разбираш ли? Много на сериозно си се взел. А знаеш ли колко ми е през...джоба мнението ти за мен?

Причина за редакция: Обидни думи!

lefterow

Цитат на: driver1 - Вторник, 18 Юни, 2013, 22:15:30
  Споко бе, Ваше Админско превъзходителство. Ти от майтап не разбираш ли? Много на сериозно си се взел. А знаеш ли колко ми е през...джоба мнението ти за мен?

Причина за редакция: Обидни думи!

Майтеп на голо.Артист от класа.Един обратен +. ::)Гледай някой да не ти отнесе твоята кабинка,която ми се струва е пълна с бръмбари. :o

Красимир Тодоров

Чичко Лефтеров, не може дане си прозрял житейската мъдрост на твоите години, а именно, че където два ата се ритат ослето бяга

Красимир Тодоров