• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ерманос Ларедо - Испания

Започната от bibi70, Събота, 10 Август, 2013, 09:36:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

batalov80

Цитат на: rider777 - Събота, 10 Август, 2013, 18:40:25
Пако Ахмака и в момента бачка там,,, питайте и кубинеца за заплатите в Ерманос Ларедо,,, на 15 000километра заплатата ти е 3150€ ,,, може да се смеете колко си искате,,,,,,,,,,,,,,

Сигурен ли си.Дали да не пусна валяка по кубинеца и да го направя на черна ваденка.

batalov80

Fadromata

не вярвай на xората какво говорат.няма такава заплата в еспания , не и в 'HERMANOS LARREDO'

Fadromata

bibi70

знам работя в испания на бг договор никой не взима такава заплата. Но си търся испанска фирма на испански договор. Поне като не се прибирам да знам защо.

крис

Здравейте колеги,аз съм нов във форума до сега само четях мненията но сега реших да се намеся защото съм работил в H.nos Laredo и искам да отбележа,че преди когато аз започнах работа беше супер,заплащането беше добро,за около 12-12500км. получавах 2000-2200Е,фарове не се палеха и въобще беше много добре,това беше 2008г.разбира се след като кризата удари с пълна сила в Ларедо нещата се смениха,направиха ново заплащане,една таблица-9000км.-1000Е,10000км.-1200Е и така до 15000км.-3000Е,тук вече има много да се дискутира кога и как ги даваха тези пари,но е факт,че в никоя др,фирма не е имало такова заплащане,мога да Ви кажа къде можете да си намерите работа в испанска фирма но трябва да говорите езика перфектно и трябва да имате испански документи защото доколкото знам вече за румънци и българи има забрана за работа,колкото до кубинеца мога да кажа,че ако не беше той, няма кой друг да те въведе в работата,така че не бива да го плюем,който е работил навънка мн.добре знае,че без да говориш езика трудно стават нещата,не го защитавам,никой не ни е виновен,че нашата държава не може да ни подсигури работа и на практика ни изгониха

bibi70

Да благодаря за информацията. Но чух и друго че се дават и пари за да почнеш работа. коя е тази фирма за която говориш и относно документите не би трябвало да има проблем. Аз мисля да взимам и семейството си при мен. А и за испанската фирма не трябва ли някой да ти съдейства.

rider777

Приготвяш за кубинеца едни 500€ и започваш веднага,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ahil_73

bibi70

Да и аз за тия пари чух. А трябва ли предварително да се обадиш по телефона или направо отиваш там. Дали търсят хора. Разбрах че подписваш договор за 6 месеца 1 месец отпуска. А после се подписва пак договор но пак ли е за 6 месеца.

ziladjiata

Цитат на: крис - Вторник, 20 Август, 2013, 19:10:06
Здравейте колеги,аз съм нов във форума до сега само четях мненията но сега реших да се намеся защото съм работил в H.nos Laredo и искам да отбележа,че преди когато аз започнах работа беше супер,заплащането беше добро,за около 12-12500км. получавах 2000-2200Е,фарове не се палеха и въобще беше много добре,това беше 2008г.разбира се след като кризата удари с пълна сила в Ларедо нещата се смениха,направиха ново заплащане,една таблица-9000км.-1000Е,10000км.-1200Е и така до 15000км.-3000Е,тук вече има много да се дискутира кога и как ги даваха тези пари,но е факт,че в никоя др,фирма не е имало такова заплащане,мога да Ви кажа къде можете да си намерите работа в испанска фирма но трябва да говорите езика перфектно и трябва да имате испански документи защото доколкото знам вече за румънци и българи има забрана за работа,колкото до кубинеца мога да кажа,че ако не беше той, няма кой друг да те въведе в работата,така че не бива да го плюем,който е работил навънка мн.добре знае,че без да говориш езика трудно стават нещата,не го защитавам,никой не ни е виновен,че нашата държава не може да ни подсигури работа и на практика ни изгониха
А бе брат кой па вас ви изгони не знам дали знаеш колко Български фирми има дето бачкат до европа и обратно и плащат на всеки курс квото са обещали ама вие като сте лакоми и ви не стига никой ви не е виновен че се прибирате у дом един път у годината.Колегите дето бачкат в тия фирми не взимат колкото вас ама и не мизеруват живеят спокойно и ако тая събота и неделя са у кабината другата са си у дом.

Yordan

Цитат на: ziladjiata - Събота, 24 Август, 2013, 01:15:43А бе брат кой па вас ви изгони не знам дали знаеш колко Български фирми има дето бачкат до европа и обратно и плащат на всеки курс квото са обещали ама вие като сте лакоми и ви не стига никой ви не е виновен че се прибирате у дом един път у годината.Колегите дето бачкат в тия фирми не взимат колкото вас ама и не мизеруват живеят спокойно и ако тая събота и неделя са у кабината другата са си у дом.

Прав си! Никой не ни е гонил. Предполагам знаеш, че в природата има живи същества дето не могат да живеят в ла-на, и едни други дето се чувстват като в рая ако се заровят в ла-та.
Като погледнеш трезво на някои неща и разбираш, че трябва да пийнеш...

jorobg

Търся информация за фирма HERMANOS LAREDO

driver1

Цитат на: jorobg - Четвъртък, 14 Август, 2014, 22:23:37
Търся информация за фирма HERMANOS LAREDO

Е, каква информация повече!? Цяла тема, куп коментари - къде верни, къде - не и ти пак търсиш информация...Баси!

rider777

Някой ще каже ли нещо за Братя Ларедо ,,,,  дайте инфо на чиляка бре,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

jorobg

Ами търся информация от някой който работи или е работил там,а не само общи приказки.А ти driver1 работил ли си там та казваш че има много информация,всичко е само въздух.

driver1

Цитат на: jorobg - Петък, 15 Август, 2014, 12:28:28
Ами търся информация от някой който работи или е работил там,а не само общи приказки.А ти driver1 работил ли си там та казваш че има много информация,всичко е само въздух.

Не, не съм работил там, живея на Луната и от там наблюдавам кво става. Но не всичко е въздух - при нас си е направо вакуум!  Но познавам двама от Марс, които срещнах почивайки върху комета в Алфа-Кентавър, та тези зелени човечета ми казаха. Други въпроси?

driver1