• Welcome to Форум на българските шофьори.

Как виждате излизането от кризата?

Започната от Roshko, Сряда, 26 Юни, 2013, 15:37:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Кое е най-доброто за Вас решение?

Избори веднага
Промяна на изборния кодекс след което избори
Избори за Велико Народно Събрание
Избори за Велико Народно Събрание и промяна на формата на управление с Президентска Република
Настоящото правителство да си довърши мандата

Roshko

Не знам защо толкова ловко се подминава възможността за Велико Народно събрание, веднага!?
1. Ще има далеч по-широко представителство - мажоритарно.
2. Ще има далеч по-голяма възможност за изкореняване и заличаване на недъзите и на конституцията и на системата на управление.
3. Защо да кърпим нещо изгнило и съдрано като можем да си ушием нов модерен "костюм"?

Roshko

SEMPER

Има няколко изпитани изхода от кризата.

За София това са терминал 1 и терминал 2 на летището, Калотина също е наблизо.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

drago_pavlov

Всички комунисти под ножа:
- всички министри и депутати от 89-та насам;
- всички свързани с ДС;
- всички с партийни книжки;
Когато всички тези хора отидат при Тато, тогава ще се оправим  ;)

Единствения начин това да стане е естествения подбор, който ще отнеме още 50 години...
С други думи не чакайте оправия  :-X

bruto

Цитат на: SEMPER - Неделя, 07 Юли, 2013, 15:34:59
Има няколко изпитани изхода от кризата.

За София това са терминал 1 и терминал 2 на летището, Калотина също е наблизо.
Аз отдавна прозрях тази истина......и хоп на терминал 2 .И не съжалявам колеги . ;D

Roshko

Много се извинявам, щото съм пропуснал една много важна опция в анкетата, която вече е добавена!
Фактът, че досега няма оплаквания е показателен, но аз съм длъжен да внеса пропуска, инак с основание мога да бъда обвинен в дискриминация!

lefterow

Цитат на: drago_pavlov - Вторник, 09 Юли, 2013, 21:08:04
Всички комунисти под ножа:
- всички министри и депутати от 89-та насам;
- всички свързани с ДС;
- всички с партийни книжки;
Когато всички тези хора отидат при Тато, тогава ще се оправим  ;)

Единствения начин това да стане е естествения подбор, който ще отнеме още 50 години...
С други думи не чакайте оправия  :-X

А това не е ли фашизъм.Според мен излизането от кризата е когато всеки си свърши работата и няма скрито-покрито.Освен това трябва да сме конкурентноспособни.С чакане не става.Всички,които са влачили да бъдат привлечени към отговорност.Няма значение дали са от ДС,БКП,СДС,ГЕРБ или някои техни подгласници.

Rammbon

Искам да има като отговор и - Излизане на България от ЕС-зоната.
Според мен, за да излезем от кризата, трябва да излезем веднага от еврозоната. Не стига ще дадохме 50 или 100 миниона Евро за да влезем, ами и ни убиват с разните им там изисквания. Избихме си кравите, пилетата, прасетата, и ...  за да са щастили трябват еди какви си условия,  а хората живеят в мизерии. Не ни позволяват да си продаваме стоките на техните пазари, защото са по-качествени и по-евтини. Аз невиждам какво спечелихме , като сме в ЕС  :'(

admin

Цитат на: Rammbon - Понеделник, 22 Юли, 2013, 20:13:57
Искам да има като отговор и - Излизане на България от ЕС-зоната.
Според мен, за да излезем от кризата, трябва да излезем веднага от еврозоната. Не стига ще дадохме 50 или 100 миниона Евро за да влезем, ами и ни убиват с разните им там изисквания. Избихме си кравите, пилетата, прасетата, и ...  за да са щастили трябват еди какви си условия,  а хората живеят в мизерии. Не ни позволяват да си продаваме стоките на техните пазари, защото са по-качествени и по-евтини. Аз невиждам какво спечелихме , като сме в ЕС  :'(

Освен да се възползваме от това предложение. Ако и там не стане, отиваме в Африканския съюз. :)

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1117734
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Красимир Тодоров

Семперче, и другия там: Когато кораба тръгне да потъва, плъховете първи го напускат. За мен да съм плъх не е опция.
В тоя дух, да се забрани на плъховете да гласуват по европата и света. Както и по възможност да не се изказват по теми касаещи Родината по форумите. Щото техното мнение не звучи естествено заради една друга народна мъдрост : Сит на гладен не верва. Стойте си там далече, демонстрирайте си благополучието и загрижеността към България един на друг, но не се мешайте в нашите проблеми. Те просто не са ваши.
Много пакости са ни направили такива мишоци и по големи плъхчета, дали са изселници или само изселили се.. все едно.. много пакости

Роско пита как да се излезе от кризата.
Колеги, отговора винаги е бил само един. Работа.
Евентуално в свободното време четене, ама не на вестник галерия (като некои индивиди тука), а на некое томче от българската и световната класика - един вид да станеш по-добър човек... ако искаш де..  едни са доволни и само на човек.. по добър, нема нужда.
По малко гледане на комшията в паницата и повече гледане в собствената...
Те станаха 3 неща... Ами тия три неща.

batalov80

bruto

Цитат на: Красимир Тодоров - Сряда, 24 Юли, 2013, 18:40:52
Семперче, и другия там: Когато кораба тръгне да потъва, плъховете първи го напускат. За мен да съм плъх не е опция.
В тоя дух, да се забрани на плъховете да гласуват по европата и света. Както и по възможност да не се изказват по теми касаещи Родината по форумите. Щото техното мнение не звучи естествено заради една друга народна мъдрост : Сит на гладен не верва. Стойте си там далече, демонстрирайте си благополучието и загрижеността към България един на друг, но не се мешайте в нашите проблеми. Те просто не са ваши.
Много пакости са ни направили такива мишоци и по големи плъхчета, дали са изселници или само изселили се.. все едно.. много пакости

Роско пита как да се излезе от кризата.
Колеги, отговора винаги е бил само един. Работа.
Евентуално в свободното време четене, ама не на вестник галерия (като некои индивиди тука), а на некое томче от българската и световната класика - един вид да станеш по-добър човек... ако искаш де..  едни са доволни и само на човек.. по добър, нема нужда.
По малко гледане на комшията в паницата и повече гледане в собствената...
Те станаха 3 неща... Ами тия три неща.
Да съгласен съм само с РАБОТА ,ама работа в името на България както моите родители са го правили .Аз ли4но смятам ,че без бой в България няма да се разминем ......за жалост .

batalov80

Много лесно.Като си вземем парите,които политиците ги завлякоха.Я какви палати са построили.Партизан за бой се стяга,,,,, :-X

drago_pavlov

Цитат на: Rammbon - Понеделник, 22 Юли, 2013, 20:13:57
Не ни позволяват да си продаваме стоките на техните пазари, защото са по-качествени и по-евтини.
Ти сериозно ли???
Я ми кажи поне една стока, която е традиционна и за двете страни, България и Германия, и нашата да е по-евтина и по-качествена???
Сигурно затова всеки като се връща от курс до Германия се е запасил със "скъпи и некачествени" перилни препарати, сапуни, краве масло, салами и т.н.  ;D

Или си мислеше за Китай и Индия като го написа това, но се обърка с ЕС...

batalov80

Цитат на: drago_pavlov - Вторник, 14 Януари, 2014, 07:26:37
Ти сериозно ли???
Я ми кажи поне една стока, която е традиционна и за двете страни, България и Германия, и нашата да е по-евтина и по-качествена???
Сигурно затова всеки като се връща от курс до Германия се е запасил със "скъпи и некачествени" перилни препарати, сапуни, краве масло, салами и т.н.  ;D

Или си мислеше за Китай и Индия като го написа това, но се обърка с ЕС...

Правилно!Чеп за зеле не ставаме.Иска се качествен труд,а с тези неуки братчеди сме за никъде.Също като БСП-то в момента.Всеки си хваща пътя и много му дреме за народа.Некадърници откъдето и да погледнеш.

batalov80

Ето така

http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/pyrvanov-stanishev-da-skloni-za-predsrochni-izbori-6005466

И още нещо.Парламента да го няма.Парламентарната република си е изчерпила възможностите.Причината е колективната безотговорност.

batalov80