• Welcome to Форум на българските шофьори.

Свидетелство за управление на мотокар.

Започната от ИванТ, Вторник, 18 Юни, 2013, 20:34:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ИванТ

Интересно ми е, дали имат колеги от форума, които притежават това свидетелство. Какъв е теоретичният материал и какво представляват изпитите?
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: ИванТ - Вторник, 18 Юни, 2013, 20:34:06
Интересно ми е, дали имат колеги от форума, които притежават това свидетелство. Какъв е теоретичният материал и какво представляват изпитите?

Не бих твърдял със сигурност, че в момента имам валиден документ. Поне документа ми за машинист-тракторист, ми казаха, че не бил валиден.
     Навремето имах и работих седем месеца като такъв. Има мнение, че е много лесно, единствено лесно е да тръгнеш напред или назад.

Нямам спомени как беше изпита. Курса беше, местиш палета насам-натам. Но и курса беше вътрешно заводски. Баща ми ме беше уредил безплатно, единствения шофьорски курс, за който не съм плащал.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Mandor

Аз курса го карах в Кремиковци. Изпита беше "S"-ка напред и назад с мотокара, после и с електрокара. Тогава учебният център имаше лиценз и удостоверенията си бяха истински. Сега как е - нямам идея.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.