• Welcome to Форум на българските шофьори.

Юроспийд ООД

Започната от guano_apes, Четвъртък, 05 Май, 2011, 21:41:40

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

guano_apes

Здравейте! Някой знае ли нещо за тази фирма ?

Причина за редакция:Правопис

guano_apes

Joro

Joro

guano_apes

Joro

Пари няма да видиш ше му редиш гаража ше буташ гуми и тем подобни , и ако извадиш късмет ще качи на некой от милярдерките му да си майстор :)

Trucker_Boy

Ето и официалният им сайт в който пише много интересни неща  ;D : www.eurospeed.biz
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

SOLAR

Информацията ми е малко стара, но преди няколко години кандидатствах там и ми казаха за залог в евро. Едва ли се е променило това. Един тарикатлък за наши фирми.

ilianiliana68

Колеги някаква по пресна и точна информация за фирма EUROSPEED.

ombre_

Колеги ако някой е запознат и може да помогне с малко информация относно фирмата "Юроспиид" ще съм му много благодарен.Интересуват ме най вече дали плащат на време заплати  и какво е отношението към шофьорите в фирмата.Благодаря предварително.Поздрави на всички.

julianr

Приготви се да подпишеш запис на заповед за 6000лв.Такава била практиката.Успех

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: ilianiliana68 - Неделя, 31 Март, 2013, 18:21:32
Колеги някаква по пресна и точна информация за фирма EUROSPEED.

Тези дни говорих с техен шофьор. Каза че, за новопостъпили е много зле, не им плаща. За сега старите, карат някак. Не беше оптимистично настроен.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

ombre_

Записна заповед за 6000лв. и новопостъпилите без пари :o мислех да се пробвам там но отпада.Благодаря ви колеги.

michkaloto

::) Колеги, ако може нещо за Юроспиид-Петърч?....

ivopifeca

Нищо хубаво не съм чувал за тия...

LZ2STA

Накратко:   
ПОРЕДНИТЕ НЕКОРЕКТНИ ''Юроспийд'' ООД, с.ПЕТЪРЧ   [ ЮРОСПИЙД ООД ]    40    0    4800   Добромир Симеонов@''Еконт Транс'' АД
02.04.2009 17:39    

ФИКО ТРАНС ЕООД-27.12.08 Г.,ЮРОСПИЙД-ВСЕКИ ДЕН ПРАВИМ СПРАВКИ ЗА 340 ЛВ.,ЕРМА ТР...  [ ФИКО ТРАНС ЕООД,ЮРОСПИЙД ООД ]    0    0    1472   Т.ГЕОРГИЕВА@''Джи Ти Ем'' ЕООД
03.08.2009 15:53    

Юроспийд ООД - НЕКОРЕКТНИ И НАГЛИ  [ ЮРОСПИЙД ООД ]    0    0    1231   Е.Варадинова@''Дунав Транс'' ЕООД
20.05.2010 11:22    

SOLAR

Относно темата виж ЕURO SPEED.
Желателно е да се ползва търсачката във форума или GOOGLE, а след това да се публикува.

ЛЕКИ ПЪТИЩА !

SOLAR