• Welcome to Форум на българските шофьори.

Претоварване

Започната от denyscho, Понеделник, 22 Юли, 2013, 14:25:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

denyscho

Здравейте колеги, искам да Ви попитам знае ли някой как стоят нещата с бележки от пътното за претоварвания. Преди няколко дни разтоварвах жито в една зърнобаза в Свищов и един колега ми разправя, че неговия началник ходел в Пътното на различните области и плащал за някаква бележка, някъде около 7 лв и някакви стотинки била, след което ако те спрат ДАИ или АПИ и установят, че си с претоварване само ти слагат печат на тази бележка и те пускат да си ходиш, просто бележката неможе да се използва повече от един път и трябва нова, но ако няма печат на нея от ДАИ няма проблем да си караш с нея много дълго време. Та помолих го колегата да ми я покаже тази бележка, но той ми каза, че предния ден го спрели от АПИ и го качили на кантар и излезнало 37 тона само зърното, при което те се засилили да му пишат акт, но колегата звъннал на началника му, той донесъл този документ и го пуснали по живо по здраво да си ходи, но старата бележка я хвърлил и сега чакал да му донесат нова.

denyscho

drago_pavlov

drago_pavlov

sush1978

Господи Българио ,нема такъв филм.Просто се плаща на друго място.И скоро нема да има оправия в България. 37 тона. С туй темпо след 5 години ще карате по калдаръми в България ;D Успех.
Умирай трудно

drago_pavlov

Цитат на: sush1978 - Вторник, 15 Октомври, 2013, 22:45:56
С туй темпо след 5 години ще карате по калдаръми в България ;D Успех.
"Нема се плашиш!"
Ние и сега си карама по калдаръмо-подобни пътища  >:(

drago_pavlov