• Welcome to Форум на българските шофьори.

Нова серия Рено

Започната от monterei, Сряда, 19 Юни, 2013, 21:56:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

monterei

Колеги, видяхте ли новите Рена? Има ли такива, на които им харесва? ???

monterei

DeDo Vi

Цитат на: monterei - Сряда, 19 Юни, 2013, 21:56:32
Колеги, видяхте ли новите Рена? Има ли такива, на които им харесва? ???
Не, не сме ги видяли. А ти видя ли ги? :)

DeDo Vi

DeDo Vi

monterei, като не ти е ясно как се пуска тема недей да пускаш.
Лично мен не ми дреме за новия боклук на Рено.
Но за тези които ги интересува ето линк където може да се види всичко за новата серия боклуци на фирмата РЕНО. http://www.newrange.renault-trucks.com/en

rider777

Абе на клипчето не изглежда кой знае колко зле Рендето, а и Дедо гледам, че си настроен скептично към тази марка точно както бях и аз преди да покарам няколко години Рено,,,,, сега даже си и купих един Премиум и ако някой ден купя и следващ камион пак ще бъде Рено  ;)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

monterei

Цитат на: DeDo Vi - Четвъртък, 20 Юни, 2013, 13:51:06
Но за тези които ги интересува ето линк където може да се види всичко за новата серия боклуци на фирмата РЕНО. http://www.newrange.renault-trucks.com/en
И кое е специалното в пускането на тема?

SOLAR

Цитат на: monterei - Четвъртък, 20 Юни, 2013, 18:59:11
И кое е специалното в пускането на тема?

В случая липсваше линк към темата която желаеше да се коментира.
Но за тези които ги интересува ето линк където може да се види всичко за новата серия ... http://www.newrange.renault-trucks.com/en

Може и да направиш коментар / да изразиш мнение по нея.
Желая ти успех за следващите теми.

ЛЕКИ ПЪТИЩА !

Haydutyn

Малко са прекопирали от Volvo!
DeDo Kато караш в пустинята тия камили не се ли плашат от клаксон?

DeDo Vi

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 20 Юни, 2013, 14:46:31
Абе на клипчето не изглежда кой знае колко зле Рендето, а и Дедо гледам, че си настроен скептично към тази марка точно както бях и аз преди да покарам няколко години Рено,,,,, сега даже си и купих един Премиум и ако някой ден купя и следващ камион пак ще бъде Рено  ;)
Ха, меко казано съм скептичен. Аз обратното на теб намразих тази марка чак след като карах Премиум една година, взех го чисто нов, обаче още след втората седмица започна да се троши и показа всичките си лоши качества. Дори сега във фирмата която работя има два Премиума, единият от зимата стои в гаража строшен и шефа се отказа да го прави явно му писна да налива пари в френското чудо.
А на теб Ивчо ти пожелавам да те слуша Рендето, па некой ден дано си купиш от тия новите, може пък най после франсетата да са направили истински камион от Ренното. 

динко

Дедо то само кабината тяхна,мотор скорости и мостове от който може да ги прави,проблем явно е сервиза,иначе кой ще ги купува като не стават.

ivopifeca

Що бе карах неколко месеца Премиумче,  не е лошо камиончето :)

Pando85

Ето ви 2 снимки: тоя кафявия по бива, ама жълтия нещо хич не ме радва. Влизаме в ерата на Стар Трек явно.  ;)

ivopifeca

За съжаление не ми хареса...може би на живо ще е по добре,както беше с новото Волво,като го видях на живо ме грабна веднага,но на снимки и клиповете преди това-не :)

ziladjiata

Цитат на: динко - Събота, 06 Юли, 2013, 20:29:50
Дедо то само кабината тяхна,мотор скорости и мостове от който може да ги прави,проблем явно е сервиза,иначе кой ще ги купува като не стават.
До някъде си прав мотора и диференцияла може и да са на Волво ама скоростната кутия на един Магнум дето ме вози един колега беше немска със интардер ZF 4 бавни и 4 бързи с половинки което е по-добре от ония на Волвата и Сканиите дето са 3 бавни и 3 бързи с половинки.А помежду другото правих преди време една кирия с по-стар Магнум мисля че беше производство 2003г който кутията незнам ква марка беше но от бързи към бавни се и обратно се минаваше с т.нар шамар. Което лично на мен ми най-допада.

ivopifeca

Цитат на: ziladjiata - Вторник, 24 Септември, 2013, 20:13:08
    До някъде си прав мотора и диференцияла може и да са на Волво ама скоростната кутия на един Магнум дето ме вози един колега беше немска със интардер ZF 4 бавни и 4 бързи с половинки което е по-добре от ония на Волвата и Сканиите дето са 3 бавни и 3 бързи с половинки.А помежду другото правих преди време една кирия с по-стар Магнум мисля че беше производство 2003г който кутията незнам ква марка беше но от бързи към бавни се и обратно се минаваше с т.нар шамар. Което лично на мен ми най-допада.
Ония на Волвата и Сканиите са сто пъти по добре,отколкото 4 на 4 ;)

ziladjiata

ziladjiata