• Welcome to Форум на българските шофьори.

Камион от ЕС или Швейцария

Започната от Rammbon, Сряда, 10 Юли, 2013, 20:24:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Rammbon

Предстои ми закупуване на  камион  със специален режим на движение , от Австрия, Холандия или Швейцария, там от където ще  се намери най-доброто за мен. Интересуват ме , какви документа трябва да си взема от BG , за да го докарам на ход , примерно ако го закупя от автокъща ? За България действа НАРЕДБА № I-141 ОТ 18 СЕПТЕМВРИ 2002 Г.  А за ЕС и Швейцария?

Rammbon

Rammbon

А някъкви идеи къде да се поровя за инфо ?

Rammbon

admin

Цитат на: Rammbon - Сряда, 10 Юли, 2013, 20:24:56
Предстои ми закупуване на  камион  със специален режим на движение , от Австрия, Холандия или Швейцария, там от където ще  се намери най-доброто за мен. Интересуват ме , какви документа трябва да си взема от BG , за да го докарам на ход , примерно ако го закупя от автокъща ? За България действа НАРЕДБА № I-141 ОТ 18 СЕПТЕМВРИ 2002 Г.  А за ЕС и Швейцария?

Какво ще рече специален режим на движение?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Rammbon

Такъв тип автомобил.

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

Докарваш си го като обикновен камион. Едва ли някой ще ти позволи да се движиш с пуснати лампи и сирени по пътищата.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Rammbon

Да, това исках да разбера. А иначе в BG няма да се изполва по предназначение :)

Rammbon