• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-дълго отсъствие от дома

Започната от ziladjiata, Четвъртък, 25 Юли, 2013, 15:26:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ziladjiata

Споделете с нашия занаят колко време ви е било най-дългото отсъствие от дома.Аз на 18.03.13г.Съм излезнал от България и незнам кога ще се прибера.Най-лошото е че от тогава до днеска имам 25700км другото е престой не по моя вина и незнам дали ще го платят наще убавци.

ziladjiata

ivopifeca

Цитат на: ziladjiata - Четвъртък, 25 Юли, 2013, 15:26:58
Споделете с нашия занаят колко време ви е било най-дългото отсъствие от дома.Аз на 18.03.13г.Съм излезнал от България и незнам кога ще се прибера.Най-лошото е че от тогава до днеска имам 25700км другото е престой не по моя вина и незнам дали ще го платят наще убавци.
Дано ти платят като хората,да си заслужава ;)Аре прибирай се вече,разпусни малко ;)

ivopifeca

ziladjiata

Абе мани то наща е дълга и широка понеже закриват терминала в Рига и не са плащали наем хазяина не пуска да излизат камиони и седа от 11.07.13 вчера се беха разбрали да ни пусне ама мене и още един колега ни върна щото бехме с натоварени ремъркета с части и инструменти от сервиза другите 5 коли излезнаха ама беха празни и соло.И най-важното по талон не беха на СОМАТ.А беха на Меридиан 21 и на Алианц лизинг.

ivopifeca

Лелеее,е са че има ли друг терминал?

ziladjiata

Незнам кво ще прават най-важното е че днеска закачих празно ремърке и може би да ме пуснат да излезна.

Бриги Магнито

Цитат на: ivopifeca - Четвъртък, 25 Юли, 2013, 17:56:15
Лелеее,е са че има ли друг терминал?
Май,че има пито,платено ,убаво беше ама беше,амин

rider777

Не можах да се светна на кого си заложник,,, на евреина Бетц ли или на другиго ???
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Петък, 26 Юли, 2013, 10:44:42
Не можах да се светна на кого си заложник,,, на евреина Бетц ли или на другиго ???
По дефолт карай бре,Бетц тоест,то други с терминал там има ли?

ziladjiata

Цитат на: rider777 - Петък, 26 Юли, 2013, 10:44:42
Собственика на терена на терминала е казал на пазача да непуска да излизат камиони и ремъркета на СОМАТ защото не са му платили наема.И със големи пазърлъци пуска камиони на Меридиан 21 и на Алианц лизинг къфто е моя и условието е да са празни мен оня ден не ме пусна щото бех натоварен.Сега съм с празно ремърке и ще видим дали ще ме пусне.

rider777

Значи си заложник на Бетц ,,, собственика на терена естествено, че ще си иска парите,,,, нема му се сърдиш на него а на Бетц ,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ziladjiata

Абе мани мани тва нащо чудо го нема никъде.Тия наще са специалисти по завличането на хора фирми и държави.Например в Русия СОМАТска кола не влиза само Меридиан 21 щото ако влезне ще я конфискуват веднага преди незнам колко години казват колегите и у Германия не са влизали със СОМАТски коли.Та сега че СОМАТ Латвия ще изреже хазяина не е никакъв проблем за наще.

rider777

Хазяина ако е тарикат му прибира на Бетц няколко композиции за да не е валат ,,, аз ако съм на негово място не бих пуснал да излезе нито една кола ,,,,,,,,,,,

Boroman21

Да и от това да страдат шофьорите , като си имат некви проблеми да си ги оправят между тях си .Има си съдилища и органи дето решават тези проблеми. Утре ще вземат и да ги палят тия камиони ама с нас вътре ли !?

driver1

Цитат на: Boroman21 - Събота, 27 Юли, 2013, 10:15:18
Да и от това да страдат шофьорите , като си имат некви проблеми да си ги оправят между тях си .Има си съдилища и органи дето решават тези проблеми. Утре ще вземат и да ги палят тия камиони ама с нас вътре ли !?

Че шофьорите кой ги спира? Доколкото разбирам не разрешават да излиза композицията. А изборът да продължаваш да вярваш, че в тази фирма нещата ще се нормализират си е за твоя сметка. Събираш багажчето и търсиш попътен камион за България. За това, което имаш да получаваш - забрави! Това е положението.

bo4a

bo4a