• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ерманос Ларедо - Испания

Започната от bibi70, Събота, 10 Август, 2013, 09:36:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Пресно инфо от човек скоро напуснал Братя Ларедо,,, работа има, но парите са паднали яко .
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

jorobg

Много от високо гледаш,внимавай да не паднеш от там у некой кенеф.

jorobg

driver1

Цитат на: jorobg - Петък, 15 Август, 2014, 19:50:29Много от високо гледаш,внимавай да не паднеш от там у некой кенеф.

Не се притеснявай - ти вече ще си паднал. Като чета какви са ти мераците - неизбежно е...

manofrespect

До преди един месец работех там...парите---за първият месец-1700 евро..вторият месец--1600 евро.. а за третият месец 1300 евро..понеже трябваше да се прибера до бг да ходя до болницата....това е...има колеги които вземат и по 2500 но за тях са хубавите курсове...64 дъски ...все едно си хамалин...това е ...

stoil nedev

Едно време се почваше с големи връзки там.
Трябваше да се дадат едни пари на един кубинец ли беше..........
какъв беше не се сещам!? Или пък на жена му....... щото тя българка!
Или пък му беше "гадже" тази нашенка .
Изневерява ми паметта в момента , ама нейсе.
   Те оттам май го изгониха оня дето се пише тука като  Райбера   ....... ли как се подписваше ......
и това забравих и той пък просперира.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

rider777

rider777